FB pixel TP pixel
Nejdrsnější Avenger už zase chodí. Podívejte se na jeho návrat po rozdrcení pluhem © Disney Plus

Nejdrsnější Avenger už zase chodí. Podívejte se na jeho návrat po rozdrcení pluhem

Se sympaťákem Jeremym Rennerem to nevypadalo po drsné nehodě s pluhem, která se udála na počátku tohoto roku, vůbec dobře. Představitel Avengera Hawkeye ale ukázal pevnou vůli a nyní se triumfálně objevil na slavnostní premiéře své nové reality show.

12. 4. 2023 15:15 | Filmové novinky

Herec Jeremy Renner určitě patří mezi největší hollywoodské sympaťáky. Představitel Avengera Hawkeye a oblíbenec Taylora Sheridana (Wind River, Starosta Kingstownu) je znám svým skromným a upřímným vystupováním jak před kamerami, tak i mimo ně. Mnoho fanoušků v lednu proto silně zasáhla zpráva o jeho těžké nehodě, kdy byl při snaze zachránit svého synovce nešťastnou náhodou stažen pod svůj sněžný pluh a prakticky rozdrcen. Utrpěl více než 30 zlomenin, měl proražené plíce a játra a prasklou lebku. Jeho rekonvalescence naštěstí probíhala poměrně dobře, když Renner různými způsoby posiloval postižené svaly a kosti. Nyní se dokonce triumfálně objevil na slavnostní premiéře svého nového pořadu Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera.

Renner se dostavil na premiéru o holi a po boku své rodiny. Po krátké chůzi se posadil na skútr, který mu pomáhal při rozhovorech s novináři. Během premiéry se objevil i generální ředitel Disneyho Bob Iger. Dvojice si několik minut povídala, než zapózovala pro fotografy. Renner se rovněž objevil v pořadu Jimmyho Kimmela, který herce dokonce označil za nejdrsnějšího Avengera. Pořad, který Renner slavnostně uvedl, se jmenuje Rennervace a je to reality-show, ve které herec při cestách po celém světě pomáhá místním komunitám tím, že renovuje stará či vyřazená vozidla a dodává jim nové funkce. Dočkáme se tak rekonstrukce auta do podoby mobilního hudebního studia, auta jako systému na čištění vody či mobilní knihovny pro školu. Renner kromě USA navštívil například Indii či Mexiko. Rennervace má čtyři epizody a dostupná bude na Disney+ od 12. dubna.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Avatar 2 je konečně online! Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
Avatar 2 je konečně online! Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
12.04.2023 14:50:00 | Filmové novinky

Fanoušci vesmírné Pandory se konečně dočkali. Novinka Jamese Camerona Avatar: The Way of Water je konečně dostupná online a rovnou i v nejlepší možné kvalitě. Fajnšmekři by rozhodně neměli zaváhat.

Hororová fantasy s Joaquinem Phoenixem rozděluje diváky. Recenze mluví o šokující podívané
Hororová fantasy s Joaquinem Phoenixem rozděluje diváky. Recenze mluví o šokující podívané
11.04.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Již příští týden vstoupí do kin očekávaný komediální horor On se bojí od režisérského talentu Ariho Astera s maniakálním Joaquinem Pheonixem v hlavní roli. První reakce mluví o vyhraněném filmovém zážitku, kterému buď podlehnete, nebo jej rázně odmítnete.

V nové sci-fi Netflixu čelí lidstvo totální zkáze. Trailer ukazuje boj o zbytky kyslíku
V nové sci-fi Netflixu čelí lidstvo totální zkáze. Trailer ukazuje boj o zbytky kyslíku
11.04.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Zdá se, že se první polovina roku 2023 ponese v duchu apokalyptických vizí. Po parádně vypadajícím seriálu Silo, v němž přežívají zbytky lidstva v ohromném krytu, přichází Netflix se svou akční novinkou, která nás vezme do roku 2071. A ani tady to s lidstvem nevypadá dobře.

Vesmírná novinka Marvelu ukazuje nový tým hrdinů. Trailer láká na vtipné záměny těl
Vesmírná novinka Marvelu ukazuje nový tým hrdinů. Trailer láká na vtipné záměny těl
11.04.2023 15:35:00 | Filmové novinky

Marvel konečně představil první upoutávku na odkládaný sci-fi snímek The Marvels, který představí nový tým superhrdinů ve složení Photon, Captain Marvel a Ms. Marvel. Trailer je zábavnou chuťovkou, která nepůsobí komplikovaně a plně těží koncept zaměňování těl jednotlivých hrdinek.