FB pixel TP pixel
HBO přijde o další seriály. Ruší se lovení démonů i kung fu mlátička © CW / HBO

HBO přijde o další seriály. Ruší se lovení démonů i kung fu mlátička

Diváci, kteří našli zalíbení v akčním seriálovém rebootu Kung Fu či napínavém nadpřirozeném prequelu Lovci duchů: Winchestorovi, se již bohužel dalších dílů nedočkají. Oba projekty, které jsou k vidění na HBO Max, byly právě zrušeny.

14. 5. 2023 14:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky seriálů Lovci duchů: Winchesterovi a Kung Fu, které jsou k vidění na HBO Max, máme pro vás smutnou zprávu – oba projekty byly shledány jako nerentabilní a dalších řad se nedočkají. Winchesterovi se začali poprvé vysílat loni v říjnu, a jak název napovídá, jsou prequelem k legendárním Lovcům duchů. V tomto spin-offu jsme sledovali seznámení rodičů Sama a Deana v jejich teenagerských letech a jejich misi, v níž se snažili zachránit svět. Seriál tak končí po pouhé jedné řadě a odvysílaných 13 dílech.

Akční seriál Kung Fu, který je rebootem stejnojmenného televizního seriálu z roku 1972, sledoval Američanku čínského původu Nicky Shen (Olivia Liang), která zanechala studia, odjela do Číny a zasvětila svůj život bojovým uměním. Po návratu do San Francisca ovšem zjistila, že její rodné město je prolezlé zločinem a korupcí a její rodiče jsou vydáni na milost a nemilost mocné triádě. Kung Fu debutoval v roce 2021 a po třech odvysílaných řadách letos končí. Oba seriály si u diváků držely spíše průměrná hodnocení - Winchesterovi mají na serveru IMDB 6,5 bodů z 10, Kung Fu pak má skóre 5,5 bodů. Důvodem jejich konce je pak s největší pravděpodobností jejich klesající sledovanost.

Zdroj: Variety

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Oscarový doják Velryba s Brendanem Fraserem je konečně online
Oscarový doják Velryba s Brendanem Fraserem je konečně online
12.05.2023 13:03:00 | Filmové novinky

Pokud jsme někomu během letošního oscarového ceremoniálu opravdu drželi palce, byl to Brendan Fraser, který se po letech v ústraní konečně vrátil na výsluní Hollywoodu a dokázal, že je stále miláčkem publika. Jeho dojemnou cestu si nyní můžete vychutnat i legálně online.

Nový komediální hit na Voyo je kompletní a slaví úspěch. Inspiraci našel u Netflixu
Nový komediální hit na Voyo je kompletní a slaví úspěch. Inspiraci našel u Netflixu
12.05.2023 13:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Voyo se snaží neustále přicházet s novými projekty, které mají rozšířit jeho cílovou skupinu diváků. Zatímco aktuálně běží druhá řada seriálu Iveta, Voyo úspěšně zakončilo svůj seriál pro mladší publikum Sex O’Clock, který se podobá netflixovskému hitu Sexuální výchova.

Frankenstein jako od Karla Zemana. Nové fantasy přichází s úchvatným trailerem
Frankenstein jako od Karla Zemana. Nové fantasy přichází s úchvatným trailerem
12.05.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejosobitějších režisérů současnosti, Jorgos Lanthimos, popustil uzdu své fantazii a hlásí se s novým filmem, který bude pravděpodobně jednou z nejbizarnějších věcí, které letos v kinech uvidíme.

Netflix láká na nový mrazivý horor. Napínavému traileru vládne hvězda Boje o moc
Netflix láká na nový mrazivý horor. Napínavému traileru vládne hvězda Boje o moc
11.05.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix představil jednu z očekávaných červnových novinek v podobě slibně vyhlížejícího australského hororu Run Rabbit Run. Snímek, který dorazí na konci měsíce, láká na psychologické trauma a Sarah Snook z hitu HBO Boj o moc.