FB pixel TP pixel
John Wick 4 totálně válí v akcí narvaném traileru. Z přestřelek jde hlava kolem © Lionsgate

John Wick 4 totálně válí v akcí narvaném traileru. Z přestřelek jde hlava kolem

V době, kdy jsou synonymem akčních filmů především komiksové spektákly, působí série John Wick jako balzám na duši. A nejinak by tomu mělo být v případě čtvrtého dílu, který vstoupí do kin již na jaře roku 2023. Akce totiž vypadá stále špičkově a dojde i na charismatické padouchy.

10. 11. 2022 18:00 | Filmové novinky

Těžko se tomu věří, ale série John Wick je s námi již dlouhých 8 let. Zatím ale neztratila nic ze svého kouzla a neustále přidává nové kaskadérské vychytávky, díky kterým si získala tolik celosvětových fanoušků. I čtvrtý díl postaví charismatického Keanu Reevese proti armádě zabijáků, těm hlavním ale rozhodně nebude chybět charisma. Těšit se totiž můžeme na Billa Skarsgarda a také Hiroyuki Sanadu. Nový trailer předvádí různé typy lokací (poušť!) a kreativních řešení soubojů, přičemž se zdá, že půjde o skutečně velké finále série. Jak ale víme, chystá se i v Česku natáčený spin-off Ballerina s Anou de Armas, v němž má mít Reeves cameo, s tragickou smrtí to tudíž možná nebude tak horké. Česká premiéra je plánovaná na 30. března 2023.

 13 579 zobrazení   5 768 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový Zaklínač v traileru ukazuje krvavá jatka. Tihle hrdinové letos nahradí Geralta
Nový Zaklínač v traileru ukazuje krvavá jatka. Tihle hrdinové letos nahradí Geralta
10.11.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Netflix se měsíc a půl před premiérou svého nového Zaklínače konečně vytasil s novým trailerem. Potvrzuje v něm výrazné zkrácení komplikovaného projektu, který nás zavede dále do historie populárního fantasy světa.

Žižka je novým megahitem Netflixu. Ostatní české filmy mu mohou závidět
Žižka je novým megahitem Netflixu. Ostatní české filmy mu mohou závidět
10.11.2022 17:15:00 | Filmové novinky

Historický spektákl Jan Žižka v kinech nasbíral přes 300 000 diváků a daří se mu i po vypuštění na streamovací služby. Online je sice už od konce října, až nyní ale sklízí globální slávu díky Netflixu.

Tvůrci Pána prstenů uznávají kritiku fanoušků. Odhalili, kdy můžeme čekat změny
Tvůrci Pána prstenů uznávají kritiku fanoušků. Odhalili, kdy můžeme čekat změny
10.11.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Přestože se tvůrci seriálu Prsteny moci museli z velké části bránit především toxickým a nesmyslným útokům některých tolkienovských fanoušků, řada výtek k fungování seriálového světa byla určitě relevantní. Ty si chtějí autoři vzít k srdci při realizaci nových epizod.

Netflix objednal pokračování dvou nových seriálových megahitů
Netflix objednal pokračování dvou nových seriálových megahitů
09.11.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Producent Ryan Murphy se trefil do černého v krátké době hned dvakrát po sobě. Jeho nové seriály Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera a Vidím vás se staly velkými diváckými hity. Netflix si tak logicky ihned objednal jejich pokračování.