FB pixel TP pixel
Akční král je zpátky! Trailer na Johna Wicka 4 trhá armádu zabijáků na kusy © Lionsgate

Akční král je zpátky! Trailer na Johna Wicka 4 trhá armádu zabijáků na kusy

Ostřílený zabiják John Wick se vrací zpátky do akce a tentokrát budou katany létat vzduchem ve velkém. Čekají nás však i záplavy vystřelených šípů a chybět nemohou ani přestřelky či hlavy proražené sekerou.

25. 7. 2022 9:00 | Filmové novinky

Na Comic-Conu byl odhalen první trailer na akční hit John Wick 4, který vrátí do akce Keanu Reevese jako titulního zabijáka. Ten tentokrát zamíří i do Japonska a čeká nás další epický akční showreel, v němž Reeves vystřídá nejrůznější nástroje smrti a techniky boje. Těšit se můžeme na přestřelky, souboje na blízko a samozřejmě i hromady sečných zbraní. Ve hře budou katany, sekery, nože... zkrátka cokoli má ostří, které vám může udělat díru do trupu či hlavy. Vypadá to na slušnou divočinu, v níž nebudou chybět ani tradiční luky a šípy a ve které budou lidé doslova cupováni projektily ze dvou metrů. Zkrátka a dobře král epické akce je zpátky a světová premiéra proběhne již v březnu roku 2023.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Hulk v traileru na She-Hulk učí svou nástupkyni, ukazuje se i Daredevil
Hulk v traileru na She-Hulk učí svou nástupkyni, ukazuje se i Daredevil
24.07.2022 14:00:00 | Filmové novinky

V novém seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička se dočkáme další členky Avengers. Tu bude učit samotný Hulk a ona sama se stane právní zástupkyní superhrdinů. V traileru Marvel odhalil i spoustu hostujících hrdinů. Největší ohlasy získává návrat Daredevila.

Nejpodceňovanější komiksový hrdina v traileru mlátí draka a chce být jako Batman
Nejpodceňovanější komiksový hrdina v traileru mlátí draka a chce být jako Batman
24.07.2022 13:45:00 | Filmové novinky

Zachary Levi a spol. se vrací v první oficiální upoutávce na snímek Shazam: Hněv bohů. Pokračování hitu z roku 2018 je podle traileru větší a pompéznější a nabízí kupu hlášek i narážek na další slavné filmové série.

The Rock v bombastickém traileru Black Adama drtí nejmocnější hrdiny světa
The Rock v bombastickém traileru Black Adama drtí nejmocnější hrdiny světa
24.07.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Hierarchie moci ve vesmíru DC se konečně změní! Už v říjnu totiž na plátna kin dorazí antihrdina Black Adam v podání Dwayna Johnsona, který je mocnější než sám Superman. A v dalším traileru svou moc dokazuje, když v pohodě seřeže celý Spolek spravedlnosti.

Trailer Black Panthera 2 láká na velkolepý střet s Aquamanem od Marvelu
Trailer Black Panthera 2 láká na velkolepý střet s Aquamanem od Marvelu
24.07.2022 13:10:00 | Filmové novinky

Snímek Black Panther: Wakanda Forever bude epickým zakončením čtvrté fáze marvelovského sdíleného vesmíru, který získal nový název The Multiverse Saga. Nejmocnější říše suchozemského světa ve filmu narazí na bájnou podmořskou Atlantidu a jak to tak vypadá, události ovlivní celý mnohovesmír.