FB pixel TP pixel
Joker 2 ve velkolepém traileru dává lidem, co chtějí. Nebezpečný psychopat čelí soudu století © Warner Bros.

Joker 2 ve velkolepém traileru dává lidem, co chtějí. Nebezpečný psychopat čelí soudu století

Režisér Todd Phillip a studio Warner Bros. představili nový trailer očekávaného snímku Joker: Folie a Deux, který naváže na osudy Arthura Flecka z filmového megahitu Joker. Pokračování bude částečně muzikálem a zaměří se na vztah Jokera s jeho mentálně nestabilní láskou Harley Quinn. Zároveň tvůrci odhalují soudní proces s anti-hrdinou.

Filmové novinky 23. 7. 2024 15:30 | Filmové novinky

Snímek Joker: Folie a Deux zamíří do českých kin již 3. října letošního roku a studio Warner Bros. odhalilo nejnovější téměř tři minuty dlouhou upoutávku, ve které se dozvídáme, co se stalo s Arthurem Fleckem poté, co byl umístěn do psychiatrické léčebny v Arkhamu. Ve světě Gothamu utekly dva roky a Arthur míří k soudnímu procesu, který je považován za jednu z největších událostí v historii města. Kolem Arthura se totiž vybudovala silná komunita, která ho považuje za svou modlu a mučedníka. Instituce na něj však nahlíží jako na nebezpečného jedince. Zdá se, že režisér Todd Phillips tímto reflektuje některé negativní ohlasy na první film, které mu vyčítaly adoraci postavy Jokera.

V traileru se rovněž potvrzuje dávno známý fakt, že nový Joker bude i více hudebně zaměřený. Nemá jít sice vyloženě o muzikál, hudba má však být velmi výrazným prostředkem vyprávění. Centrem příběhu je samozřejmě vztah mezi Jokerem a Harley Quinn, jež v této verzi není psychiatričkou, ale další z obyvatel psychiatrického ústavu. V hlavní roli se samozřejmě vrátí Joaquin Phoenix, z prvního filmu se vrací i herečka Zazie Beetz, která ztvárnila Jokerovu sousedku. V dalších rolích uvidíme Brendana Gleesona, Catherine Keener, Harryho Lawteyho nebo Jacoba Loflanda a samozřejmě Lady Gaga jako Harley. Režisér Todd Phillips znovu stojí i za scénářem, který napsal společně se Scottem Silverem. S tím pracoval již na prvním Jokerovi.

Zdroj: Warner Bros.

Reklama
Netflix zastavil dokončení akčního fantasy s Charlize Theron. Film byl dotočen už před 2 lety
Netflix zastavil dokončení akčního fantasy s Charlize Theron. Film byl dotočen už před 2 lety
23.07.2024 14:20:00 | Filmové novinky

Akční fantasy Old Guard: Nesmrtelní s Charlize Theron v hlavní roli zaznamenalo v roce 2020 na Netflixu velký úspěch u diváků. Očekávané pokračování se však potýkalo s problémy v postprodukci. Theron nyní vysvětluje příčiny zpoždění a slibuje brzkou premiéru druhého dílu.

Hororové překvapení roku je obřím hitem. Děsivého vraha Nicolase Cage film chytře tajil
Hororové překvapení roku je obřím hitem. Děsivého vraha Nicolase Cage film chytře tajil
23.07.2024 13:40:00 | Filmové novinky

Letošní léto filmům přeje, a nejen blockbusterům typu Twisters nebo Deadpool a Wolverine. Mezi nečekanými letními hity se objevil i malý nezávislý horor, který se po skvělých ohlasech může pyšnit i úctyhodnou návštěvností.

Rod draka míří do finále. Trailer 7. dílu slibuje nové dračí jezdce a tisíce mrtvých
Rod draka míří do finále. Trailer 7. dílu slibuje nové dračí jezdce a tisíce mrtvých
22.07.2024 20:45:00 | Filmové novinky

Do konce druhé řady seriálu Rod draka zbývají už jen dvě epizody a HBO se pomalu chystá na velkolepé finále. V nové upoutávce Rhaenyra konfrontuje nového dračího jezdce a předvídá tisíce mrtvých.

Krev, jatka a sex. Nejhorší sci-fi Netfllixu odhalilo brutální necenzurovaný trailer
Krev, jatka a sex. Nejhorší sci-fi Netfllixu odhalilo brutální necenzurovaný trailer
22.07.2024 19:25:00 | Filmové novinky

Režisér Zack Snyder sice s původními verzemi sci-fi série Rebel Moon u diváků i kritiků moc neuspěl a vysloužil si řadu negativních ohlasů, nyní ale zkouší štěstí znovu a slibuje, že půjde o úplně jiný film. Necenzurovaná režisérská verze v traileru odhaluje řadu nových scén, v nichž nechybí brutální výjevy, rozstřelená těla nebo odvážnější erotika.