FB pixel TP pixel
Přeobsadí Marvel nového arcipadoucha? Jeho hvězda čelí vážným obviněním © Marvel Studios

Přeobsadí Marvel nového arcipadoucha? Jeho hvězda čelí vážným obviněním

Měl být jednou z největších nových hvězd Hollywoodu. Teď se ale zdá, že herec Jonathan Majors skončí s největší pravděpodobností zapomenut a minimálně několik let stráví mimo velké filmové události. Za vše mohou obvinění vůči jeho osobě z napadení několika žen.

20. 4. 2023 10:30 | Filmové novinky

Ještě počátkem roku se zdálo, že vzestup kariéry Jonathana Majorse už nic nezastaví. Měl za sebou úspěšnou premiéru třetího Ant-Mana, v němž patřil mezi to nejlepší v jinak vcelku podprůměrném filmu. A skvělé ohlasy sklidil i za svého padoucha ve třetí části boxerského spin-offu Creed. Vše ale zhatilo zatčení z 25. března letošního roku, kdy byl herec třicetiletou ženou obviněn z napadení, obtěžování a škrcení. Majorsova právnička sice vydala prohlášení, že veškerá obvinění se povede vyvrátit a že se jedná o lži, problémy charismatického herce se však pouze stupňují.

Další svědectví

Nově se totiž začaly hlásit další ženy, které měly být oběťmi Majorsova minimálně silně nevhodného chování. A ačkoli zatím nic není prokázáno a o všem bude rozhodovat státní zástupce na základě předložených důkazů a svědectví, od Majorse už začínají jeho kolegové dávat ruce pryč. Zatím přišel o svého manažera, když od spolupráce odstoupila společnost Entertainment 360, posléze se přidala i firma The Lede Company, která herci poskytovala PR služby. Herec byl rovněž podle dosavadních informací odejit už i z několika rozpracovaných projektů, přesněji filmů The Man in My Basement a Otis and Zelma. Rovněž byl vystřižen z nové reklamní kampaně na baseballový tým Texas Rangers. Sám pak odstoupil z několika funkcí, v nichž působil.

Insider Jeff Sneider už před několika dny přišel s informací, že hercův vyhazov zvažují i u Marvelu, kde Majors ztvárňuje nového arcipadoucha Kanga. Ten se ještě letos objeví v druhé řadě seriálu Loki, přičemž z tohoto seriálu už prakticky nemůže být odstraněn. Otázkou ale zůstává, co s hercem do budoucna. Magazín Deadline sice Sneiderovy informace o tom, že by Marvel o přeobsazení „nového Thanose“ aktivně uvažoval, popírá, situace ale velmi připomíná problémy Ezry Millera od konkurenčního DC. I ten měl vážné oplétačky s policií a čelil celé řadě obvinění, nakonec se ale omluvil a podstupuje léčbu s tím, že jeho snímek The Flash půjde do kin. S hercem se dokonce počítá i do budoucna.

Co udělá Marvel?

U Majorse by mohl nastat obdobný scénář. Vše nicméně záleží na vážnosti jeho případného provinění. Pokud se totiž prokáží opakované případy napadení žen a ublížení na zdraví, o kterých navíc Majors a jeho právní zástupkyně tvrdí, že se nestaly, asi těžko bude Marvel bránit rozhodnutí herce si ponechat. Výhodou pro komiksové studio je, že Kang je postavou, která je přítomná v paralelních vesmírech a může tak velmi snadno změnit svou podobu. Vyhození i od Marvelu by nicméně znamenalo definitivní stopku za raketově rozjetou Majorsovou kariérou. Jak upozorňuje deník Variety, ke komiksovému gigantu se nyní upírají zraky většiny Hollywoodu.

Zdroj: Forbes / Yahoo / Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový trailer Rychle a zběsile 10 je nepopsatelný úlet. Takhle vypadá ultimátní demence
Nový trailer Rychle a zběsile 10 je nepopsatelný úlet. Takhle vypadá ultimátní demence
20.04.2023 8:00:00 | Filmové novinky

S ponorkou už se naháněl. Dokonce si vyzkoušel boj za špatnou stranu. Jeho parta se dokonce podívala i do vesmíru. Teď se ale Dominic Toretto vrací a slibuje začátek konce. A vy budete žasnout nad tím, co za šílenosti nový trailer Rychle a zběsile 10 ukazuje s vážnou tváří.

Drsňák Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru akční novinky dává rány jako za mlada
Drsňák Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru akční novinky dává rány jako za mlada
20.04.2023 7:00:00 | Filmové novinky

Arnieho jsme sice už pár let v žádném filmu neviděli, teď nám to ale vynahradí rovnou v seriálu. Ano, slavní Schwarzenegger se poprvé pustí do vícedílného dobrodružství, když pro Netflix natočil špionážní novinku, která v traileru připomene pecky jako Terminátor i Pravdivé lži.

Nový válečný seriál Netflixu má být událostí roku. Trailer hýří velkolepostí i emocemi
Nový válečný seriál Netflixu má být událostí roku. Trailer hýří velkolepostí i emocemi
19.04.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Netflix s oznámením kvartálních výsledků ukázal i první upoutávku na očekávanou minisérii Jsou světla, která nevidíme, která vychází z knihy oceněné Pulitzerovou cenou. Velkolepé drama táhnoucí se napříč několika lety vypráví o slepé dívce, prchající z Paříže, a chlapci, který se stane členem Hitlerjugend.

Největší hity a propadáky Netflixu v roce 2023: O některých jste vůbec neslyšeli
Největší hity a propadáky Netflixu v roce 2023: O některých jste vůbec neslyšeli
19.04.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Čas rychle pádí a máme za sebou už první kvartál roku 2023. Spolu s tím přichází i první výsledky nových a vracejících se titulů streamovacího giganta. Jak se start roku Netflixu povedl a které jeho tituly naopak skončí hluboko v propadlišti VOD dějin?