FB pixel TP pixel
Marvel ukázal náhradu Avengers. Thora nebo Hulka nečekejte © Marvel Studios

Marvel ukázal náhradu Avengers. Thora nebo Hulka nečekejte

Marvel na D23 Expo odhalil tým, který nahradí milované Avengers. Zároveň potvrdil, že původní uskupení bylo po snímku Avengers: Endgame zcela rozpuštěno a ve vesmíru MCU neexistuje.

12. 9. 2022 16:50 | Filmové novinky

Marvel na akci D23 Expo konečně odhalil i tým, který bude náhradou za uskupení Avengers a producent Kevin Feige dokonce vysvětlil, proč je nový tým potřeba. Podle Feigeho jsou totiž Avengers po událostech Avengers: Endgame a úmrtí Tonyho Starka rozpuštěni. Svůj podíl na tom má i smrt Nataschy Romanoff a odchod Steva Rogerse. Zkrátka nezbyl prakticky nikdo, kdo by tým mohl do budoucna vést. Jak ale víme, Avengers nakonec znovu vzniknou, protože se dočkáme filmů Avengers: Kang Dynasty a Avengers: Secret Wars. Než na ně však dojde, budeme se muset spokojit s týmem Thunderbolts.

Marvel ukázal náhradu Avengers. Thora nebo Hulka nečekejte © Marvel Studios

Ten sestaví Julia Louis-Dreyfus alias Valentina Allegra de Fontaine a bude obsahovat postavy Ghost (záporačka z Ant-Mana 2 s tváří Hannah John-Kamen), Red Guardian (David Harbour), Bucky Barnes (Sebastian Stan), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko) a Yelena Belova (Florence Pugh). Primárně tedy dojde ke spojení postav z filmu Black Widow a seriálu Falcon a Winter Soldier. Film si odbude premiéru 25. července 2024 a natočí ho spíše televizní režisér Jake Schreier.

Složení týmu, který bude bránit svět před vnějšími hrozbami, je pro řadu fanoušků zklamáním. Dlouhodobě se totiž očekávalo, že se v něm objeví i oblíbenec Baron Zemo (Daniel Brühl) a Abomination (Tim Roth), který se nově vrátil díky seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička. Přesnou hrozbu, proti níž bude tým muset zakročit, prozatím neznáme, ze složení se dá ovšem usuzovat, že film půjde spíše špionážní cestou. Ostatně všechny postavy jsou zkušenými agenty, pro něž je typická především zvýšená odolnost, síla a mrštnost. Jen Ghost umí navíc manipulovat s vlastní hmotou.

Zdroj: Marvel

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
O čem bude čtvrtý Kapitán Amerika? Největší hrdina Marvelu sbírá nečekané posily
O čem bude čtvrtý Kapitán Amerika? Největší hrdina Marvelu sbírá nečekané posily
12.09.2022 13:20:00 | Filmové novinky

Jak všichni víme, na konci seriálu Falcon & Winter Soldier jsme se dočkali nového Capa Americy. Ikonický patriotický hrdina nakonec získal i svůj vlastní film a na nedávno ukončené akci jsme se dozvěděli více o jeho směřování. A jak to tak vypadá, čeká nás slušný politický thriller okořeněný o návrat ikonického zloducha.

Slavní Lovci pokladů mají vlastní seriál. Trailer fanoušky filmů ohromně zklame
Slavní Lovci pokladů mají vlastní seriál. Trailer fanoušky filmů ohromně zklame
11.09.2022 16:40:00 | Filmové novinky

Dobrodružná série Lovci pokladů patří mezi rodinné klasiky a Disney nyní představil první záběry z nového seriálu, který naváže na výpravy Nica Cage a jeho snahu ukrást mimo jiné Deklaraci nezávislosti. Fanoušci se ale budou chytat za hlavu.

Pán prstenů se bojí! Velkolepá fantasy Willow má v traileru monstra, kouzla i duši
Pán prstenů se bojí! Velkolepá fantasy Willow má v traileru monstra, kouzla i duši
11.09.2022 16:20:00 | Filmové novinky

Slavná fantasy Willow z 80. let se vrací a opět uvidíme Warwicka Davise, který musí vést skupinu hrdinů proti silám temnoty. Disney Plus ukazuje v novém traileru spoustu trumfů a dokazuje, že půjde o jasnou konkurenci Pána prstenů, ale i Rodu draka.

Génius Spielberg ukázal jeden z filmů roku. Úchvatný trailer vás donutí k slzám
Génius Spielberg ukázal jeden z filmů roku. Úchvatný trailer vás donutí k slzám
11.09.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Režisér Steven Spielberg ukázal na mezinárodním filmovém festivalu v Torontu svůj nový snímek The Fabelmans a spolu s premiérou filmu jsme se dočkali i prvního traileru. A lepší lákadlo jsme ani dostat nemohli. Legendární režisér je totiž úplně mimo ligu jakékoli pomyslné konkurence.