FB pixel TP pixel
Konec srandy. Tříminutová ukázka Rychle a zběsile 9 bere auta do vesmíru! © TMDB

Konec srandy. Tříminutová ukázka Rychle a zběsile 9 bere auta do vesmíru!

Roky jsme si dělali legraci, že za vlasy přitažená sága o rychlých autech, lepých děvách a proslovech o rodině už může vyrazit leda do vesmíru. A tvůrci nás vzali za slovo!

Filmové novinky

Oukej, tohle už je za hranicí absurdity! V minulých letech jsme si zvykli na skutečnost, že kdysi ještě vcelku realistická série o rychlých autech a pouličních závodech se převtělila do obřích heistů, které nerespektují ani v nejmenším fyzikální zákony. Ale když jsme si naposledy dělali legraci, že se Dominic Toretto bude muset vydat do vesmíru, aby trumfl dosavadní šílenosti, vážně jsme netušili, že to navracející se režisér Justin Lin vezme hezky od podlahy. Devátý díl vysokooktanové ságy nám tedy nejprve představí Domova ztraceného bratra v podání Johna Ceny a posléze nastartuje hru na kočku a myš, ve které se část týmu nechá vystřelit mimo jiné do kosmu! Alespoň, že Han se konečně dočká té své spravedlnosti. Film by měl i do českých kin dorazit již 17. června.

 5 608 zobrazení   566 se líbí
Kapitán Amerika zabíjí! Mrazivý trailer láká na finále nejnovější marvelovky
Kapitán Amerika zabíjí! Mrazivý trailer láká na finále nejnovější marvelovky
14.04.2021 16:20:00 | Filmové novinky

Už jen dvě epizody zbývají do konce marvelovského seriálu The Falcon and the Winter Soldier. A nejnovější trailer ukazuje, že diváky čeká ultimátní střet hrdinů s novým Kapitánem Amerikou, kterému ruplo v škebli.

Další přesuny megahitů. Kdy dorazí Top Gun 2 a Mission: Impossible 7?
Další přesuny megahitů. Kdy dorazí Top Gun 2 a Mission: Impossible 7?
13.04.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Stalo se nemilým zvykem koronakrize, že se hollywoodská studia v určitý moment rozhodnou sdělit další posun svých plánovaných premiér. A tentokrát jde především o hity studia Paramount s Tomem Cruisem v hlavní roli.

Pokračování Zaklínače přišlo o hlavní hvězdu!
Pokračování Zaklínače přišlo o hlavní hvězdu!
12.04.2021 13:30:00 | Filmové novinky

Natáčení zaklínačského spin-offu Blood Origin mělo již zanedlouho začít. Představitelka hlavní role elfky Éile Jodie Turner-Smith se ovšem omluvila a rozjetý projekt náhle opustila. Štáb se tak musí pokusit její postavu co nejrychleji přeobsadit.

Blíží se thriller jara? Netflix ukázal skvělý trailer očekávané Ženy v okně
Blíží se thriller jara? Netflix ukázal skvělý trailer očekávané Ženy v okně
11.04.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Dlouho odkládaný thriller Žena v okně se konečně blíží na Netflix a nevypadá vůbec špatně. Alespoň z nejnovějšího traileru, který nabízí ukázkovou psycho podívanou s výtečnou Amy Adams.