FB pixel TP pixel
Konečně víme, kdy se bude vysílat závěrečná řada Hry o trůny © TMDB

Konečně víme, kdy se bude vysílat závěrečná řada Hry o trůny

Dnes vydaný poutavý teaser, který rytmicky rekapituluje atraktivní a zlomové momenty odvysílaných epizod, na svém konci odhaluje duben jako termín, na který se všichni fanoušci této epické fantasy jistě těší.

Filmové novinky

Na HBO se poté začne odehrávat závěrečná osudová bitva s Bílými chodci a my se dozvíme, jak dopadnou osudy našich oblíbených i nenáviděných postav. Potvrdili se tak dřívější odhady, které často duben zmiňovaly, konkrétní datum odvysílání první epizody ale oznámeno nebylo. Z dosud vydaných informací víme, že závěrečná řada bude zkrácená, podobně jako tomu bylo u předchozí sedmé řady, tentokrát bude mít pouhých šest epizod. Autoři nás lákají na „neuvěřitelně emocionální, hrozivou a hořkosladkou závěrečnou sezónu, ve které se všechny rozdílné charaktery scházejí dohromady, aby čelily společnému nepříteli a stanovili si, kým se chtějí vstříc jisté smrti stát“.

HBO ovšem s fenoménem Hry o trůny úplně nekončí a připravuje další seriál z tohoto světa, tentokrát půjde o prequel, odehrávající se stovky let před válkou o Železný trůn a pro fanoušky se také budou otevírat turistické atrakce z filmových kulis. Příští rok se HBO pouští do dalších ambiciózních seriálů jako například remixu Watchmenů od Damona Lindelofa či hororovým dramatem Lovercraft Country tvůrců Jordana Peelea a J. J. Abramse, které by případně mohly nahradit konec jejich nejúspěšnější značky.

 1 296 zobrazení   67 se líbí
Mauglí bude mít premiéru na Netflixu ještě letos: 7. prosince!
Mauglí bude mít premiéru na Netflixu ještě letos: 7. prosince!
08.11.2018 8:40:00 | Filmové novinky

Před třemi měsíci oznámil Netflix, že kupuje pro sebe film Mauglí, který měl jít původně tento rok do kin. Nyní vypustil novou ukázku a oznámil také datum premiéry - 7. prosince.

Chystá se celovečerní film podle seriálu Breaking Bad
Chystá se celovečerní film podle seriálu Breaking Bad
07.11.2018 15:10:00 | Filmové novinky

Krátce po našem oznámení o rozbíhajícím se natáčení filmu k seriálovému westernu Deadwood, se objevila podobná zpráva, která pro změnu potěší fanoušky seriálového krimi dramatu Perníkový táta. S velkou pravděpodobností vznikne film z tohoto seriálového světa.

Deadwood po letech zakončí na HBO osudy svých postav filmem
Deadwood po letech zakončí na HBO osudy svých postav filmem
06.11.2018 14:00:00 | Filmové novinky

Dvanáct let po skončení poslední epizody seriálu, který má na kontě ceny Emmy či Zlatý Glóbus, odstartovalo natáčení filmu, ve kterém by se fanoušci měli dočkat starých známých postav a důstojného zakončení.

Trailer ke třetí řadě Temného případu se tíživou atmosférou vrací ke kořenům
Trailer ke třetí řadě Temného případu se tíživou atmosférou vrací ke kořenům
05.11.2018 19:30:00 | Filmové novinky

Po teaseru uvedeném v létě nyní HBO připravila plnohodnotný trailer, ve kterém se již plně obnažuje děsivé tajemství, kterému se v několika časových liniích bude snažit detektiv v podání Mahershala Aliho přijít na kloub.