FB pixel TP pixel
Mauglí bude mít premiéru na Netflixu ještě letos: 7. prosince! © TMDB

Mauglí bude mít premiéru na Netflixu ještě letos: 7. prosince!

Před třemi měsíci oznámil Netflix, že kupuje pro sebe film Mauglí, který měl jít původně tento rok do kin. Nyní vypustil novou ukázku a oznámil také datum premiéry - 7. prosince.

Filmové novinky

Jak jsme již psali na konci července, Mauglí je dobrodružný velkofilm, který se chystal letos v říjnu do kin. Režíroval ho Andy Serkis, který ho po technické stránce pojal podobně jako Disney v roce 2016 - hlavní hrdina je opravdový člověk, ale všechny zvířata a okolí jsou digitální. Hlasy postavám jako Baghíra, Ká či Šér Chán propujčily hvězdy jako Christian Bale, Benedict Cumberbatch nebo Cate Blanchett. Film byl ve výrobě už delší dobu, původně měl jít do kin už v roce 2016, ale producenti se chtěli vyhnout střetu s disneyovskou verzí.

Do celé situace se vložil Netflix a v červenci oznámil, že kupuje film pro sebe. A nyní spolu s novou ukázkou také oznámil datum premiéry - 7. prosince. Jak si můžete všimnout na konci ukázky, kromě Netflixu se objeví Mauglí i ve "vybraných kinech", ale to platí pouze pro USA. Každopádně závěr roku bude pro Netflix hodně zajímavý z hlediska nabídky filmů - už zítra nás čeká Outlaw King, příští týden nový film bratří Coenů The Ballad of Buster Scruggs a 15. prosince nový film Alfonso Cuarona s názvem ROMA.

 126 zobrazení   8 se líbí
Chystá se celovečerní film podle seriálu Breaking Bad
Chystá se celovečerní film podle seriálu Breaking Bad
07.11.2018 15:10:00 | Filmové novinky

Krátce po našem oznámení o rozbíhajícím se natáčení filmu k seriálovému westernu Deadwood, se objevila podobná zpráva, která pro změnu potěší fanoušky seriálového krimi dramatu Perníkový táta. S velkou pravděpodobností vznikne film z tohoto seriálového světa.

Deadwood po letech zakončí na HBO osudy svých postav filmem
Deadwood po letech zakončí na HBO osudy svých postav filmem
06.11.2018 14:00:00 | Filmové novinky

Dvanáct let po skončení poslední epizody seriálu, který má na kontě ceny Emmy či Zlatý Glóbus, odstartovalo natáčení filmu, ve kterém by se fanoušci měli dočkat starých známých postav a důstojného zakončení.

Trailer ke třetí řadě Temného případu se tíživou atmosférou vrací ke kořenům
Trailer ke třetí řadě Temného případu se tíživou atmosférou vrací ke kořenům
05.11.2018 19:30:00 | Filmové novinky

Po teaseru uvedeném v létě nyní HBO připravila plnohodnotný trailer, ve kterém se již plně obnažuje děsivé tajemství, kterému se v několika časových liniích bude snažit detektiv v podání Mahershala Aliho přijít na kloub.

Krade taky tvoje máma? Zahajuje 1. ročník KINOLAB FILM FESTIVALU
Krade taky tvoje máma? Zahajuje 1. ročník KINOLAB FILM FESTIVALU
01.11.2018 12:10:00 | Filmové novinky

Mnoho Čechů nemá v otázkách pirátství na internetu jasno. Nemusí se však už topit v moři nejasných informací ohledně autorských práv, platforma KINOLAB připravila filmový festival, který proběhne 2. a 3. listopadu v Centru současného umění DOX.