FB pixel TP pixel
Stallone v nejlepší roli posledních let. V drsném traileru mlátí lidi a buduje mafii © Paramount Plus / SkyShowtime

Stallone v nejlepší roli posledních let. V drsném traileru mlátí lidi a buduje mafii

Co scenárista a showrunner Taylor Sheridan ve svém téměř multiversu na streamovací platformě Paramount Plus vytvoří, to je klenot a hit. Vedle serióznějších projektů vyniká odlehčená gangsterka Král Tulsy, která konečně přichází s ukázkou toho, co můžeme v druhé řadě čekat.

Filmové novinky 22. 8. 2024 9:00 | Filmové novinky

Gangsterská tematika, chytrý scénář a Sylvester Stallone v hlavní roli. To je téměř božská kombinace. Král Tulsy se stal jednou z nejlepších seriálových novinek roku 2022, a tak není divu, že se služba Paramount Plus pustila záhy do přípravy dalších sérií. Produkci sice provázely změny v podobě proměny dynamiky tvůrčího týmu a též nepříjemnosti v podobě Stallonova značně nevhodného chování na place. Vše ale dospělo ke zdárnému konci a v půlce září se fanoušci a fanynky budou moci těšit na druhou řadu.

Dwightu Manfredimu se sice podařilo v oklahomském zapadákově poměrně rychle rozjet mafiánský byznys, čím víc se mu ale daří, tím víc mu jdou po krku další hladoví gangsteři. Svou nejnovější nemesis by měl najít v podobě nové postavy missourijského bosse v podání Franka Grilla. Trailer ukazuje, že se i v pokračování můžeme těšit především na Manfrediho starosvětské charisma, které je i důvodem, jak si Stallone vysvětluje úspěch celého seriálu. Tvůrci se totiž rozhodli nechat ho hrát „sama sebe“ a nic nepředstírat, což i sama herecká hvězda velmi kvituje.

Druhá řada Krále Tulsy bude mít premiéru na Paramount Plus 15. září a brzy na to by měla být dostupná i u nás na SkyShowtime.

Zdroj: Paramount Plus

Hvězda The Last of Us v ohrožení. Na natáčení musela speciální ochranka
Hvězda The Last of Us v ohrožení. Na natáčení musela speciální ochranka
21.08.2024 11:00:00 | Filmové novinky

Videoherní průmysl se pyšní velmi věrnými fanoušky, ale též řadou toxických hejtrů. Série The Last of Us je známá pro mnoho incidentů, které se nevyhýbají ani její seriálové adaptaci. Podle nejnovějších informací dokonce fanoušci ohrozili natáčení druhé řady.

Životní projekt Kevina Costnera konečně na HBO. Propadák v kinech ho připravil o miliony
Životní projekt Kevina Costnera konečně na HBO. Propadák v kinech ho připravil o miliony
21.08.2024 9:00:00 | Filmové novinky

Costnerův velkofilm Horizont: Americká sága měl být jedním z letošních velkých starosvětských návratů, bohužel se ale nakonec jedná jen o jeden z největších propadáků. Spasit by jej podle tvůrců mělo nově oznámené uvedení na streamingu.

Nejdražší film Netflixu se opozdí. Postapokalyptické sci-fi stálo 300 milionů a sbírá pozitivní ohlasy
Nejdražší film Netflixu se opozdí. Postapokalyptické sci-fi stálo 300 milionů a sbírá pozitivní ohlasy
20.08.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Jeden z nejočekávanějších nových filmů Netflixu, obří sci-fi The Electric State, zdá se nakonec nedorazí ještě v letošním roce, ale dočkáme se jí až napřesrok. Dlouho vyvíjený projekt stál obřích 320 milionů dolarů a podle prvních ohlasů přináší spoustu zábavy.

Zrůdný Dahmer od Netflixu má nástupce. Trailer odhaluje nové vrahy, kteří otřásli Amerikou
Zrůdný Dahmer od Netflixu má nástupce. Trailer odhaluje nové vrahy, kteří otřásli Amerikou
20.08.2024 17:40:00 | Filmové novinky

Seriál Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera v roce 2022 ovládl obrazovky Netflixu a stal se fenoménem s rekordní sledovaností. Nyní na něj naváže další případ vražedného řádění, který otřásl Spojenými státy americkými. Místo jednoho vraha dorazí hned dva.