FB pixel TP pixel
Loki a další seriály od Marvelu se představují v prvních záběrech © TMDB

Loki a další seriály od Marvelu se představují v prvních záběrech

Během závěrečného klání jubilejní sté sezóny NFL došlo k odhalení prvních záběrů z chystaných seriálů z vesmíru MCU, které v brzké době uvidíme na streamovací službě Disney+.

Filmové novinky 3. 2. 2020 14:00 | Filmové novinky

WandaVision

Loki a další seriály od Marvelu se představují v prvních záběrech © TMDB

Na Disney+ uvidíme v příštích měsících rovnou tři nové seriály, které rozšíří už tak hutný vesmír MCU. Tím prvním je WandaVision, jenž by se měl zaměřit na vztah Scarlet Witch (Wandy Maximoff) a androida Visiona. Podle některých teorií se seriál odehrává pouze v hlavě hlavní představitelky, informace však zatím nebyla potvrzena. Co ale víme jistě je fakt, že události tohoto seriálu vyústí v celovečerní snímek Doctor Strange In the Multverse of Madness, v němž sehraje Wanda vedle oblíbeného kouzelníka ze Sanctum Santorum ústřední roli. Seriál se značně liší od ostatních marvelovských projektů poslední doby, neboť v něm uvidíme určitou poctu klasickým sitcomům z minulého století. V samotném kratičkém traileru jsme tak měli možnost vidět scény připomínající seriály Bachelor Father, The Brady Bunch, Family Ties, Bewitched, či I Love Lucy. A co je nejlepší, v záběru odkazujícím na Bewitched navlékla Wanda svůj klasický komiksový kostým. Vedle Paula Bettanyho a Elizabeth Olsen uvidíme v seriálu i další marvelovské herce Randalla Parka a Kat Dennings. Těšme se!

Falcon and the Winter Soldier

Loki a další seriály od Marvelu se představují v prvních záběrech © TMDB

Druhým seriálem, jenž uvidíme na Disney+ už v letošním roce, je přímé pokračování odkazu Captaina Americy The Falcon and the Winter Soldier. Na konci Avengers: Endgame předal Steve Rogers svůj štít Samu Wilsonovi alias Falconovi, jenž mocný nástroj vyrobený z vibrania používá i v traileru. Vedle Sama se do akce vrhá i Steveův přítel Bucky Barnes, jenž je znám i pod přezdívkou Winter Soldier. Společně bude tato dvojice v podání herců Anthonyho Mackie a Sebastiana Stana čelit padouchovi Helmutu Zemovi, jehož opět ztvární Daniel Brühl. V traileru se letmo mihne i nový hrdina U.S. Agent, Capův nástupce a budoucí nositel jeho štítu, jehož v seriálu ztvární Wyatt Russell. Do role Sharon Carter se v seriálu vrátí i Emily VanCamp, možné cameo Chrise Evanse pak nebylo potvrzeno ani vyvráceno.

Loki

Loki a další seriály od Marvelu se představují v prvních záběrech © TMDB

V příštím roce se pak do MCU vrátí i bůh lsti a úskoků Loki, jehož si samozřejmě znovu zahraje Tom Hiddleston. Seriál nazvaný jednoduše jménem hlavního (anti)hrdiny se bude odehrávat v alternativní časové realitě začínající prvními Avengers a objevit by se v něm mělo několik slavných postav z Devíti světů, jež zatím nedostaly ve filmech příležitost. Seriál rovněž povede zčásti k událostem snímku Thor: Love & Thunder, jenž rovněž příští rok uvede Taika Waititi. V traileru ze Super Bowlu se Loki ukáže v jednom jediném záběru, jenž jej ukazuje v jakémsi prazvláštním mundúru. Zatím nevíme, zda opět uvidíme oblíbeného jotunského Asgarďana v zajetí, jistě ale víme, že vedle Hiddlestona v seriálu uvidíme herečku Sophiu Di Martino, o které se spekuluje, že by mohla být ženskou verzí Lokiho. Nedávno se pak k obsazení přidal i oblíbený komik Owen Wilson, o jehož roli ale zatím nevíme zhola nic.

Black Widow

Na závěr se ještě letmo podívejme na spot k letošnímu snímku Black Widow, který rovněž vyšel při příležitosti Super Bowlu. Scarlett Johansson se coby Natasha Romanoff vydává do své rodné země spojit síly s dalšími držitelkami jména Black Widow a rovněž s ruským Captainem Americou zvaným Red Guardian. Společně musí toto rodinné uskupení čelit jednomu z nejslavnějších marvelovských padouchů Taskmasterovi, který dokáže díky své brilantní taktice zdolat spoustu nepřátel. Snímek se odehrává mezi událostmi dřívějších počinů z MCU Captain America: Občanská válka a Avengers: Infinity War a vedle zmíněné Scarlett si hlavní role střihnou i Florence Pugh, Rachel Weisz a David Harbour. Premiéra je stanovena na 30. dubna.

 1 552 zobrazení   39 se líbí
Apple TV+ oznámila data premiér nových seriálů. Na co se můžeme těšit?
Apple TV+ oznámila data premiér nových seriálů. Na co se můžeme těšit?
31.01.2020 | Filmové novinky

Apple se po pomalejším rozjedu pozvolna nadechuje a láká na své filmy a seriály, které hodlá toto jaro a léto na své streamovací platformě AppleTV+ odvysílat. Vedle premiérových dat jsme dostali i detailnější popis realizovaných projektů.

Dostanou Jeho temné esence i třetí řadu? HBO se schválením váhá
Dostanou Jeho temné esence i třetí řadu? HBO se schválením váhá
30.01.2020 | Filmové novinky

Spolupráce britské veřejnoprávní televize BBC a kabelovky HBO nám v loňském roce přinesla rodinnou fantasy sérii Jeho temné esence. Po výrazném nástupu ovšem přišel pokles ve sledovanosti, natěšenost opadla a v HBO zavládly pochyby, jestli se do třetí řady tak rychle hnát.

Líbil se vám Zaklínačův masakr v Blavikenu? Podívejte se na jeho rozbor
Líbil se vám Zaklínačův masakr v Blavikenu? Podívejte se na jeho rozbor
29.01.2020 | Filmové novinky

Henry Cavill si pod patronátem Netflixu sedl před kameru a počítač a podíval se detailně na ikonický souboj mezi Geraltem, Renfri a její družinou v masakr v Blavikenu. A informací nebylo málo.

Netflix představil ukázky k dalším sedmi novinkám zimy a začátku jara
Netflix představil ukázky k dalším sedmi novinkám zimy a začátku jara
27.01.2020 | Filmové novinky

Netflix pokračuje ve svém vysokotlakém dávkování obsahu a vypouští jednu lákavou ukázku na nový film či seriál za druhou. Podívejte se na sedm nových upoutávek, které lákají na tituly, jež uvidíme již za pár dní a týdnů.