FB pixel TP pixel
První záběry z druhé řady Lokiho jsou tady. Disney ukázal i další očekávané hity © Marvel Studios

První záběry z druhé řady Lokiho jsou tady. Disney ukázal i další očekávané hity

Streamovací služba Disney Plus chystá na příští rok velmi pestrou nabídku titulů a nepřekvapivě bude sázet na své stěžejní značky, jakými jsou Marvel, Star Wars nebo animační studia Pixar či Disney Animation. Nový trailer nám dává první ochutnávku toho nejzajímavějšího.

21. 12. 2022 14:50 | Filmové novinky

Ačkoli se spekuluje o tom, že v rámci finanční restrukturalizace pro ekonomickou krizi následujících měsíců dojde mimo jiné na omezení komiksových titulů od Marvelu, z první upoutávky obsahu pro příští rok na službě Disney Plus se nezdá, že by Disney hodlal šetřit. Jeho nabídka bude dle očekávání pestrá a bude obsahovat všechny velké značky, kterými se služba honosí. A ano, kromě National Geographic do ní patří animované projekty Mickey Mousovy rodné stáje a samozřejmě také filmy od zmíněného Marvelu či stále ještě výnosného brandu Star Wars. Ten se musí oklepat z nepříliš uspokojivé sledovanosti seriálu Andor, v příštím roce by s tím ale neměl mít problém. Dorazí totiž třetí řada milovaného Mandaloriana a také očekávaný seriál Ahsoka o bývalé rytířce Jedi Ahsoce Tano. Tu znovu ztvární Rosario Dawson, která postavu ze seriálu Klonové války ztvárnila kromě Mandaloriana i v seriálu Boba Fett: Zákon podsvětí.

Ze seriálu Ahsoka upoutávka odhaluje celý jeden záběr, o něco více jich dostala očekávaná druhá řada časoprostorem cestujícího Lokiho s tváří Toma Hiddlestona. V sestřihu jsou zahrnuty i výjevy z očekávaného seriálu Marvelu Tajná invaze, v němž se objeví mimo jiné Samuel L. Jackson jako ostřílený agent Nick Fury. Dočkali jsme se i prvních záběrů z chystané novinky Davida Loweryho Peter Pan & Wendy, lákadla na online uvedení hitu Black Panther: Wakanda nechť žije nebo záběrů z pixarovského seriálu Win or Lose.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  8 zobrazení  
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
HBO lidem zkazí Vánoce. Uvede jeden z nejhorších filmů roku i kontroverzní horor
HBO lidem zkazí Vánoce. Uvede jeden z nejhorších filmů roku i kontroverzní horor
21.12.2022 14:30:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnilo chystané novinky na vánoční víkend a mimo jiné se chystá uvést jednu z největších filmových tragédií posledních měsíců. Pokud si ji lidé pustí, moc hezké Vánoce mít rozhodně nebudou.

Netflix má nečekaný globální hit. Nový akční nářez si užívají i Češi
Netflix má nečekaný globální hit. Nový akční nářez si užívají i Češi
21.12.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Od minulého týdne je na Netflixu k vidění zběsilá indonéská akční komedie 4 gauneři, která se překvapivě stala globálním hitem a okupuje přední příčky sledovanosti v mnoha zemích včetně Česka.

Filmoví fanoušci rozhodli o nejlepších filmech roku. Umístil se i Netflix
Filmoví fanoušci rozhodli o nejlepších filmech roku. Umístil se i Netflix
20.12.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Největší filmová databáze sesbírala hodnocení diváků a přišla s výsledky nejlepších filmů roku. Kupodivu příliš neuspěl druhý Top Gun s Tomem Cruisem.

Johnny Depp znovu jako Jack Sparrow. Podívejte se, jak rozdával radost
Johnny Depp znovu jako Jack Sparrow. Podívejte se, jak rozdával radost
20.12.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Johnny Depp se opět proměnil v ikonického kapitána Jacka Sparrowa a udělal tak velkou radost malému fanouškovi jménem Kori. Ten natáčí na YouTube videa pod přezdívkou Kraken The Box a je velkým fanoušek Deppova kapitána Sparrowa.