FB pixel TP pixel
HBO lidem zkazí Vánoce. Uvede jeden z nejhorších filmů roku i kontroverzní horor © Columbia Pictures

HBO lidem zkazí Vánoce. Uvede jeden z nejhorších filmů roku i kontroverzní horor

HBO zveřejnilo chystané novinky na vánoční víkend a mimo jiné se chystá uvést jednu z největších filmových tragédií posledních měsíců. Pokud si ji lidé pustí, moc hezké Vánoce mít rozhodně nebudou.

21. 12. 2022 14:30 | Filmové novinky

Streamovací služba HBO Max představila na Twitteru program obsahu do 25. prosince. Nabídka zahrnuje řadu nových epizod oblíbených seriálů i licencované snímky partnerských studií a distributorů. Filmové fanoušky určitě potěší skutečnost, že HBO uvede například pohádkovou klasiku Princezna Nevěsta, drama Muž na laně nebo nový náboženský horor Men režiséra Alexe Garlanda, který měl velmi rozporuplná, ne však vyloženě špatná hodnocení. Do nabídky se znovu podívá i spin-off Transformers Bumblebee. Níže si můžete prohlédnout kompletní nabídku novinek pro tento týden.

HBO lidem zkazí Vánoce. Uvede jeden z nejhorších filmů roku i kontroverzní horor © HBO Max

Mezi pátečními novinkami nelze přehlédnout i jeden z nejhorších filmů roku, kterým je samozřejmě Morbius v hlavní roli s Jaredem Letem. Další pokus studia Sony o spin-off spider-manovské série opět působí jako marná snaha vydolovat z oblíbenosti Marvelu alespoň trochu peněz navíc, aniž by bylo nutné uvést do filmu samotného Spider-Mana, jehož nové filmy jsou aktuálně stále vyvíjené výhradně ve spolupráci s Marvel Studios a budou tak spadat pod filmový vesmír Avengers. Morbius se odehrává ve stejném vesmíru jako hitová série Venom, s níž sdílí vesměs špatné recenze kritiků. Na rozdíl od série s Tomem Hardym se však Morbiovi nepovedlo zaznamenat výrazný finanční úspěch, když film v kinech utržil jen zhruba 170 milionů dolarů. Na příští rok studio Sony chystá snímek Kraven the Hunter, který bude dalším spin-offem zabývajícím se spider-manovým padouchem. Hlavní roli ztvární Aaron Taylor-Johnson a režii obstará J.C. Chandor.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix má nečekaný globální hit. Nový akční nářez si užívají i Češi
Netflix má nečekaný globální hit. Nový akční nářez si užívají i Češi
21.12.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Od minulého týdne je na Netflixu k vidění zběsilá indonéská akční komedie 4 gauneři, která se překvapivě stala globálním hitem a okupuje přední příčky sledovanosti v mnoha zemích včetně Česka.

Filmoví fanoušci rozhodli o nejlepších filmech roku. Umístil se i Netflix
Filmoví fanoušci rozhodli o nejlepších filmech roku. Umístil se i Netflix
20.12.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Největší filmová databáze sesbírala hodnocení diváků a přišla s výsledky nejlepších filmů roku. Kupodivu příliš neuspěl druhý Top Gun s Tomem Cruisem.

Johnny Depp znovu jako Jack Sparrow. Podívejte se, jak rozdával radost
Johnny Depp znovu jako Jack Sparrow. Podívejte se, jak rozdával radost
20.12.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Johnny Depp se opět proměnil v ikonického kapitána Jacka Sparrowa a udělal tak velkou radost malému fanouškovi jménem Kori. Ten natáčí na YouTube videa pod přezdívkou Kraken The Box a je velkým fanoušek Deppova kapitána Sparrowa.

Potvrzeno: HBO právě přišlo o skvělé sci-fi seriály a další obsah
Potvrzeno: HBO právě přišlo o skvělé sci-fi seriály a další obsah
19.12.2022 16:45:00 | Filmové novinky

Minulý týden jsme přinesli informace o tom, že streamovací služba HBO Max přijde o některé velké seriály, které byly dlouhou dobu stabilní součástí jejího katalogu. Nyní máme potvrzeno, že ke ztrátě obsahu skutečně došlo. Co přesně už na HBO nenajdete?