FB pixel TP pixel
Trhá lidi na kusy a kouše nosy. Spider-Manův lovec v traileru válčí s lidským nosorožcem © Sony Pictures / Columbia Pictures

Trhá lidi na kusy a kouše nosy. Spider-Manův lovec v traileru válčí s lidským nosorožcem

Po Morbiovi a Madam Web se studio Sony pokouší o další příspěvek do své verze marvelovského vesmíru. Tentokrát se zaměří na odvěkého rivala Spider-Mana s tváří Aarona Taylora-Johnsona. Ten se převtělí do role Lovce Kravena.

Filmové novinky 14. 8. 2024 10:40 | Filmové novinky

Komiksového filmu Lovec Kraven jsme se měli dočkat již v lednu minulého roku, od té doby byl však projekt režiséra J.C. Chandora několikrát odsunut. Nejprve na říjen minulého roku, následně na letošní srpen a aktuální datum premiéry je stanoveno na 12. prosince. Snímek tak nyní dorazí do kin až po filmu Venom: Poslední tanec, který bude mít premiéru letos na konci října a který spadá do stejného vesmíru.

Marvelovskému vesmíru od Sony se přitom dlouhodobě nedaří a projekty do něj spadající jsou mnohdy zaslouženě vysmívány. Tragicky dopadl mimo jiné Morbius s Jaredem Letem i Madam Web. Oba projekty se přitom snažily dosti okatě parazitovat na spider-manovské franšíze, kterou Sony tvoří přímo ve spolupráci s Marvel Studios. Ta ostatně jako jediná spadá do populárního MCU, tedy vesmíru Avengers. Kraven si naopak půjde - podobně jako Morbius a Madam Web - vlastní cestou a z upoutávky se dokonce zdá, že na Spider-Manovi nebude parazitovat vůbec.

Ukázka je postavená primárně na loveckých schopností Kravena, který se prezentuje jako zdatný naháněč a likvidátor nepřátel. Krvavá akce je sice místy extrémně digitální (souboj s Rhinem) a už v upoutávce se film nevyhne komicky hloupým momentům jako když se Kraven rozeběhne do přímé palby nepřátel. Snímek přesto slibuje přízemnější podívanou z žánru drsných akčních thrillerů jako Equalizer. Ostatně za filmem stojí i stejný tým scenáristů, který se podílel i na jiném hitu od Sony Uncharted.

Zdroj: THR

Brutální akční řež! Daredevil v uniklém traileru láme ruce a bude drsnější než na Netflixu
Brutální akční řež! Daredevil v uniklém traileru láme ruce a bude drsnější než na Netflixu
13.08.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Návrat komiksového borce Daredevila je bezpochyby nejočekávanější událostí v rámci blížících se seriálů Marvelu pro platformu Disney Plus. Ďábel z newyorské čtvrti Hell's Kitchen totiž nevyměkne, naopak chce oproti Netflixu ještě přitvrdit. Uniklá ukázka vypadá skvěle.

Nový Vetřelec uchvátil první diváky i kritiky. Zvrácená jatka mají překvapivý závěr
Nový Vetřelec uchvátil první diváky i kritiky. Zvrácená jatka mají překvapivý závěr
13.08.2024 16:15:00 | Filmové novinky

Nejnovější Vetřelec s podtitulem Romulus má za sebou světovou premiéru a s tou přichází i první ohlasy diváků, mezi nimiž nechyběli ani kritici. Ti nový přírůstek do série oslavují jako povedený návrat ke kořenům, který skalní fanoušky nadchne.

Největší seriál Netflixu je zpátky! Hra na oliheň 2 slibuje v traileru krvavé Vánoce stovek lidí
Největší seriál Netflixu je zpátky! Hra na oliheň 2 slibuje v traileru krvavé Vánoce stovek lidí
12.08.2024 19:10:00 | Filmové novinky

Už 26. prosince se na obrazovky Netflixu vrátí jeho nejúspěšnější seriál v podobě Hry na oliheň. Hrdina a přeživší minulé hry, Gi-hun, se opět vydá do útrob smrtících úkolů, kde bude bojovat s dalšími 455 konkurenty.

Největší akční nářez roku konečně na HBO. Dorazí po necelých 3 měsících
Největší akční nářez roku konečně na HBO. Dorazí po necelých 3 měsících
12.08.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Do kina dorazil jen málokdo, na HBO a Maxu se ale budou dívat všichni. Nebo v to alespoň doufá studio Warner Bros. které konečně nasadí akční pecku Furiosa: Sága Šíleného Maxe na obrazovky své streamovací platformy a kabelovky.