FB pixel TP pixel
Prima mění pondělní kriminálky. Pitavala nahradí úspěšná krimi s Lamborou © FTV Prima

Prima mění pondělní kriminálky. Pitavala nahradí úspěšná krimi s Lamborou

Televize Prima konečně v pondělí večer změní programový obsah, když již za pár dní dojede do konce seriál Malý pitaval z velkého města. Ten nahradí seriál z produkce samotné Primy s Markem Lamborou.

Filmové novinky 1. 10. 2024 16:00 | Filmové novinky

Podzimní pondělky jsou pro televizi Prima zatím neúspěchem a nutno uznat, že tuto cestu si televize vybrala tak trochu sama. Na rozdíl od konkurence, která vytáhla nové díly Kriminálky Anděl, totiž nesáhla po žádné novince a místo toho vsadila na reprízy seriálu Malý pitaval z velkého města, které na stanici běžely už během léta. Ostatně Pitaval patří mezi letní klasiky, dříve s nimi v teplých měsících slavila úspěch právě i Nova. Prima však původně v pondělí chtěla uvádět jiný seriál v podobě nové řady Hořkého světa, ten se však nakonec v pondělí večer uvedení nedočkal, za což pravděpodobně mohl neúspěch reprízy první řady.

Malý pitaval na Primě završí svou letošní televizní pouť již 7. října a Prima kupodivu ani tentokrát nesáhne po velké novince, ale vsadí na reprízu svého někdejšího hitu. Uvedení se totiž od 14. října dočká krimi minisérie Poslední oběť s Markem Lamborou, která vznikla v rámci kreativity autorského dua sester Bártů. To je na Primě dobře zapsané, vždyť kdysi vytvořilo mimo jiné Rodinná pouta, ale také Temný kraj nebo Půlnoční zpověď.

Papírově by si Prima měla v pondělí večer polepšit. Pitaval totiž zůstával poslední týdny na chvostu sledovanosti, když nové díly Kriminálky Anděl dělají sledovanost přes milion diváků. Tu měl v čase premiéry před rokem a půl právě i seriál Půlnoční oběť. Pokud by se seriál při repríze dostal alespoň na sledovanost okolo 600 tisíc diváků, bezpochyby by šlo pro Primu o úspěch. Konkurence je však vysoká. Kromě nových dílů Kriminálky Anděl totiž běží na ČT1 reprízy Případů 1. oddělení a v pozdějším večerním slotu Nova stále spoléhá na starší epizody evergreenu Specialisté.

Zdroj: Mediář / Media Club

Stvůra děsivější než zlo v mrazivém traileru. Upírský spektákl se točil v Česku
Stvůra děsivější než zlo v mrazivém traileru. Upírský spektákl se točil v Česku
01.10.2024 6:00:00 | Filmové novinky

Zatímco v USA se děsivý Nosferatu zjeví již na Vánoce, v Česku si počkáme až do nového roku. Novinka režiséra Roberta Eggerse však slibuje mrazivou podívanou, ve které upíři opět získají renomé děsivých monster.

Marvel slaví nečekaný hit. Čarodějnická novinka překonává očekávání
Marvel slaví nečekaný hit. Čarodějnická novinka překonává očekávání
30.09.2024 19:20:00 | Filmové novinky

První epizoda nového seriálu z dílny Marvelu Agatha: Za vším schovaná dosáhla na Disney+ během prvního týdne solidní sledovanosti. I když se tato čísla nedají srovnat s největšími hity z portfolia Disneyho, jde o relativně slibný začátek.

Sebevražda, které nikdo nevěří. Případ, který otřásl Českem, v mrazivém traileru
Sebevražda, které nikdo nevěří. Případ, který otřásl Českem, v mrazivém traileru
30.09.2024 14:45:00 | Filmové novinky

Před deseti lety se v Letňanech odehrála děsivá smrt mladé dívky Anety. Policie případ uzavřela jako sebevraždu, zdá se však, že vyšetřování neproběhlo zcela standardně. Nyní se tvůrci snímku Aneta rozhodli podivný případ otevřít a nechat celou situaci posoudit zahraničními experty.

Naprosté fiasko a ostuda. Nový Hellboy je tak špatný, že nejde do kin
Naprosté fiasko a ostuda. Nový Hellboy je tak špatný, že nejde do kin
29.09.2024 19:40:00 | Filmové novinky

Tohle si rohatý bijec vážně nezasloužil. Upoutávky na nového Hellboye nevzbuzovaly mnoho optimismu na blížící se premiéru a nyní se tvůrci rozhodli, že film do kin minimálně v USA raději vůbec nepošlou. Místo toho lacině vyhlížející fantasy půjde rovnou online.