FB pixel TP pixel
Trailer 3. řady Mandaloriana unikl na internet. Návrat Baby Yody je velkolepý © Lucasfilm

Trailer 3. řady Mandaloriana unikl na internet. Návrat Baby Yody je velkolepý

Disney na konci května odhalil v rámci Star Wars Convention první záběry z třetí řady Mandaloriana. Jenže si je nechal jen pro uzavřený sál. Nyní se upoutávka dostala ven a vypadá epicky i v nižší kvalitě.

13. 7. 2022 13:20 | Filmové novinky

Mando a Baby Yoda alias Grogu se vrátí až v únoru roku 2023. Přesto se fanoušci letos v květnu dočkali v rámci Star Wars Convention prvních záběrů z chystané třetí řady, která má být dosud nejvelkolepější. A jak potvrzují uniklé záběry z jinak utajované ukázky, rozhodně se máme na co těšit. Ukázka totiž i v bídné kvalitě ukazuje souboje s mandaloriany, návrat na Mandalore, další odhalení ohledně přechodu Impéria směrem k Prvnímu řádu, vesmírnou akci v hlavní roli s přebudovaným Naboo Starfighterem a dokonce se vrací Babu Frik, snad jediná oblíbená postava ze závěrečného filmu Skywalker ságy Star Wars: Vzestup Skywalkera.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
 12 028 zobrazení   1 052 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Tvůrci Stranger Things nelení. Oznámili další pokračování a nové sci-fi
Tvůrci Stranger Things nelení. Oznámili další pokračování a nové sci-fi
12.07.2022 15:30:00 | Filmové novinky

I když Netflix ohlásil, že chystaná pátá řada hororové sci-fi Stranger Things bude finální, s oblíbeným univerzem plným nejroztodivnějších monster se ještě loučit nebudeme.

Nový akčňák Netflixu slibuje v traileru akci Johna Wicka a usekané hlavy
Nový akčňák Netflixu slibuje v traileru akci Johna Wicka a usekané hlavy
12.07.2022 10:30:00 | Filmové novinky

Nový akční flák Netflixu Denní směna vrátí na streamovací službu Jamieho Foxxe, který zde zaznamenal akční hit Projekt Power. Tentokrát ale bude v praktických kaskadérských scénách lovit upíry.

Marvel oznámil, kdy se znovu objeví Daredevil. Obsadit měl i Schwarzeneggera
Marvel oznámil, kdy se znovu objeví Daredevil. Obsadit měl i Schwarzeneggera
11.07.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Neuplynul ještě ani týden od premiéry Thora a marvelovské univerzum nás už láká na své další projekty. Jistě víme, že v novém seriálu Echo se objeví dvě ústřední postavy netflixovských seriálů. Svého režiséra nalezla čtyřka Capa Americy a do dalšího očekávaného projektu by mohla zamířit největší akční hvězda vůbec.

Zombies, příšery a tuna krve. Netflix detailně představil nový hororový hit
Zombies, příšery a tuna krve. Netflix detailně představil nový hororový hit
10.07.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix už 14. července uvede do nabídky novou verzi hororového kultu Resident Evil. Ta tentokrát nebude příliš závislá na hrách a pokusí se spíše o volnou adaptaci, do které začlení povědomé prvky. Výsledek zatím vypadá jako extrémnější variace na Živí mrtví.