FB pixel TP pixel
Nový akčňák Netflixu slibuje v traileru akci Johna Wicka a usekané hlavy © Netflix

Nový akčňák Netflixu slibuje v traileru akci Johna Wicka a usekané hlavy

Nový akční flák Netflixu Denní směna vrátí na streamovací službu Jamieho Foxxe, který zde zaznamenal akční hit Projekt Power. Tentokrát ale bude v praktických kaskadérských scénách lovit upíry.

12. 7. 2022 10:30 | Filmové novinky

Spolupráce Jamie Foxxe a Netflixu se vyplatila už u akčního sci-fi Projekt Power, který sice neměl bůhvíjaké recenze, potřebná čísla sledovanosti ale udělal a Foxx bude nově lovit upíry jako maskovaný čistič bazénů. Zní to šíleně, ale v momentě, kdy si pustíte nový trailer, dojde vám, že kaskadéři Johna Wicka zvolili velmi povědomý mustr. A ano, připomíná filmy o bývalém nájemném zabijákovi, který se po smrti svého psa vrhá zpátky do akce. Trailer víceméně zatajuje, že se Foxx musí ve filmu starat o svou dceru, která neví, že je lovcem krvesajů. Místo toho sází na praktické akční scény, které obsahují usekané hlavy i exploze motorek. Vypadá to na zábavnou akční jízdu, která samozřejmě nebude moc chytrá, ale mohla by v případě úspěchu rozvíjet svůj fikční svět. Ostatně stejně jako měl John Wick svůj hotel plný vrahounů, má Denní směna své zabijácké odbory. Už 12. srpna se přesvědčíme o kvalitách na vlastní tepny.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Marvel oznámil, kdy se znovu objeví Daredevil. Obsadit měl i Schwarzeneggera
Marvel oznámil, kdy se znovu objeví Daredevil. Obsadit měl i Schwarzeneggera
11.07.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Neuplynul ještě ani týden od premiéry Thora a marvelovské univerzum nás už láká na své další projekty. Jistě víme, že v novém seriálu Echo se objeví dvě ústřední postavy netflixovských seriálů. Svého režiséra nalezla čtyřka Capa Americy a do dalšího očekávaného projektu by mohla zamířit největší akční hvězda vůbec.

Zombies, příšery a tuna krve. Netflix detailně představil nový hororový hit
Zombies, příšery a tuna krve. Netflix detailně představil nový hororový hit
10.07.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix už 14. července uvede do nabídky novou verzi hororového kultu Resident Evil. Ta tentokrát nebude příliš závislá na hrách a pokusí se spíše o volnou adaptaci, do které začlení povědomé prvky. Výsledek zatím vypadá jako extrémnější variace na Živí mrtví.

Legendární seriál Alf je konečně kompletně online!
Legendární seriál Alf je konečně kompletně online!
10.07.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Slavný mimozemšťan z 80. let, který by ze všeho nejradši žral kočky, se konečně dostal do legálního online prostoru. A to v kompletní podobě všech 4 řad.

Jeden z nejžádanějších seriálů HBO je konečně online. A dokonce kompletní
Jeden z nejžádanějších seriálů HBO je konečně online. A dokonce kompletní
08.07.2022 15:50:00 | Filmové novinky

Na HBO Max konečně přibyl jeden z dlouho očekávaných titulů, avizovaných jiný v březnové kampani. Jak už jsme si ale bohužel v poslední době zvykli, opět je tu jedno drobné ale...