FB pixel TP pixel
Mandalorian 3 odhalil datum premiéry. Dorazí dřív, než se čekalo © Disney+

Mandalorian 3 odhalil datum premiéry. Dorazí dřív, než se čekalo

Brazilský Comic-Con je letos zatím velkým sólem pro Disney a jeho dceřiné firmy. Lucasfilm totiž kromě prvního traileru na pátého Indyho také přišel s důležitou informací o pokračování asi nejpopulárnějšího Star Wars seriálu. A nový Mando je blíž, než jsme si původně mysleli!

2. 12. 2022 9:00 | Filmové novinky

Druhá řada Mandaloriana, na jejímž konci mistr Jedi Luke Skywalker zachránil Grogua a jal se jej trénovat, finišovala na Disney+ už na sklonku roku 2020. Na její úspěch letos navázala sesterská série Boba Fett: Zákon podsvětí, kterou si namísto ústředního polepšeného námezdního lovce rovněž ukradla pro sebe nerozlučná dvojice Din Djarin a Grogu. A právě konec Fettova intermezza je také přímým začátkem nové série Manda, která na Disney+ začne už 1. března. Disney a Lucasfilm nepochybně doufají, že návrat oblíbených postav a seriálu od úspěšného dua Favreau & Filoni napraví poměrně chabou (naprosto neprávem) sledovanost nedávno skončeného seriálu Andor.

V nové sérii se Mando vypraví na Mandalore, aby očistil své jméno a stal se opět pravým Mandalorianem. V cestě ale bude stát strhaná a zoufalá Bo-Katan Kryze, které Din ukradl potěšení v podobě porážky Gideona. Z Bo by se postupně měla stát zápornější postava, její představitelka Katee Sackhoff ale fanouškům slibuje, že můžeme čekat její spojení s Groguem. V nové řadě se vrátí také Greef Karga, šéf cechu nájemných lovců na Nevarru, nebo Babu Frik, opravář z Kijimi, kterého jsme viděli v posledním dílu Skywalker ságy s podtitulem Vzestup Skywalkera.

Ještě před třetím Mandem se každopádně můžeme těšit ještě na jeden Star Wars seriál. Je jím druhá série animáku Star Wars: Vadná várka od Davea Filoniho, jejíž premiéru Comic Con potvrdil na 4. ledna. Vadná várka naváže na středeční vysílání pohádkového fantasy Willow rovněž z produkce Lucasfilmu a můžeme se v ní těšit na návrat komandéra Codyho nebo mladého wookijského Jedie Gungiho. Vedle těchto dvou SW projektů se pak v příštím roce ještě očekává Ahsoka a také Skeleton Crew od Jona Wattse. Fanoušci předaleké galaxie si tedy rozhodně přijdou na své!

Zdroj: IGN

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Indiana Jones 5 je tady! První trailer odhaluje omlazeného Forda i osudový název
Indiana Jones 5 je tady! První trailer odhaluje omlazeného Forda i osudový název
01.12.2022 22:30:00 | Filmové novinky

Režisér James Mangold nelhal, když pár týdnů zpátky sliboval, že se již brzy dočkáme prvního traileru na páté dobrodružství Indiana Jonese. Trailer nyní dorazil a jedná se o stejnou upoutávku, kterou Disney pár měsíců zpátky ukazoval za zavřenými dveřmi. Novinkou je ale dosud utajený název.

Transformers 7 v prvním traileru lákají na nové válečné frakce a kupu akce
Transformers 7 v prvním traileru lákají na nové válečné frakce a kupu akce
01.12.2022 20:00:00 | Filmové novinky

Studio Paramount představilo světu nový reboot akční franšízy Transformers. V sedmém dílu série se fanoušci dočkají slavných Beast Wars, když se na scéně objeví zcela nové frakce věčně soupeřících Autobotů a Decepticonů. Čekají nás epické bitvy mezi plechovými zvířaty.

Nejkrvavější film Vánoc přichází! Recenze slibují velkou zábavu s hvězdou Stranger Things
Nejkrvavější film Vánoc přichází! Recenze slibují velkou zábavu s hvězdou Stranger Things
01.12.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Za necelý týden bude v českých kinech k vidění krvavá vánoční podívaná Šílená noc v hlavní roli s Davidem Harbourem v roli nerudného Santy Clause, kterého není radno naštvat. A kritici překvapivě snímek chválí.

Nejočekávanější sci-fi současnosti odhalilo dokonalé obsazení
Nejočekávanější sci-fi současnosti odhalilo dokonalé obsazení
01.12.2022 10:25:00 | Filmové novinky

Premiéra nejočekávanějšího sci-fi příštího roku se nezadržitelně blíží a už 16. ledna zjistíme, jak se adaptace videoherní série The Last of Us povedla. Nadšení fanoušků je prozatím nemalé a nové odhalení kompletního obsazení vzbuzuje velkou radost. Samozřejmě se ale najdou i škarohlídové, kterým vadí nesmysly.