FB pixel TP pixel
Nový konspirační seriál od Marvelu dorazí až po 10 měsících. Další bude dříve © Marvel Studios

Nový konspirační seriál od Marvelu dorazí až po 10 měsících. Další bude dříve

Marvel finalizuje distribuční plány pro letošní rok. Konečně tak víme, kdy uvidíme nové seriály od komiksového obra. Nutno uznat, že čekání bude ve výsledku hodně dlouhé.

28. 3. 2023 16:00 | Filmové novinky

Marvelovská fáze 4 se kdovíjak nepovedla, což už pomalu začínají uznávat i její vlastní strůjci. Jednou z reakcí na nespokojené ohlasy bylo stažení dosavadních dat premiér marvelovských seriálů a snaha více jednotlivé tituly rozložit, aby diváci neměli pocit, že jsou komiksovými tituly přesyceni a tvůrci dostali více času své projekty dokončovat. Včetně speciálních efektů, které dlouhodobě sklízí zaslouženou kritiku i od samotných trikařů, kteří byli Marvelem opakovaně tlačeni k téměř nesplnitelným termínům, případně byli přehazování na jiné projekty, které byly pro studio větší prioritou. Marvel tak letos uvede pouze dva nové seriály, přičemž od She-Hulk: Neuvěřitelné právničky, jež měla premiéru loni v srpnu, k Tajné invazi uběhne dlouhých 10 měsíců čekání. Seriál má totiž nově stanovené datum premiéry na Disney Plus na 21. června.

Seriál Tajná invaze vypráví příběh Nicka Furyho (Samuel L. Jackson), který se vrací na Zemi, aby odhalil spiknutí zlotřilých mimozemšťanů Skrullů. Pomáhat mu bude jeden z nich v podání Bena Mendelsohna, kterého jsme již viděli ve filmech Captain Marvel a Spider-Man: Daleko od domova. Seriál je koncipován jako minisérie o celkovém počtu 6 epizod, které budou mít premiéru týdně každou středu.

Na další marvelovský seriál už se tak dlouho čekat podle všeho nebude. Ačkoli druhá řada Lokiho stále nemá stanovenou oficiální premiéru, podle zákulisních informací by k jejímu odvysílání mělo dojít v průběhu letošního září, tedy zhruba 3 měsíce od premiéry Tajné invaze. Ještě před Tajnou invazí uvidíme v kinech třetí díl Strážců Galaxie, který dorazí již 4. května. 9. listopadu má pak premiéru rovněž odložený film The Marvels, který spojí Captain Marvel s Ms. Marvel.

Zdroj: The Direct

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Potvrzeno: Scorseseho drahá novinka s DiCapriem nebude exkluzivně online
Potvrzeno: Scorseseho drahá novinka s DiCapriem nebude exkluzivně online
28.03.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Společnost Apple chystá tento rok uvést na své platformě ambiciózní historické drama Killers of the Flower Moon s Leonardem DiCapriem v hlavní roli. Před uvedením na Apple TV+ se ale snímek podívá v široké distribuci do kin. Datum premiéry bylo právě odhaleno.

Pomsta Sithů měla začít mnohem drsněji. Test první bitky světelných mečů vyráží dech
Pomsta Sithů měla začít mnohem drsněji. Test první bitky světelných mečů vyráží dech
27.03.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Úvodní sekvence v Pomstě Sithů patří mezi to nejlepší, co vesmírná sága Star Wars divákům nabídla. Původní vize ale byla ještě mnohem rozsáhlejší a drsnější. Včetně šermířského duelu Anakina Skywalkera s proradným hrabětem Dooku. Ten měl před svou ikonickou ztrátou hlavy dostat ještě více naloženo. Původní verzi souboje si nyní můžete prohlédnout.

Netflix potají zařízl slavnou severskou kriminálku. Potká stejný osud i Luthera?
Netflix potají zařízl slavnou severskou kriminálku. Potká stejný osud i Luthera?
26.03.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Seriál Mladý Wallander měl být kriminální sérií, kterou by Netflix mohl těžit několik let. Seriál s oblíbeným policistou však očekávání Netflixu nesplnil. Statistiky ukazují, že se seriálu dařilo pouze ve vybraných regionech a nikoli napříč kontinenty.

Nejzvrácenější seriál Netflixu definitivně končí. Poslední díly čekají tvůrčí změny
Nejzvrácenější seriál Netflixu definitivně končí. Poslední díly čekají tvůrčí změny
24.03.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Netflix jen pár dní po premiéře 4. řady seriálového hitu TY oznámil konec příběhu o sériovém vrahovi Joe Goldbergovi. Diváky nyní čekají poslední epizody, které vzniknou pod novým kreativním týmem.