FB pixel TP pixel
Marvel ukázal finální trailer Falcona a Winter Soldiera. A je to nářez! © TMDB

Marvel ukázal finální trailer Falcona a Winter Soldiera. A je to nářez!

V pátek Disney na své streamovací stanici odvysílá první díl očekávané komiksové série The Falcon and the Winter Soldier. Ve finální ukázce pak žánrově láká na skvělou akci, špionážní thriller a buddy komedii.

Filmové novinky

Konec tohoto pracovního týdne je pro komiksové fanoušky opravdu výživný. Ve čtvrtek se tasí DC universe a HBO s čtyřhodinovou verzí Ligy spravedlnosti Zacka Snydera, která podle prvních reakcí potěší hlavně fanoušky režiséra, když se běžný divák bude z nadměrné stopáže a přemíry detailů spíše nudit. A hned v pátek na konkureční Disney+ startuje prvním dílem marvelácký The Falcon and the Winter Soldier. V něm Avengeři Sam „Falcon“ Wilson (Anthony Mackie) a Bucky „Winter Soldier“ Barnes (Sebastian Stan) šest měsíců po událostech z Avengers: Endgame spojí síly, aby zastavili anarchistickou skupinu, jejímž cílem je rozvrátit pohled na superhrdiny. Budou se tak snažit nahradit symbol velkého amerického hrdiny, který dříve ztělesňoval Captain America. Minisérie, která se točila z části i v České republice bude mít nakonec 6 epizod o průměrné délce padesáti minut. Z epické ukázky, která vystavuje na odiv svůj rozpočet, jenž měl překročit 150 milionů dolarů, je zřejmé, že budeme sledovat - oproti nedávné žánrově hravé WandaVision - tradičněji pojatý politický thriller právě v linii dílů Captaina Americy od bratrů Russových. Už aby bylo Disney+ i u nás.

 552 zobrazení   14 se líbí
Finální trailer Ligy spravedlnosti Zacka Snydera nabízí komiksové orgie
Finální trailer Ligy spravedlnosti Zacka Snydera nabízí komiksové orgie
17.03.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Již zítra čeká diváky po celém světě jedna z největších komiksových událostí letošního jara. A ano, je největší, protože je skoro jediná. Přesto je ukázka na režisérskou verzi Ligy spravedlnosti opravdu epická.

Netflix láká na fantasy detektivku a western s hvězdou Stranger Things
Netflix láká na fantasy detektivku a western s hvězdou Stranger Things
17.03.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Duem nových ukázek Netflix míří na dva na první pohled vzdálené divácké okruhy. Ve fantasy detektivce Příležitostní detektivové z Baker Street se bude snažit hlavně pobavit, městské drama Betonový kovboj zase potěší milovníky dramat.

První reakce: Snyderova Liga spravedlnosti je detailnější. Je ale lepší?
První reakce: Snyderova Liga spravedlnosti je detailnější. Je ale lepší?
16.03.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Očekávanou Ligu spravedlnosti Zacka Snydera už měli možnost vidět první novináři, kteří si své dojmy obratem nenechali pro sebe. Uspokojí čtyřhodinový opus i někoho jiného než nejvěrnější fanoušky?

Netflix láká na novinky: Klaustrofobní horor a thriller o sériovém vrahovi
Netflix láká na novinky: Klaustrofobní horor a thriller o sériovém vrahovi
14.03.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix vydal trailery na dva slibné projekty, které budeme moci již brzy vidět na jeho obrazovkách: klaustrofobní horor Kyslík od režiséra Alexandrea Ajy a temný thriller Had o sériovém vrahovi na motivy skutečných událostí.