FB pixel TP pixel
Nejlepší seriál na Disney Plus je zpět. Trailer Medvěda slibuje další vystresované peklo © FX / Disney Plus

Nejlepší seriál na Disney Plus je zpět. Trailer Medvěda slibuje další vystresované peklo

Nová série Rodu draka nebo Prstenů moci? Ale kdeže. Nejočekávanějším pokračování letošního léta není ani jeden z epických fantasy seriálů, ale třetí série kuchařské dramedie Medvěd.

Filmové novinky

Medvěd, původní sériál televizní stanice FX, se před dvěma lety stal nečekaným hitem, který katapultoval své tvůrce a především herce mezi hollywoodskou extra třídu. Cesta mladého šéfkuchaře Carmyho za kariérním štěstím a rodinným smířením po tragické smrti jeho bratra si získala srdce mnoha diváků a svou suverenitu korunovala ziskem několika Zlatých glóbů. Herce jako Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach nebo Jeremy Allen White tak nyní můžeme pravidelně vídat na obálkách prestižních magazínů a plakátech filmových trháků. Série kombinující atraktivní a značně hektické restaurační prostředí se skvěle vykreslenými charaktery a černočerným humorem se již brzy dočká třetí řady a naše čekání se díky novému traileru alespoň o chvilku zkracuje.

Na konci minulé řady jsme byli svědky grandiózního otevření Carmyho nové restaurace, které jej však stálo důležité osobní vazby. Zdá se, že nová restaurace šlape, ale začíná se až přespříliš podobat podniku, ze kterého Carmen Berzatto sám před lety utekl. Stanice FX sice seriál již před premiérou třetí řady obnovila a dočkáme se tedy i řady číslo čtyři, trailer přesto působí jako zakončení pomyslné trilogie. Motivy z první řady se začínají cyklicky opakovat a linky uzavírat. Dokáže náš hrdina odolat tlaku a nestat se stejným sobeckým hajzlíkem jako ti, kteří jej přivedli skoro až na pokraj smrti? To se američtí diváci dozví už 27. června, v Česku bude mít seriál premiéru 17. července na Disney Plus a dostupné budou všechny epizody. Neskutečně se těšíme.

Zdroj: FX

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Nejlepší superhrdinský seriál Netflixu končí. Trailer láká na velké apokalyptické finále
Nejlepší superhrdinský seriál Netflixu končí. Trailer láká na velké apokalyptické finále
30.05.2024 16:45:00 | Filmové novinky

Sourozenci Hargreevesovi se už toto léto vrátí na obrazovky Netflixu, aby naposledy zachránili svět před apokalyptickou zkázou. Netflix již dopředu oznámil, že čtvrtá řada seriálu The Umbrella Academy zakončí populární komiksovou adaptaci.

Clooney a Pitt po 16 letech opět spolu! Skvělý trailer odhaluje vtipné odklízení mrtvol
Clooney a Pitt po 16 letech opět spolu! Skvělý trailer odhaluje vtipné odklízení mrtvol
30.05.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Dvě herecké legendy Brad Pitt a George Clooney se po 16 letech opět setkají na filmovém plátně. Charismatičtí sympaťáci si zahrají v akční komedii Osamělí vlci, jejíž trailer je právě k vidění. Těšit se můžeme na břitký humor, nečekané zvraty i okouzlující dialogové výměny mezi oběma herci.

Netflix slaví! Nová robotická sci-fi je jedním z největších hitů roku
Netflix slaví! Nová robotická sci-fi je jedním z největších hitů roku
29.05.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Co nesplnila vesmírná sága Rebel Moon režiséra Zacka Snydera, to doručila Jennifer Lopez, která se v novince Atlas vydává na hon umělé inteligence. A ačkoli recenze robotické sci-fi nejsou nijak převratné, Atlas je jedním z největších úspěchů streamovací služby v letošním roce.

Největší akčňák roku upravil herce umělou inteligencí. Nikdy byste to nepoznali
Největší akčňák roku upravil herce umělou inteligencí. Nikdy byste to nepoznali
29.05.2024 12:30:00 | Filmové novinky

Režisér George Miller se při tvorbě akční novinky Furiosa: Sága Šíleného Maxe rozhodl k inovativnímu, ale kontroverznímu kroku. Využil umělou inteligenci k dokonalému propojení tváří hereček Alyly Browne a Anyi Taylor-Joy, které ztvárnily Furiosu v různých obdobích.