FB pixel TP pixel
Clooney a Pitt po 16 letech opět spolu! Skvělý trailer odhaluje vtipné odklízení mrtvol © Apple TV+

Clooney a Pitt po 16 letech opět spolu! Skvělý trailer odhaluje vtipné odklízení mrtvol

Dvě herecké legendy Brad Pitt a George Clooney se po 16 letech opět setkají na filmovém plátně. Charismatičtí sympaťáci si zahrají v akční komedii Osamělí vlci, jejíž trailer je právě k vidění. Těšit se můžeme na břitký humor, nečekané zvraty i okouzlující dialogové výměny mezi oběma herci.

Filmové novinky

Hollywoodští sympaťáci s charismatem na rozdávání Brad Pitt a George Clooney se ve filmu naposledy potkali v roce 2008 v černé komedii bratří Coenů Po přečtení spalte, kde navazovali na spolupráci na divácky úspěšné sérii Dannyho parťáci v režii Stevena Soderbergha. Nyní se jejich herecké cesty opět setkaly v akční komedii Osamělí vlci, ve které si zahrají dvojici profesionálních čističů, kteří se živí řešením komplikovaných a nelegálních problémů. Při poslední akci zjistí, že byli najati na stejnou práci. Aby se vypořádali s nadcházejícími nebezpečnými a chaotickými událostmi, jsou nuceni spolupracovat.

Trailer k filmu, který byl právě vydán, jasně naznačuje, že chemie mezi oběma ikonami stále funguje. Lehkost, ironické repliky, šarm a břitký humor navazují na jejich předchozí práci. Osamělé vlky napsal i režíroval Jon Watts, který stojí za posledními třemi Spider-Many s Tomem Hollandem. Zanedlouho navíc uvidíme i jeho příspěvek ze světa Star Wars, když v pozici showrunnera stojí za seriálem Skeleton Crew, který by měl dorazit na Disney+ na konci roku. Kromě Pitta a Clooneyho se v obsazení Osamělých vlků objeví také Austin Abrams, Amy Ryan a Poorna Jagannathan. Snímek nakonec zakoupila společnost Apple, která jej zařadí do katalogu své streamovací platformy. Předtím ale tato černá komedie zamíří 19. září do kin, kde jej bude, stejně jako v případě Napoleona, distribuovat Sony.

Zdroj: Sony Pictures Entertainment

Netflix slaví! Nová robotická sci-fi je jedním z největších hitů roku
Netflix slaví! Nová robotická sci-fi je jedním z největších hitů roku
29.05.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Co nesplnila vesmírná sága Rebel Moon režiséra Zacka Snydera, to doručila Jennifer Lopez, která se v novince Atlas vydává na hon umělé inteligence. A ačkoli recenze robotické sci-fi nejsou nijak převratné, Atlas je jedním z největších úspěchů streamovací služby v letošním roce.

Největší akčňák roku upravil herce umělou inteligencí. Nikdy byste to nepoznali
Největší akčňák roku upravil herce umělou inteligencí. Nikdy byste to nepoznali
29.05.2024 12:30:00 | Filmové novinky

Režisér George Miller se při tvorbě akční novinky Furiosa: Sága Šíleného Maxe rozhodl k inovativnímu, ale kontroverznímu kroku. Využil umělou inteligenci k dokonalému propojení tváří hereček Alyly Browne a Anyi Taylor-Joy, které ztvárnily Furiosu v různých obdobích.

Historický hit Novy končí. Zlatou labuť nahradí detektivka s Donutilem
Historický hit Novy končí. Zlatou labuť nahradí detektivka s Donutilem
28.05.2024 17:30:00 | Filmové novinky

TV Nova a streamovací platforma Voyo se pomalu loučí s jedním ze svých největších hitů posledních let. Populární historické drama Zlatá labuť završí již 6. června svou pouť televizními obrazovky po třech vydařených řadách.

Netflix brzy smaže 3 vlastní filmy a seriály. Letos jich odstranil už devatenáct
Netflix brzy smaže 3 vlastní filmy a seriály. Letos jich odstranil už devatenáct
28.05.2024 15:20:00 | Filmové novinky

Netflix pravidelně odstraňuje ze své nabídky tituly, na které mu vyprší licence poskytnuté třetími stranami. Čas od času mu však vyprší práva i na tituly ze sekce Netflix Originals. Tedy na filmy a seriály, které mají cejch samotného Netflixu a jsou považované za jeho vlastní projekty. I na ty ale občas práva vyprší.