FB pixel TP pixel
Nejlepší superhrdinský seriál Netflixu končí. Trailer láká na velké apokalyptické finále © Netflix

Nejlepší superhrdinský seriál Netflixu končí. Trailer láká na velké apokalyptické finále

Sourozenci Hargreevesovi se už toto léto vrátí na obrazovky Netflixu, aby naposledy zachránili svět před apokalyptickou zkázou. Netflix již dopředu oznámil, že čtvrtá řada seriálu The Umbrella Academy zakončí populární komiksovou adaptaci.

Filmové novinky

Čtvrtá a definitivně finální řada seriálu Umbrella Academy dorazí na streamovací službu Netflix již 8. srpna a streamer tudíž zhruba dva měsíce před premiérou svého nejpopulárnějšího superhrdinského seriálu vydává první upoutávku. Ta ukazuje sourozence Hargreevesovi na jejich poslední misi za spásou lidstva před apokalypsou. Po cestě tentokrát budou muset obnovit své ztracené schopnosti ze závěru předchozí řady.

Zdá se však, že trailer podvrací očekávání. Zdálo se totiž, že Sir Reginald Hargreeves bude hlavním padouchem poté, co bylo odhaleno, že jde o nemilosrdného mimozemšťana. Trailer ale ukazuje, že se bude snažit aktivně pomoci svým adoptivním potomkům získat zpět jejich síly. Připomeňme, že kromě ztráty schopností se sourozencům také povedlo zcela restartovat svou časovou osu, která ale není o nic bezpečnější než ty, v nichž se již ocitli. Finále seriálu dorazí dva roky poté, co Netflix oznámil, že čtvrtá řada vznikne. Ve svém finále seriál nabídne pouze šest místo typických 10 epizod. Třetí řada byla před dvěma roky nemalým hitem a v červnu 2022 při své premiéře nasbírala 124 milionů zhlédnutých hodin. Diváci navíc tehdy začali výrazně nakoukávat předchozí příběhy Hargreevesových. Od čtvrté řady se tudíž čeká divácky úspěšné završení série.

Zdroj: Netflix / TechRadar / FlixPatrol

Clooney a Pitt po 16 letech opět spolu! Skvělý trailer odhaluje vtipné odklízení mrtvol
Clooney a Pitt po 16 letech opět spolu! Skvělý trailer odhaluje vtipné odklízení mrtvol
30.05.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Dvě herecké legendy Brad Pitt a George Clooney se po 16 letech opět setkají na filmovém plátně. Charismatičtí sympaťáci si zahrají v akční komedii Osamělí vlci, jejíž trailer je právě k vidění. Těšit se můžeme na břitký humor, nečekané zvraty i okouzlující dialogové výměny mezi oběma herci.

Netflix slaví! Nová robotická sci-fi je jedním z největších hitů roku
Netflix slaví! Nová robotická sci-fi je jedním z největších hitů roku
29.05.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Co nesplnila vesmírná sága Rebel Moon režiséra Zacka Snydera, to doručila Jennifer Lopez, která se v novince Atlas vydává na hon umělé inteligence. A ačkoli recenze robotické sci-fi nejsou nijak převratné, Atlas je jedním z největších úspěchů streamovací služby v letošním roce.

Největší akčňák roku upravil herce umělou inteligencí. Nikdy byste to nepoznali
Největší akčňák roku upravil herce umělou inteligencí. Nikdy byste to nepoznali
29.05.2024 12:30:00 | Filmové novinky

Režisér George Miller se při tvorbě akční novinky Furiosa: Sága Šíleného Maxe rozhodl k inovativnímu, ale kontroverznímu kroku. Využil umělou inteligenci k dokonalému propojení tváří hereček Alyly Browne a Anyi Taylor-Joy, které ztvárnily Furiosu v různých obdobích.

Historický hit Novy končí. Zlatou labuť nahradí detektivka s Donutilem
Historický hit Novy končí. Zlatou labuť nahradí detektivka s Donutilem
28.05.2024 17:30:00 | Filmové novinky

TV Nova a streamovací platforma Voyo se pomalu loučí s jedním ze svých největších hitů posledních let. Populární historické drama Zlatá labuť završí již 6. června svou pouť televizními obrazovky po třech vydařených řadách.