FB pixel TP pixel
Devadesátky jsou zpátky! Melrose Place se vrátí s původním obsazením, vše začne smrtí © Fox

Devadesátky jsou zpátky! Melrose Place se vrátí s původním obsazením, vše začne smrtí

Že jsou devadesátky v kurzu neví je módní značky, ale producenti a filmová studia. Po úspěchu pokračování hitů jako Sex ve městě bychom se tak měli dočkat i další retro perly, sequelu Melrose Place.

Filmové novinky 17. 9. 2024 16:00 | Filmové novinky

Devadesátky jsou natolik v kurzu, že se dokonce letos v létě konal v Kalifornii 90’s Con, kde se poprvé po dlouhé době sešlo celé obsazení legendárního seriálu z pera Darrena Starra, mj. autora ikonického Sexu ve městě nebo jeho novodobé variace Emily in Paris. Jedna ze hvězd Daphne Zuniga se nechala slyšet, že „je vše pomalu v procesu a všichni se na návrat k milovanému seriálu velmi těší.“ Nebude to však jednoduchý proces, jak herečka vzápětí dodala „vše nám musí přát a hvězdy nám musí být nakloněny. Je ve hře mnoho elementů a všechny musí do sebe zapadnout.“

Pokračování by měla mít na starosti autorka teenagerského dramatu Nenasytná nebo některých dílu Dextera Lauren Gussis, která napověděla, že události rozběhne smrt jednoho z obyvatel Melrose Place, která vynese na povrch některé staré rány. Další z hereckých hvězd Laura Leighton se nechala slyšet, že by se show měla opírat o původní postavy a ignorovat pokus o pokračování z roku 2009. „Chceme se podívat na to, co se obyvatelům Melrose Place stalo o 30 let později,“ prozradila. „Jsou tu všechny ty fanouškovské příběhy, všechny ty skvělé konspirace a prostě úžasně kreativní nápady, které poukazují na zájem o naše hrdiny a hrdinky. Byli jsme taková jednoduchá parta lidí, měli jsme se rádi. Nedokážu si tedy představit nic lepšího než to, že se zase spolu sejdeme a budeme vytvářet nové příběhy,“ dodala.

Jak hollywoodští insideři naznačují, dát všechny herce a všechny další složky dohromady bude ještě záležitost na dlouhé lokte, uvidíme tedy, kdy se dalších informací ohledně obyvatelích bytového komplexu v Los Angeles dočkáme.

Zdroj: Deadline

 2 614 zobrazení   64 se líbí
Kultovní Constantine se vrací. Keanu Reevese čeká scénář, který děsí i producenta
Kultovní Constantine se vrací. Keanu Reevese čeká scénář, který děsí i producenta
17.09.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Producent Lorenzo di Bonaventura se po hrůze jménem Madam Web hodlá v očích komiksových fanoušků očistit. A symbolicky tak učiní s hrdinou, který má ve svém arzenálu i svěcenou vodu. Aktuálně totiž promluvil o tom, jak to vypadá s dlouho očekávaným Constantinovým pokračováním.

Knižní Hra o trůny se konečně hýbe kupředu. Martin je ale nespokojený se sebou i seriály
Knižní Hra o trůny se konečně hýbe kupředu. Martin je ale nespokojený se sebou i seriály
16.09.2024 18:00:00 | Filmové novinky

George R.R. Martin přinesl fanouškům nečekanou novinku. Učinil pokrok v psaní svého masivně očekávaného pokračování ságy Píseň ledu a ohně. Nových stránek se údajně dočkalo jak šesté pokračování Vichry zimy, tak pokračování Rodu draka. Autor však, jak je u něj běžným zvykem, opět není všeobecně spokojený.

Nejděsivější role v kariéře Hugh Granta. Jako sériový vrah nadchl kritiky i diváky
Nejděsivější role v kariéře Hugh Granta. Jako sériový vrah nadchl kritiky i diváky
15.09.2024 16:40:00 | Filmové novinky

Horory patří tradičně ke chloubě produkční společnosti A24. Od Děsivého dědictví po X, filmy z jejich produkce dokáží divákům pěkně nahnat strach. A mistři nezávislého hororu mají nyní nové eso v rukávu, v němž děsí bývalý milovník Hugh Grant.

Velkolepá mimozemská invaze je konečně online. Víme, kde si Tiché místo přehrát v nejlepší kvalitě
Velkolepá mimozemská invaze je konečně online. Víme, kde si Tiché místo přehrát v nejlepší kvalitě
15.09.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Hororová série Tiché místo se letos v létě vrátila v doslova apokalyptickém prequelu Den první, který ukazuje, jak probíhala invaze na zvuk citlivých příšer na naši planetu. A chválený snímek s hvězdou Stranger Things Josephem Quinnem nyní dorazil online.