FB pixel TP pixel
Nejhranatější fantasy všech dob v první traileru. Jason Momoa jako hvězda Minecraftu © Warner Bros.

Nejhranatější fantasy všech dob v první traileru. Jason Momoa jako hvězda Minecraftu

Filmová adaptace legendární kostičkové hry Minecraft slibuje dobrodružnou podívanou pro celou rodinu a nyní má svou první ukázku. V té nabízí celou ústřední čtveřici, kterou čeká vskutku výpravná pouť napříč světem, v němž musíte především umět „craftovat“ a utíkat před creepery.

Filmové novinky 4. 9. 2024 17:30 | Filmové novinky

Zhruba minutu dlouhý teaser představuje v rychlém sledu všechno hlavní, na co se budeme moci těšit. „Tady můžete vyrobit všechno, o čem se vám jen sní,“ hlásá v ukázce Jack Black, který následně prohlásí „Já jsem… Steve“, čehož si každý fanda kultovní kostičkové sand-box hry na první pohled všimne díky odstínu jeho trička.

Kromě něj se ve snímku představí nesourodá partička čtyř hlavních hrdinů, které tvoří Garret Garrison alias „Popelář“ (Jason Momoa), Henry (Sebastian Eugene Hansen), Natalie (Emma Myers) a Dawn (Danielle Brooks). Ti se, jak už to tak bývá, do kouzelného světa Minecraftu nechtěně dostávají záhadným portálem a nyní je čeká životní dobrodružství, na jehož konci budou musí i s pomocí zmíněného Steva najít cestu zpět do skutečného světa.

Adaptaci jedné z nejprodávanějších videoher historie dostal za úkol režisér Jared Hess (Napoleon Dynamit, Boží zápasník), který si v lehce za vlasy přitažených komediích již léta libuje. A jak ukazují první záběry z filmu, sázet se tady rozhodně bude na vše, co je s Minecraftem ikonicky spojeno. Nechybí zombíci, piglinové ani creepeři, stejně jako létající stromy či craftění všemožných předmětů. Trailer rovněž naznačuje, že se hlavní hrdinové podívají i do nebezpečného světa Netheru. Na produkci snímku také dohlíží švédské studio Mojang, původní tvůrce Minecraftu, kterého v roce 2014 po obřím úspěchu jejich hry koupil Microsoft.

Zdroj: Variety

Reklama
Seriálový Vetřelec je tady! První oficiální trailer slibuje xenomorfy na Zemi
Seriálový Vetřelec je tady! První oficiální trailer slibuje xenomorfy na Zemi
03.09.2024 18:20:00 | Filmové novinky

Série Vetřelec je po úspěchu nového filmu s podtitulem Romulus znovu naživu. Už brzy se navíc fanoušci televizních seriálů dočkají dlouhoběžícího projektu, který nás zavede na Zemi a očividně v něm nebudou chybět ani dokonalé organismy s vystřelující čelistí. Stanice Hulu nyní oficiálně představila první krátkou upoutávku.

Seriálový Pán prstenů čelí kritice kvůli překrucování Tolkiena. Tvůrci tvrdí, že sám dělal chyby
Seriálový Pán prstenů čelí kritice kvůli překrucování Tolkiena. Tvůrci tvrdí, že sám dělal chyby
03.09.2024 17:45:00 | Filmové novinky

Prsteny moci jsou jedním z nejúspěšnějších seriálů na Amazon Prime Videu. Přesto však schytávají, především od věrných čtenářů Tolkiena, velké množství kritiky. Showrunneři seriálu ale odhalili, že se možná i milovaný mistr mohl mýlit.

Stallone potvrdil nového Rockyho. Legenda projde omlazením, vrátí se do 60. let
Stallone potvrdil nového Rockyho. Legenda projde omlazením, vrátí se do 60. let
03.09.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Legenda akčního filmu Sylvester Stallone potvrdil návrat ke své nejslavnější roli a odhalil nové podrobnosti o seriálu, který fanouškům přiblíží život Rockyho předtím, než se stal boxerskou legendou.

Borci z Top Gearu definitivně naposledy. Trailer na poslední společný díl hrne slzy do očí
Borci z Top Gearu definitivně naposledy. Trailer na poslední společný díl hrne slzy do očí
02.09.2024 18:25:00 | Filmové novinky

Slavná trojice moderátorů Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond se vydává na svou poslední společnou jízdu. Trailer k závěrečné epizodě automobilové show The Grand Tour slibuje emotivní tečku, která fanoušky připoutá k obrazovkám a možná je donutí i k slzám.