FB pixel TP pixel
Akčňák roku už v dubnu? Nekompromisní mlátička vyzývá v traileru Johna Wicka © Universal Pictures

Akčňák roku už v dubnu? Nekompromisní mlátička vyzývá v traileru Johna Wicka

Překvapení roku? Od herce Deva Patela, který se proslavil jako Milionář z chatrče a poslední roky strávil spíše jako herec v artových filmech, bychom akcí nabušený trailer na krvavý příběh o pomstě rozhodně nečekali. On v něm ale nejenže hraje, ale celý ho i vymyslel a zrežíroval.

Filmové novinky

Není pochyb o tom, že poslední roky dominuje akčnímu žánru série John Wick v hlavní roli s Keanu Reevesem. Zdá se však, že studio Lionsgate našlo vyzyvatele v podobě Universalu, který letos vypustí do kin akční snímek Monkey Man, v němž jako mstivý zabiják řádí Dev Patel.

Krutý příběh pomsty

Ten nás zavede do Bombaje, aby vyprávěl příběh bývalého trestance Kida, jehož návrat do společnosti je brutální připomínkou indického kastovního systému, který nedovolí společenský růst a točí chudé v kruhu násilí a zločinu. To mladíka společně s lokální legendou o Hanumanovi přivede ke kariéře opičího zápasníka a bojovníka proti zločinu, jenž si se zločineckými elitami poradí vlastníma rukama.

Překvapením je, že Patel neztvárnil jen hlavní roli, ale stojí za projektem jako hlavní kreativec. Britský rodák s indickými kořeny vymyslel námět a podílel se na scénáři. Film následně režíroval jako svůj debut. Universal plánuje uvedení násilného a na choreografii soubojů silného snímku již na 5. dubna, prozatím však nebyla oznámena česká premiéra. Vzhledem ke studiovému zastoupení bychom se však dočkat měli.

Zdroj: The Verge / Universal Pictures

V nové historické řežbě budou padat hlavy. Necenzurovaný trailer Šóguna se krve nebojí
V nové historické řežbě budou padat hlavy. Necenzurovaný trailer Šóguna se krve nebojí
28.01.2024 13:15:00 | Filmové novinky

Na konci února bude na Disney+ k vidění nová adaptace slavného románu Šógun. Upoutávka k chystané minisérii slibuje dechberoucí vizuál a napínavý příběh plný intrik, jenž nás vtáhne do nitra feudálního Japonska.

České sci-fi Bod obnovy dobylo Netflix. Film o Mašínech streamer odložil
České sci-fi Bod obnovy dobylo Netflix. Film o Mašínech streamer odložil
26.01.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Trvalo to jen jediný den po nasazení na streamovací službu Netflix a nové české sci-fi Bod obnovy urvalo první příčku sledovanosti v České republice. Nechalo tak za sebou i největší hity samotného Netflixu. Ten na poslední chvíli odložil uvedení českého dramatu o bratrech Mašínech.

Seriál o zvráceném vrahu Hojerovi už je online. Chystá se i případ spartakiádního vraha
Seriál o zvráceném vrahu Hojerovi už je online. Chystá se i případ spartakiádního vraha
26.01.2024 13:50:00 | Filmové novinky

Jedna z nejočekávanějších českých kriminálek letošního roku už je dostupná online. Diváci tak mohou zabřednout do děsivého příběhu Ladislava Hojera a vyšetřovacích metod legendárního vyšetřovatele Jiřího Markoviče.

Nejdivnější thriller roku má zabijáky, démony a termovizi. Trailer láká na jedinečnou podívanou
Nejdivnější thriller roku má zabijáky, démony a termovizi. Trailer láká na jedinečnou podívanou
26.01.2024 12:45:00 | Filmové novinky

Pohodlně se usaďte a vychutnejte si s největší pravděpodobností nejdivnější trailer, který v roce 2024 uvidíme. Režisér Harmony Korine představil svou novinku Aggro Dr1ft, která je kompletně natočená infračervenými kamerami a nabízí doslova halucinační podívanou.