FB pixel TP pixel
Ustřelili rodičům obličeje. Trailer Netflixu láká na mrazivé nástupce Dahmera © Netflix

Ustřelili rodičům obličeje. Trailer Netflixu láká na mrazivé nástupce Dahmera

Už 19. září startuje na Netflixu další velký kriminální hit z hlavy showrunnera Ryana Murphyho. Ten globálně zaujal seriálem o kanibalu Dahmerovi a nyní představí příběh zvrácených bratrů, kteří brutálně popravili své rodiče.

Filmové novinky 4. 9. 2024 18:45 | Filmové novinky

Seriál Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových MONSTRA: Příběh Lylea a Erika Menendezových z dílny Ryana Murphyho a Iana Brennana navazuje na úspěch seriálu Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera. Jedná se o skutečný příběh bratrů odsouzených v roce 1996 za vraždu svých rodičů Josého a Kitty Menendezových. Podle obžaloby jim šlo o rodinný majetek. Oni však tvrdili – a dodnes tvrdí, navzdory doživotnímu trest bez možnosti podmínečného propuštění – že vraždili ze strachu a pod vlivem celoživotního fyzického, emočního a sexuálního násilí.

Netflix si od novinky slibuje další zvrácenou podívanou, která zasáhne domácnosti milionů diváků jako uragán. A má k tomu řadu důvodů. Vždyť seriál Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera patří mezi největší hity streamovací služby. A to doslova. V rámci anglické seriálové tvorby jde totiž o třetí nejúspěšnější projekt, který zaznamenal přes 115 milionů zhlédnutí. Úspěšnější byly v této kategorii jen dva jiné seriály - čtvrtá řada Stranger Things a nepřekonatelná Wednesday, která zaznamenala 252 milionů zhlédnutí. Při pohledu na neanglicky hovořící tituly je tu pak ještě jiný titul, který nikdo zatím nesesadil a tím je Hra na oliheň.

V hlavních rolích seriálové novinky se objeví Nicholas Alexander Chavez a Cooper Koch, jejich rodiče ztvární Javier Bardem a Chloë Sevigny. Premiéra seriálové novinky, která právě představila první upoutávku, je plánovaná na 19. září.

Zdroj: Netflix

Netflix odhaluje největší hity budoucnosti. Chystá sci-fi, fantasy, horory i thrillery
Netflix odhaluje největší hity budoucnosti. Chystá sci-fi, fantasy, horory i thrillery
04.09.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Netflix přichází již se čtvrtým ročníkem oblíbené přehlídky Geeked Week, kde fanouškům představí ty nejzajímavější novinky ze svých připravovaných filmů, seriálů a her. Trailer na blížící se akci láká na řadu očekávaných projektů včetně One Piece, Wednesday či Stranger Things.

Nejhranatější fantasy všech dob v první traileru. Jason Momoa jako hvězda Minecraftu
Nejhranatější fantasy všech dob v první traileru. Jason Momoa jako hvězda Minecraftu
04.09.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Filmová adaptace legendární kostičkové hry Minecraft slibuje dobrodružnou podívanou pro celou rodinu a nyní má svou první ukázku. V té nabízí celou ústřední čtveřici, kterou čeká vskutku výpravná pouť napříč světem, v němž musíte především umět „craftovat“ a utíkat před creepery.

Seriálový Vetřelec je tady! První oficiální trailer slibuje xenomorfy na Zemi
Seriálový Vetřelec je tady! První oficiální trailer slibuje xenomorfy na Zemi
03.09.2024 18:20:00 | Filmové novinky

Série Vetřelec je po úspěchu nového filmu s podtitulem Romulus znovu naživu. Už brzy se navíc fanoušci televizních seriálů dočkají dlouhoběžícího projektu, který nás zavede na Zemi a očividně v něm nebudou chybět ani dokonalé organismy s vystřelující čelistí. Stanice Hulu nyní oficiálně představila první krátkou upoutávku.

Seriálový Pán prstenů čelí kritice kvůli překrucování Tolkiena. Tvůrci tvrdí, že sám dělal chyby
Seriálový Pán prstenů čelí kritice kvůli překrucování Tolkiena. Tvůrci tvrdí, že sám dělal chyby
03.09.2024 17:45:00 | Filmové novinky

Prsteny moci jsou jedním z nejúspěšnějších seriálů na Amazon Prime Videu. Přesto však schytávají, především od věrných čtenářů Tolkiena, velké množství kritiky. Showrunneři seriálu ale odhalili, že se možná i milovaný mistr mohl mýlit.