FB pixel TP pixel
Nejbrutálnější marvelovka se představuje v prvním krátkém traileru © Marvel Studios

Nejbrutálnější marvelovka se představuje v prvním krátkém traileru

Již v pondělí ukáže Marvel první pořádný trailer na nový seriál Moon Knight, ve kterém si superhrdinský kostým oblékne Oscar Isaac. Nyní se můžete podívat na krátký teaser trailer, který uvedení ukázky předchází.

16. 1. 2022 12:00 | Filmové novinky

Marvel se začíná pouštět do zpracování i temnějších hrdinů, než které doposud představil. První velkou vlaštovkou je Moon Knight alias žoldák Marc Spector. Ten přijde v Egyptě během mise o život, ale díky místnímu Bohu dostane šanci na novou hrdinskou existenci. Jenže ta bude pořádně krvavá a drsná, protože sám Spector není zrovna geroj z učebnic dobrého chování. V komiksech zároveň trpí schizofrenií, což jeho postavě dodává na zábavnosti. Marvel nyní ukázal první krátký teaser, v němž je vidět i padouch v podání Ethana Hawka, kterého představitel hlavní role Oscar Isaac dle svých slov naverboval prostě tak, že se ho zeptal, jestli by mu nechtěl hrát antagonistu. Spekuluje se, že seriál uvidíme již v únoru na Disney+, přičemž první řada by měla mít 6 epizod. S Moon Knightem se samozřejmě počítá i do budoucna, jak tomu je u marvelovek pravidlem. A vyloučeno není ani cameo podobného řezníka Bladea. Regulérní trailer bychom měli vidět v pondělí.


Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Zapomeňte na Olihně! Netflix ukázal trailer nového krvavého nářezu
Zapomeňte na Olihně! Netflix ukázal trailer nového krvavého nářezu
14. 1. 2022 18:00:00 | Filmové novinky

Pokud máte po zdařilé Hře na oliheň abstinenční příznaky po nějaké jihokorejské chuťovce, Netflix brzy ukojí vaše touhy. Nový seriál o zombie apokalypse totiž vypadá náramně.

Sci-fi roku už v únoru? Hit Vychováni vlky má velkolepý nový trailer
Sci-fi roku už v únoru? Hit Vychováni vlky má velkolepý nový trailer
14. 1. 2022 9:00:00 | Filmové novinky

Druhá řada sci-fi hitu režiséra a producenta Ridleyho Scotta vstupuje do poslední fáze kampaně. A vypadá to, že má HBO v ruce jeden z nejlepších žánrových projektů roku.

Matrix 5: Tvůrci filmu mají jasno, jak to bude s případnou další trilogií
Matrix 5: Tvůrci filmu mají jasno, jak to bude s případnou další trilogií
13. 1. 2022 10:00:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný snímek The Matrix: Resurrections vstoupil koncem loňského roku do kin a již nyní se fanoušci ptají po pokračování. Je pátý Matrix vůbec v plánu?

Pán prstenů: Ve Společenstvu prstenu málem chyběla slavná závěrečná scéna
Pán prstenů: Ve Společenstvu prstenu málem chyběla slavná závěrečná scéna
13. 1. 2022 7:00:00 | Filmové novinky

K dvaceti letům od premiéry Společenstva prstenu se v rozhovoru pro server TheWrap rozhovořil představitel Samvěda Křepelky Sean Astin. Mimo jiné prozradil, že jsme byli málem ochuzeni o závěrečnou ikonickou scénu.