FB pixel TP pixel
Mute: Jak se povedl ambiciózní kyperpunk od Netflixu? © TMDB

Mute: Jak se povedl ambiciózní kyperpunk od Netflixu?

Talentovaný synáček Davida Bowieho, Duncan Jones, se po rozpačité adaptaci legendárního Warcraftu vrací k domovskému žánru hardcore sci-fi. Navázat kvalitou na uhrančivý debut Moon či inteligentní mainstream Zdrojový kód se mu ovšem vůbec nedaří.

Tipy na film 26. 2. 2018 0:00 | Tipy na film
© TMDB

Mute

Mute | Německo | 2018 | Sci-fi filmy | Kyberpunk

Berlín, polovina 21. století. Němý barman pátrá po zmizelé přítelkyni a zaplete se do podivných spletenců a záhad, které skrývá město plné zločinu. Hrají: Alexander Skarsgard, Justin Theroux, Paul Rudd, Sam Rockwell, Florence Kasumba, Noel Clarke, Daniel Fathers

 55 %
Sledovat Online na Netflix  Netflix | od 23. 2. 2018
 12 zobrazení   9 se líbí
VÍKENDOVÉ TIPY: Brawl in Cell Block 99, Mute, Killing Gunther
VÍKENDOVÉ TIPY: Brawl in Cell Block 99, Mute, Killing Gunther
24.02.2018 | Tipy na film

Nevíte, co si o víkendu pustit? Máme tu pro vás další dávku tipů, na své si přijdou fandové sci-fi, kriminálních seriálů, dětských filmů, českých dramat i drsných vězeňských rubaček. A jako perličku jeden seriál, ze kterého se nám klube překvapení roku.

7 nejlepších filmů o zimní olympiádě
7 nejlepších filmů o zimní olympiádě
22.02.2018 | Tipy na film

Zimní olympijské hry v jihokorejském Pchjongčchangu právě vrcholí a to je ten nejlepší čas se nechat sportovní horečkou dokonale pohltit. A to nejlépe díky sportovním filmům, které se alespoň částečně během zimní olympiády odehrávají. Moc jich není, ale každý z nich se velmi povedl. Jeden z nich, Já, Tonya, uvidíte v kinech už příští týden.

10 únorových Netflix novinek, které musíte vidět
10 únorových Netflix novinek, které musíte vidět
21.02.2018 | Tipy na film

Netflix za poslední dva týdny přidal méně nových filmů než jsme zvyklí, ale většinou se jednalo o zajímavé pecky či původní tvorbu. S některými jsme vás už seznámili, teď vše shrnujeme do jednoho přehledného článku. Na své si přijdou hlavně děti, příznivci romantiky, ale také nadšenci do sci-fi či hororů.

Nová sezóna Johna Olivera je tu! Připomeňte si nejlepší díly
Nová sezóna Johna Olivera je tu! Připomeňte si nejlepší díly
19.02.2018 | Tipy na film

Dnes večer startuje na českém HBO nová sezóna populární show Last Week Tonight. Její moderátor, John Oliver, v ní bude odborně ale zároveň vtipně a poutavě glosovat aktuální témata. Tak jak to umí jen on a jak se během těch pěti let tento čím dál tím populárnější moderátor zapsal. Mrkli jsme na jeho nejlepší momenty, které si můžete dát na rozehřátí před startem nové sezóny.