FB pixel TP pixel
Pokračování skvělé detektivky přichází na Netflix. Trailer láká na složitou vraždu © Lionsgate / MRC

Pokračování skvělé detektivky přichází na Netflix. Trailer láká na složitou vraždu

Benoit Blanc se díky spolupráci režiséra Riana Johnsona a Netflixu vrací k vyšetřování záhad a na jednom středomořském ostrově bude muset přijít na kloub záhadné vraždě. A jak ukazuje první pořádný trailer, čeká nás znovu mix řádně černého humoru a precizního rozplétání okolností vraždy.

8. 9. 2022 18:45 | Filmové novinky

I když je Rian Johnson fanoušky nenáviděn za druhý díl sequelové trilogie Star Wars jménem Poslední z Jediů, který podle drtivě většiny fandů pohřbil celou ságu, mimo Předalekou galaxii je Johnson považován za slušného režiséra i scenáristu. Dokázal to například při tvorbě seriálu Perníkový táta, ale také u filmů Looper a hlavně Na nože. Právě poslední jmenovaný projekt, ve kterém se snoubí poměrně zvrácený humor se slušným detektivním příběhem, je považován za jeho nejlepší dílo. Není proto divu, že Netflix investoval nemalé peníze, aby si začínající sérii mohl vzít pod svá křídla. Díky této spolupráci tak Johnson připravuje pro streamovacího giganta další projekty. A prvním z nich je přímé pokračování jedničky nazvané Na nože: Glass Onion.

V pokračování se v hlavní roli detektiva Benoita Blanca znovu vrací Daniel Craig, jenž za účinkování v pokračování podle všeho dostal náležitě zaplaceno. Craigův detektiv na jachtě v Řecku potká samé slavné tváře, mezi kterými nebudou chybět Dave Bautista, Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Kate Hudson nebo Edward Norton. Překvapivě teaser opomněl Ethana Hawkea, jenž se v něm objeví v prozatím nespecifikované roli. Dvojka Na nože dorazí na Netflix 23. prosince a co víc, už nyní má potvrzené další pokračování i spin-off!

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Jak dopadl Žižka? První recenze jsou venku a mají jasno
Jak dopadl Žižka? První recenze jsou venku a mají jasno
07.09.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Nejdražší film s cenovkou až 500 milionů korun se už ve čtvrtek přiřítí do tuzemských kin. A zatímco čeští recenzenti musí čekat do středečních 18 hodin, aby vynesli verdikt, zahraniční novináři již své texty vypustili. A výsledek není příliš velkým překvapením.

Trailer 4. dílu Rodu draka ukazuje rozvrat mezi Targaryeny a dračí útok
Trailer 4. dílu Rodu draka ukazuje rozvrat mezi Targaryeny a dračí útok
06.09.2022 15:00:00 | Filmové novinky

HBO po uvedení třetí epizody prequelu Hry o trůny uvedlo další z upoutávek, které naznačují, co se bude dále dít. A vypadá to, že rod Targaryenů míří do noční můry, která nejen králi Viserysovi způsobí pořádný bolehlav.

Velkolepý trailer Netflixu ukazuje brutalitu války. Na západní frontě klid vypadá božsky
Velkolepý trailer Netflixu ukazuje brutalitu války. Na západní frontě klid vypadá božsky
06.09.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix již tento podzim uvede očekávanou novou adaptaci literární klasiky Na západní frontě klid. A první trailer je naprosto velkolepou záležitostí, která ale zároveň poukazuje na úděsnost války a dopad na vojáky v první linii.

Tom Cruise riskuje život na křídlech dvouplošníku. Geniálním videem láká lidi do kin
Tom Cruise riskuje život na křídlech dvouplošníku. Geniálním videem láká lidi do kin
06.09.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Tom Cruise je borec a také tak trochu blázen a milovník adrenalinu. A taky má vážně hodně rád kino a nebojí se ho propagovat šílenými kousky. Divácky tak v novém videu láká na Mission: Impossible a Top Gun: Maverick při riskantním manévru s dvouplošníkem.