FB pixel TP pixel
Nasajte atmosféru nového Bonda. Máme první video z natáčení © TMDB

Nasajte atmosféru nového Bonda. Máme první video z natáčení

Bond je zpátky a v prvním videu z natáčení svého 25. dobrodružství se vrací na staré známé místo - Jamajku. Zde naposledy honil bombového teroristu v nezapomenutelné úvodní honičce Casina Royale režiséra Martina Campbella.

Filmové novinky 25. 6. 2019 16:00 | Filmové novinky

A minuta stylových záběrů rozhodně zavdává důvody k velkým očekáváním, neboť dostáváme v podstatě vše, co od Bonda chceme. Zaníceného Daniela Craiga, Bonda pomalu se plížícího na místo činu, honičky, vrtulníky a samozřejmě exploze. Do toho se míchají atmosférické záběry noční Jamajky, blýskne se i Felix Leiter v podání Jeffreyho Wrighta a dorazí i Lashana Lynch, kterou jsme naposledy viděli v marvelovce Captain Marvel. V záběrech je rovněž k vidění režisér Cary Joji Fukunaga, jenž podle britského bulváru během natáčení vysedává dlouhé hodiny u svého Playstationu. Bulvární plátky totiž pasou po Bondovi poté, co si Daniel Craig zranil během natáčení kotník a došlo ke zranění i dalšího člena štábu. Fukunaga se pomluvám vysmál a dodal, že má několik měsíců rozjeté Red Dead Redemption 2 a uvízl kvůli nedostatku času na 63 procentech. A prý mu nemáme vyzradit konec. Ve videu se každopádně zatím neukazuje padouch Rami Malek, u kterého je prý zatím trochu problém s nabitým natáčecím plánem. Malek totiž paralelně točí nové díly seriálu Mr. Robot, který můžete aktuálně sosat na HBO GO.

 167 zobrazení   7 se líbí
Fanoušci Hry o trůny nebudou dle Naomi Watts prequelem zklamaní
Fanoušci Hry o trůny nebudou dle Naomi Watts prequelem zklamaní
25.06.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Naomi Watts si je jistá, že právě natáčený prequel s pracovním názvem Bloodmoon fanoušky seriálu Hra o trůny nezklame.

Netflix má nového rekordmana sledovanosti. Adam Sandler porazil Bird Box
Netflix má nového rekordmana sledovanosti. Adam Sandler porazil Bird Box
24.06.2019 | Filmové novinky

Adam Sandler, který po boku Jennifer Aniston hraje v nové detektivní komedii na Netflixu s názvem Murder Mystery, pokořil víkendový rekord hororu Bird Box a s 30 miliony zhlédnutími se postavil do čela žebříčku sledovanosti streamovací služby.

8. řada GoT málem obsahovala souboj zlovlků s drakem Nočního krále
8. řada GoT málem obsahovala souboj zlovlků s drakem Nočního krále
21.06.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Byť to asi fanoušci Hry o trůny neví, byli okradeni o bitvu mezi 50 zlovlky a nemrtvým Viserionem. Každý by určitě dokázal vyjmenovat hned několik věcí, které mu v závěrečných dílech chyběly. Teď se ale navíc začínáme dozvídat, co všechno v seriálu skutečně navíc bylo, ale nakonec to tvůrci zařízli.

Finální trailer Stranger Things slibuje ultimátní boj o všechno
Finální trailer Stranger Things slibuje ultimátní boj o všechno
21.06.2019 9:05:00 | Filmové novinky

Do premiéry třetí řady Stranger Things zbývají jen 2 týdny a Netflix konečně ukázal dějové zákruty završení (?) ságy o Eleven a příšerách z Upside Down.