FB pixel TP pixel
Natočí Netflix seriál podle počítačové série Diablo? © TMDB

Natočí Netflix seriál podle počítačové série Diablo?

V minulých dnech prosákla na veřejnost velmi zajímavá informace týkající se slavné počítačové hry Diablo. Na Netflixu s velkou pravděpodobností uvidíme seriál na motivy této hry a dle dostupných informací by se mělo jednat o animovanou sérii, která bude zpracovávat všechny díly této akční RPG.

Filmové novinky

Diablo je slavná fantasy hra, která vyšla v roce 1996 a sklidila ve své době jak komerční, tak kritický úspěch. Ve hře hráč po výběru určitého typu postavy (válečník, zloděj, kouzelník) musí projít podzemními labyrinty a probít se přes tuny nepřátel, až dojde do nejspodnější části, kde jej čeká samotný hlavní boss Diablo. V roce 2012 se hra dočkala druhého pokračování a o dvanáct let později pak poslední třetí části. Ke každému dílu vznikaly datadisky a herní svět se rozšiřoval jak rozlohou, tak počtem postav, za které bylo možné hrát.

Natočí Netflix seriál podle počítačové série Diablo? © TMDB

Zpráva o chystané adaptaci pochází z Twitteru Andyho Cosbyho (zpráva je již smazána), ve kterém se zmiňuje o závěrečných fázích vyjednávání s Netflixem, kdy by se měl ujmout scénáře a dohledu nad seriálem jako showrunner. Andy Cosby je ve filmovém světě znám především pro spolupráci na seriálu Heuréka – město divů a nyní spolupracuje s Mikem Mignolou na scénáři k jinému ďáblovi, a to k restartu komiksové série Hellboy. Po úspěchu animované adaptace hry Castlevania (druhá sezona bude již na konci října) a chystané adaptaci knižní a herní série The Witcher, tak Netflix rozšiřuje své portfolio na hrách založených titulů. Na oficiální potvrzení od Netflixu ještě čekáme.

 216 zobrazení   56 se líbí
Dnes uvedený nový seriál Maniac láká na Netflixu na hvězdná jména
Dnes uvedený nový seriál Maniac láká na Netflixu na hvězdná jména
21.09.2018 15:15:00 | Filmové novinky

Emma Stone. Jonah Hill. A čerstvě ohlášený režisér nové bondovky, Cary Fukunaga. To jsou tři hvězdy, které stojí za seriálem Maniac, jedné z největších podzimních novinek. Ode dneška je na Netflixu a my vás naladíme, proč na něj koukat.

Daredevil má nový trailer a datum premiéry na Netflixu: 19. října
Daredevil má nový trailer a datum premiéry na Netflixu: 19. října
20.09.2018 19:30:00 | Filmové novinky

Třetí sezóna seriálu, který začal komiksové šílenství na Netflixu, byla ohlášená už před nějakou dobu, ale konečně máme potvrzené datum premiéry - 19. října. V nové ukázce sice toho moc o ději nové sezóny neuvidíte, ale styl má parádní!

V tomhle domě straší! Nový hororový seriál na Netflixu od 12. října
V tomhle domě straší! Nový hororový seriál na Netflixu od 12. října
20.09.2018 14:00:00 | Filmové novinky

Jednou z nejzajímavějších seriálových novinek, kterou Netflix přichystal na tento podzim, je hororový seriál The Haunting of Hill House. A trailer, který k němu včera vypustil, doprovodil sloganem "je tak strašidelný, že jsme ho pustili během dne".

Netflix chystá seriál Avatar o posledním vládci větru
Netflix chystá seriál Avatar o posledním vládci větru
19.09.2018 16:10:00 | Filmové novinky

Neuplyne týden, aby Netflix neohlásil nějaký nový seriál či film, proto jsme se rozhodli těmto novinkám více věnovat. Nejčerstvější zprávou je, že na Netflixu uvidíme hraný seriál na motivy kultovního animáku Avatar.