FB pixel TP pixel
Naznačuje hviezda seriálu koniec The Punishera na Netflixe? © TMDB

Naznačuje hviezda seriálu koniec The Punishera na Netflixe?

Keď zhruba pred rokom na Netflixe pristála drsná over-the-top akcia The Punisher, zaslúžene si získala priazeň obrovského počtu divákov. Prvá séria nám ukázala zrod samotného kata Frank Castla, ktorého fenomenálne stvárnil Jon Bernthal. Ten, po premiére druhej série, nám v rozhovore približuje budúcnosť seriálu.

Filmové novinky

Sesterské seriály z dielne Marvelu ako Daredevil či Luke Cage sa s nešťastným osudom stretli a streamovaciu platformu tak opustili už minulý rok. Fanúšikovia Frank Castlea teda mali obavy ako to dopadne s Punisherom, no našťastie sme tento víkend dostali výbornú druhú sériu. Aj keď tu rozprávame o trinástich podarených častiach, ďalšie pokračovanie nie je až tak isté. V tom nás utvrdzujú aj slová herca Jon Bernthala, ktorý sa o budúcnosti seriálu The Punisher vyjadril nasledovne:

„Stane sa, čo sa má stať. Chápem to. Viem to čo viete aj vy. V tomto priemysle to funguje tak, že buď sa budete o starať o problémy, ktoré nemôžete kontrolovať alebo o tie, ktoré ovplyvniť viete. Mne vždy záležalo len na tom, aby som podal čo najlepší výkon. Nie je to o tom, či dostanem šancu zahrať si v ďalšej sérii... Verte mi, ak bude ďalšia séria urobím všetko preto aby môj výkon bol čo najlepší.“

Celý rozhovor nájdete na Collider.com. Po stiahnutí viacerých podobných záležitostí, patriacich pod krídla Marvelu by sme sa nečudovali, ak by Netflix zatrhoj aj seriál s Frank Castleom. Definitívne rozhodnutie žiaľ dostupné nie je a tak nám neostáva nič iné, iba polemizovať o osude tohto výborného seriálu.

 55 zobrazení  
Oscarové nominace vede Roma od Netflixu, překvapením je Black Panther
Oscarové nominace vede Roma od Netflixu, překvapením je Black Panther
22.01.2019 18:45:00 | Filmové novinky

Dnes oznámené nominace na nejprestižnější filmové ceny mají jako každý rok několik očekávaných jmen a několik překvapení. Spokojen může být Netflx, jeho drama Roma patří k hlavním favoritům s 10 nominacemi včetně nejlepšího filmu. Tam se střetne s filmy jako Favoritka, Vice, Bohemian Rhapsody ale také Black Panther.

Nejhorší filmy roku? Gotti nebo Holmes & Watson
Nejhorší filmy roku? Gotti nebo Holmes & Watson
22.01.2019 18:20:00 | Filmové novinky

Již včera večer, tak jako každý rok den před vyhlášením nominací na Oscara, se Hollywood dočkal také nominací na Zlaté maliny, nejhorší filmy roku. “Favority” jsou filmy Gotti, The Happytime Murders a Holmes & Watson.

Gillian Anderson ztvární Margaret Thatcher ve čtvrté řadě seriálu The Crown
Gillian Anderson ztvární Margaret Thatcher ve čtvrté řadě seriálu The Crown
21.01.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Divácky i kriticky oblíbené kostýmní drama Netflixu o životě britské královny Alžběty II. získalo pro roli milované i nenáviděné premiérky Margaret Thatcher seriálovou hvězdu Gillian Anderson.

5 věcí, které ještě nevíte o 8. řadě Hry o trůny
5 věcí, které ještě nevíte o 8. řadě Hry o trůny
21.01.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Máme za sebou dva teasery a před sebou trailer, možná druhý trailer a možná ještě další. A tak pokračuje čekání na 14. dubna, kdy naposledy propukne „Trůní šílenství“ a Jon Snow se stane vyvoleným miláčkem publika. Dovolte nám proto přerušit váš pravděpodobný „bingvoč“ prvních sedmi řad pěticí zajímavostí, které z natáčení unikly až nyní.