FB pixel TP pixel
Nejlepší seriál na YouTube je nyní dostupný zcela zdarma! © TMDB

Nejlepší seriál na YouTube je nyní dostupný zcela zdarma!

YouTube mění jako streamovací služba svou strategii distribuce seriálů z vlastní produkce. Nově bude seriály nabízet skrze AVOD systém, kdy není nutné si předplácet YouTube Premium. Musíte jen přežít pár reklamních bloků.

Filmové novinky

YouTube změnu svého dosavadního způsobu distribuce oslavuje uvolněním stavidel v případě svého dosud nejúspěšnějšího a nejlepšího projektu - seriálového pokračování série Karate Kid s názvem Cobra Kai. V tom se proti sobě opět staví Johnny Lawrence (William Zabka) a Daniel LaRusso (Ralph Macchio), jejichž spory z mládí přetrvaly až do dospělosti. Vše pak vyeskaluje v momentě, kdy se Lawrence rozhodne obnovit školu bojových umění Cobra Kai, která stála za LaRussovou šikanou v mládí. Seriál kromě staré generace hrdinů a jejich bojůvek z mládí sleduje i novou generaci dětí, které se snaží vyrovnat s první láskami, šikanou a životem na střední škole i v rozpadlých rodinách.

Cobra Kai ihned po svém zveřejnění zaznamenal extrémně dobré ohlasy a zařadil se na špičku YouTube sledovanosti a streamovací služba vlastněná Google doufá, že nový systém zláká další potenciální diváky, pro které byla platební brána YouTube Premium nepřekonatelným problémem. V ČR byla navíc dlouhodobě potíž s celkovou nedostupností služby a seriál tu tudíž nezískal mnoho fanoušků. Nyní však máte do 12. září unikátní možnost si nakoukat první řadu Cobra Kai bez jakéhokoli poplatku a bez jakékoli registrace. Stačí jen vstoupit na YouTube a stisknout tlačítko přehrávání. YouTube pak od 11. září plánuje vypouštět do světa zdarma i druhou řadu (první díl 2. řady je však dostupný již nyní), která přinesla spoustu nečekaných zvratů a naprosto zdrcující cliffhanger! Druhá řada však nebude ihned dostupná celá, YouTube by měl jednotlivé epizody uvolňovat v týdenním intervalu. A potvrzena již byla i řada třetí, jíž bychom se měli dočkat na jaře roku 2020.

 454 zobrazení   4 se líbí
Další hutný survival! The Aeronauts od Amazonu láká na napětí a obsazení
Další hutný survival! The Aeronauts od Amazonu láká na napětí a obsazení
30.08.2019 10:00:00 | Filmové novinky

Studio Amazon právě vydalo trailer k dobrodružnému filmu natočenému podle skutečných událostí The Aeronauts. V příběhu z druhé poloviny 19. století o odvážné pilotce horkovzdušných balónů a vizionářském meteorologovi ztvární ústřední dvojici Felicity Jones a Eddie Redmayne.

Režisér Dannyho parťáků ukázal komedii o kauze Panama Papers
Režisér Dannyho parťáků ukázal komedii o kauze Panama Papers
29.08.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Režisér Steven Soderbergh letos točí ve vysokém tempu. Jen pár měsíců po uvedení snímku High Flying Bird pro Netflix chystá komedii popisující slavnou kauzu uniklých informací o daňových rájích Panama Papers.

Scorseseho The Irishman bude v kinech jen krátce a ještě ne ve všech
Scorseseho The Irishman bude v kinech jen krátce a ještě ne ve všech
29.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix svůj doposud nejdražší film exkluzivně propůjčí kinům asi na 4 týdny, tedy většinu listopadu, před tím, než se kriminální drama objeví přímo na jeho streamovací platformě.

Film roku? Netflix uvedl skvostný trailer na historický velkofilm The King
Film roku? Netflix uvedl skvostný trailer na historický velkofilm The King
28.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Vycházející herecká hvězda Timothée Chalamet v novém ambiciózním historickém dramatu od Netflixu The King sehraje hlavní roli krále Jindřicha V., který neochotně nastoupí na trůn, aby se z něj stal jeden z největších válečných panovníků středověké Anglie.