FB pixel TP pixel
Netflix ukázal nejočekávanější filmy roku! V epickém traileru nechybí nová dračí fantasy © Netflix

Netflix ukázal nejočekávanější filmy roku! V epickém traileru nechybí nová dračí fantasy

Netflix jako obvykle hned na úvod roku ukázal, na jaké megahity se mohou diváci a předplatitelé těšit v následujících týdnech a měsících. Stejně jako každý rok nechybí hned několik komedií, thrillerů, akčních trháků a samozřejmě ani fantasy a sci-fi filmy.

18. 1. 2023 15:50 | Filmové novinky

Netflix moc dobře ví, že publikum je dobré si pravidelně zaháčkovat a neustále na něj valit nové a nové projekty, kvůli nimž si diváci nikdy nedovolí streamovací službu odhlásit. Vždyť co kdyby jim náhodou utekl nový hit, o kterém se bude všude mluvit! Z toho důvodu Netflix rovnou na úvod roku vydal velkolepou upoutávku, která nejprve rekapituluje výrazné snímky konce roku 2022 jako Na nože: Glass Onion nebo Pinocchio Guillerma del Tora, aby následně začal představovat chystané novinky. Ne všechny spadají do takzvané AAA kategorie nákladných blockbusterů, i na ty ale dojde. Pojďme si je v krátkosti představit.

Už 27. ledna se předvede Jonah Hill a Eddie Murphy v nové komedii Z jiného těsta, 10. února se na obrazovky chystají Ashton Kutcher a Reese Witherspoon v nové romantické komedii U tebe nebo u mě? od tvůrkyně výtečného seriálu Šílená bejvalka. 10. března se chystá velký návrat Luthera s podtitulem Pád z nebes a samozřejmě s Idrisem Elbou v hlavní roli. 31. března pak dorazí pokračování komediálního megahitu Vražda na jachtě s Adamem Sandlerem a Jennifer Aniston, 12. května zase čekejte thriller The Mother s nájemnou vražedkyní v podání Jennifer Lopez. Léto pak 16. června definitivně odpálí Vyproštění 2 s nikým jiným než Chrisem Hemsworthem, který bude kosit armády padouchů v českých lokacích!

Nová fantasy s hvězdou Stranger Things

A tím pořád nekončíme. 21. července dorazí sci-fi komedie Oni naklonovali Tyrona s Jamie Foxxem, 11. srpna se chystá do akce Gal Gadot v akčním špionážním thrilleru Heart of Stone a 25. srpna uvidíme akčně komediální novinku s Kevinem Hartem Lift. Velkou událostí pak bezpochyby bude fantasy Damsel s Millie Bobby Brown, která pohlednou dívku strčí před hladového draka, jenže místo rytíře na bílém koni se zrodí drsná hrdinka, která podvrací žánrová očekávání. Damsel dorazí 13. října a film s rozpočtem kolem 70 milionů režíruje Juan Carlos Fresnadillo, který stál třeba za zombie peckou 28 týdnů poté.

27. října dorazí Pain Hustlers, krimi drama s Emily Blunt a Chrisem Evansem, které režíruje David Yates, který si v posledních letech udělal živnost z franšízy o Harry Potterovi a nakonec z ní udělal sterilní nudu o ničem. 10. listopadu se pak vrátí na Netflix David Fincher, který natočil thriller The Killer s Michaelem Fassbenderem podle řízné a atmosférické komiksové předlohy. O týden později uvidíme novou komedii s Nicole Kidman a Zacem Efronem A Family Affair, v níž herci rozdílných generací očividně skončí na společném loži. Přijdou si ale na chuť i milovníci animáků. Ty čeká 22. listopadu muzikálová novinka Leo o ještěrce s hlasem Adama Sandlera, která prožije svýma očima poslední rok základní školy.

Konec roku pak bude velkolepý. S rozpočtem 120 milionů dolarů dorazí dramatická novinka s Julií Roberts, Ethanem Hawkem a Denzelem Washingtonem Leave the World Behind, která představí jeden opravdu hodně nepovedený víkend spojený s kyberútokem od režiséra hitovky Mr. Robot. Úplný konec roku se pak ponese ve stylu Zacka Snydera, který 22. prosince uvede svou verzi Star Wars s názvem Rebel Moon. Soudě podle prvních záběrů nás opět čeká hromada zpomalených záběrů, extrémně nízká hloubka ostrosti a značně béčková variace na Předalekou galaxii. Další filmy samozřejmě budou v následujících týdnech přibývat, tohle jsou ale vlajkové lodě, o nichž Netflix chce, abyste věděli. Těšíte se?

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Zvrácený seriálový hit Netflixu se vrací. Nový trailer odhalil krvavý hon kočky s myší
Zvrácený seriálový hit Netflixu se vrací. Nový trailer odhalil krvavý hon kočky s myší
17.01.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Netflix už 9. února vrátí na obrazovky jeden ze svých největších hitů v podobě seriálu Ty. Ten vypráví zvrácený příběh stalkera Joea, který se tentokrát přestěhoval do Británie, jenže ani zde neunikne svým touhám a také pomstě.

Nový trailer Mandaloriana láká na Jedie i epickou akci. Je to ale trochu podvod
Nový trailer Mandaloriana láká na Jedie i epickou akci. Je to ale trochu podvod
17.01.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Mandalorian se již 1. března chystá zpátky na obrazovky služby Disney Plus a v novém traileru dál odhaluje Din Djarinovu cestu za vykoupením a získáním ztracené cti. Cesta nás zavede na planetu Mandalore i povědomá místa jako Coruscant.

Seriál roku odstartoval. Nový trailer láká na monstra v dalších dílech
Seriál roku odstartoval. Nový trailer láká na monstra v dalších dílech
16.01.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Od pondělního rána je na HBO Max dostupný nový seriál The Last of Us, který je bez debat nejočekávanějším seriálem roku a pro řadu diváků i recenzentů tím vůbec nejlepším. A to je teprve leden. Nová upoutávka nabízí nový pohled na monstra v dalších dílech a nové postavy.

První seriál s Vetřelcem chce potěšit fanoušky. Tón a zápletka nezní špatně
První seriál s Vetřelcem chce potěšit fanoušky. Tón a zápletka nezní špatně
16.01.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Vetřelec se po nedávno oznámeném filmu vydá i do světa televizních seriálů. Vytvoří jej autor brilantního seriálového Farga, který fanouškům prozradil, co od nového projektu očekávat.