FB pixel TP pixel
Největší český hit roku je konečně online! © Bioscop

Největší český hit roku je konečně online!

A je to tady, kopyta! Julius Lavický konečně dorazil do online prostoru, kterým se šíří jako lavina. Víme, kde všude je nový fotbalový hit z České republiky dostupný.

16. 9. 2022 11:30 | Filmové novinky

Nazujte si kopačky a jdeme na to! Největší fotbalová ikona současnosti totiž konečně dorazila tam, kde jsme po ní 153 dnů toužili. Ano, přesně takhle dlouho trvalo, než se Julius Lavický vydal z kin na streamovací služby. Fotbalová komedie s geniálním výkonem Jakuba Štáfka startovala v kinech 14. dubna 2022 a již o prvním víkendu dokázala pořádně zaskórovat. Film totiž urval přes 170 000 diváků, celkově jich pak do kin nahnal neskutečných téměř 700 000. Již delší dobu je pak známo, že Lavický v rámci SVOD služeb bude dostupný na tuzemském Voyu. Tam ho však prozatím nenajdete, objeví se na něm až v průběhu podzimu. Tak kde si fotbalové umění JL10 můžete užít?

Prozatím máte dvě možnosti v rámci TVODu. Tou první je O2TV, která Vyšehrad: Fylm nabízí k zapůjčení za 159 korun. Alternativou je pak iTunes, kde je titul k zakoupení za 329 korun. Dokud ale bude v nabídce iTunes, tak si ho budete moct přehrávat bez jakékoli limitace. A vzhledem k tomu, o jaký hit se jedná, je tohle možná výhodnější nabídka. Anebo si holt počkejte ještě pár týdnů, než Julius a spol. dorazí na již zmíněné Voyo, kde si ho užijete v rámci předplatného i s další spoustu snímků a seriálů.

Vyšehrad © TMDB

Vyšehrad: Fylm

Vyšehrad | Česko | 2022 | Komedie | Fotbal

Po úspěšném onlinovém seriálu přichází postava Laviho v novém kabátě celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. A to jak na poli scénáře, režie, kamery, produkce, tak i na poli hereckého obsazení. Lavi je pořád stejný, jen mu život přináší nová dobrodružství a mnohá překvapení, která z něj dělají ještě dospělejšího Laviho.

 66 %
Sledovat Online na iTunes  iTunes | od 14. 9. 2022
Sledovat Online na O2TV  O2TV | od 14. 9. 2022
 29 224 zobrazení   1 168 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Je 3D mrtvé? Režisér Avatara ho přirovnává k jiné filmové revoluci
Je 3D mrtvé? Režisér Avatara ho přirovnává k jiné filmové revoluci
16.09.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Veleočekávaný druhý díl Avatara bude mít premiéru již za tři měsíce. Protože je zájem o 3D promítání dlouhodobě na ústupu, kladou si mnozí otázku, jestli bude 3D verze nového Avatara divácky stejně úspěšná jako u jeho předchůdce. K tomu se vyjádřil i sám James Cameron, který má ohledně 3D dost jasno.

Režisér kultovního Drive natočil nový thriller pro Netflix. Trailer slibuje temnou jízdu
Režisér kultovního Drive natočil nový thriller pro Netflix. Trailer slibuje temnou jízdu
15.09.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Příznivci Nicolase W. Refna zajásají. Na Netflix totiž míří jeho nový seriál. K audiovizuální euforii vás tentokrát přivede šestidílný seriál jménem Copenhagen Cowboy.

Nejkontroverznější český film roku se blíží. Nekompromisní trailer bude pobuřovat
Nejkontroverznější český film roku se blíží. Nekompromisní trailer bude pobuřovat
14.09.2022 15:50:00 | Filmové novinky

Nejhlasitější a rozhodně nejviditelnější film letošního festivalu v Karlových Varech se chystá do českých kin a kampaň startuje hodně ostře. Peprný trailer totiž jistě vyvolá další vlnu kontroverze svými nulovými kompromisy.

Megahit Zátopek bude konečně online. Víme, kde si ho přehrajete
Megahit Zátopek bude konečně online. Víme, kde si ho přehrajete
14.09.2022 14:20:00 | Filmové novinky

Více než rok trvalo, než poslední film Davida Ondříčka, Zátopek, doběhl až do online prostoru. Exkluzivně k jeho uvedení dojde již 19. září.