FB pixel TP pixel
Tvůrci Bridgertonových lákají v traileru na drama o slavné podvodnici © Netflix

Tvůrci Bridgertonových lákají v traileru na drama o slavné podvodnici

Producentka Shonda Rhimes si pro Netflix na příští rok přichystala krom pokračování hitové romance Bridgertonovi také nový seriál Neskutečná Anna. Ten vznikl na motivy pravdivého příběhu a mapuje cestu podvodnice, která si podmanila newyorskou smetánku.

Filmové novinky

Jedním z velkých producentských jmen, které se podařilo Netflixu ulovit do své stáje, je Shonda Rhimes, která stojí za hity jako Chirurgové nebo Vražedná práva. Jejím prvním producentským dílem vytvořeným pro Netflix byl masový hit Bridgertonovi, čímž jasně naznačila, že uzavřený stomilionový deal se streamovacímu gigantu vyplatí. Vedle příprav na druhou řadu historické romance Rhimes nyní usedla i na showrunnerskou pozici, ze které dohlíží na nový dramatický seriál Neskutečná Anna. Tento seriál je inspirován skutečným příběhem Anny Delvey poprvé uveřejněným v časopise New York Magazine.

Anna, původem z Ruska, totiž dokázala obelstít newyorskou smetánku tím, že se vydávala za německou miliardářskou dědičku se svěřeneckým fondem. Okouzlila manhattanské boháče, podnikatele a spřátelila se i s hollywoodskými herci. Nikdo z nich samozřejmě netušil, že jde o podvodnici. Po stopě ji ovšem jde novinářka Vivian. Postavy Anny se zhostila nastupující hvězda Julia Garner (Ozark, Asistentka), v roli Vivien ji pak bude sekundovat Anna Chlumsky (Moje první láska, Viceprezident(ka)). Desetidílná série Neskutečná Anna dorazí na Netflix 11. února příštího roku.

 1 625 zobrazení   58 se líbí
Zaklínač ukázal první souboj z druhé řady. Fanoušci her budou jásat!
Zaklínač ukázal první souboj z druhé řady. Fanoušci her budou jásat!
29.11.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Ano! Fantasy událost sezony se již nezadržitelně blíží a Geralt se svou schovankou Ciri již brzy usadí na našich obrazovkách. Netflix se proto rozhodl navnadit fanoušky řádným soubojovým klipem.

Netflix jde ve stopách Marvelu. Kultovní sci-fi dostane provázané universum
Netflix jde ve stopách Marvelu. Kultovní sci-fi dostane provázané universum
28.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Michael Lombardo, prezident společnosti Entertainment One, v rozhovoru se serverem Deadline prozradil, že se chystá velký reboot franšízy Power Rangers. A Netflix bude u toho.

Vetřelec i Blade Runner dostanou seriály. Co všechno víme?
Vetřelec i Blade Runner dostanou seriály. Co všechno víme?
25.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Úspěšný a léty prověřený režisér Ridley Scott se rozpovídal o připravovaných projektech. V rozhovoru pro BBC prozradil, že se chystají hrané seriály ze světa Blade Runnera a Vetřelce.

Nejlepší akční série současnosti se vrací na Netflix s češtinou
Nejlepší akční série současnosti se vrací na Netflix s češtinou
24.11.2021 16:45:00 | Filmové novinky

Fanoušci akčních filmů mají na Netflixu více než slušnou nabídku. Po návratu agenta Jasona Bourna na streamingovou platformu se vrací i jiná věhlasná série, která aktuálně vládne akčním nebesům.