FB pixel TP pixel
Netflix chystá vlastní verzi Saw. V traileru trpí hvězda Sexuální výchovy © Netflix

Netflix chystá vlastní verzi Saw. V traileru trpí hvězda Sexuální výchovy

Fanoušci Otise ze Sexuální výchovy se mají na co těšit. Asa Butterfield se totiž už v pátek 15. dubna objeví v novém potenciálním hitu Netflixu, který nápadně připomíná kombinaci hitů Černé zrcadlo a Saw.

13. 4. 2022 14:00 | Filmové novinky

V polovině dubna se na Netflixu můžeme těšit na nový britský horor Rozhodnutí nebo život, ve kterém si střihne jednu z hlavních rolí představitel Otise ze seriálu Sexuální výchova. Nový napínák sleduje studentku Kaylu (Iola Evans), která se rozhodne zahrát si starou hru z 80. let. Co zprvu vypadá jako nevinný nápad, se brzy promění v hru na život a na smrt. Jak se brzy ukáže, tak hra je prokletá a dokáže ovlivňovat hráčovo okolí.

Rozhodnutí nebo život se nese v podobném duchu jako dystopický seriál Černé zrcadlo a připomíná i hororový megahit Saw. Pokud vás film doposud nezaujal, možná vás k jeho zhlédnutí přesvědčí další členové hereckého ansámblu. Těšit se totiž můžete také na Eddieho Marsana, Kate Fleetwood, Roberta Englunda anebo Ryana Gage. Režisérem filmu je začínající režisér Toby Meakins. Ačkoli jde o jeho filmový debut, již nyní můžeme říct, že film je minimálně po vizuální stránce zajímavý. Premiéra bude již 15. 4. 2022.

Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Hra na oliheň 2 vrátí jen pár postav. Předpokládané datum uvedení nepotěší
Hra na oliheň 2 vrátí jen pár postav. Předpokládané datum uvedení nepotěší
13.04.2022 13:50:00 | Filmové novinky

Hitový jihokorejský seriál Hra na oliheň si svou první řadou získal silnou základnu fanoušků. Ty pravděpodobně nepotěší zpráva od režiséra, který prozradil možný termín premiéry druhé série.

Velkolepý trailer Stranger Things 4 bere dech. Válka s monstry začíná!
Velkolepý trailer Stranger Things 4 bere dech. Válka s monstry začíná!
12.04.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Premiéra čtvrté řady Stranger Things se nezadržitelně blíží a Netflix do nás konečně pumpuje plnohodnotný trailer. A je to nářez přímo apokalyptických rozměrů. Tvůrci totiž slibují hotovou válku o Upside Down.

Netflix přebírá seriály HBO. Po Taboo si vezme i tři další historické hity
Netflix přebírá seriály HBO. Po Taboo si vezme i tři další historické hity
12.04.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix pokračuje v přebírání pořadů, které jsme si zvyklí vídat na HBO. Po megahitu Taboo s Tomem Hardym, který je dlouhodobě v TOP 10 nejsledovanějších pořadů, míří na streamovací službu i další historické kousky.

Na Batmana už do kina nechoďte. HBO ho uvede za pár dní, dříve než v USA
Na Batmana už do kina nechoďte. HBO ho uvede za pár dní, dříve než v USA
11.04.2022 15:20:00 | Filmové novinky

HBO Max se konečně pořádně opřelo do propagace kinotrháků, které již po 45 dnech premiéry zamíří exkluzivně na tuto streamovací platformu. V případě Batmana dokonce dojde na dřívější uvedení než ve Spojených státech.