FB pixel TP pixel
Netflix má dárek pro fanoušky. Odhaluje největší hity letošního roku © Netflix

Netflix má dárek pro fanoušky. Odhaluje největší hity letošního roku

Loni Netflix poprvé spustil pro své fanoušky přehlídku nejzajímavějších chystaných filmů a seriálů pojmenovanou Geeked Week. Ačkoli do letošního konání chybí ještě několik týdnů, po odhalení nové upoutávky to rozhodně vypadá, že čekání bude stát za to.

17. 5. 2022 14:30 | Filmové novinky

V minulém roce Netflix uspořádal takzvaný Geeked Week, což je pětidenní virtuální přehlídka projektů, které streamer hodlá v nejbližších týdnech a měsících vypustit na své platformě. Po loňské úspěšné akci se přehlídka uskuteční i v tomto roce a bude se konat od 6. do 10. června. Letos se Netflix zaměří na více než 60 různých filmů a seriálů, včetně veleočekávaných projektů jako je třetí řada The Umbrella Academy, Stranger Things 4, Resident Evil: Lék, The Grey Man, Sweet Tooth: Chlapec s parožím nebo třeba Cyberpunk: Edgerunners. Kromě těchto seriálů nové upoutávce na Geeked Week dominuje několik nových záběrů k hrané adaptaci grafického románu Neila Gaimana The Sandman, ve kterém roli Snu ztvární Tom Sturridge a Lucifera zpodobní Gwendoline Christie.

Každý den programu bude nabitý představováním herců, premiérami trailerů, tajnými ukázkami, překvapivými oznámeními a mnoha dalšími informacemi. A protože toho má Netflix na Geeked Week naplánováno opravdu hodně, rozhodl se streamer každý den akce tematicky oddělit dle druhu obsahu: pondělí 6. června bude věnováno seriálům, v úterý 7. června se podíváme na filmy, středě 8. června bude dominovat animace, čtvrtek 9. června si pro sebe vyhradil seriál Stranger Things a závěrečný pátek 10. června pak bude věnován hrám.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Drsná čistka pokračuje. Nový vlastník HBO ruší dalších pět seriálů
Drsná čistka pokračuje. Nový vlastník HBO ruší dalších pět seriálů
15.05.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Discovery po svém spojení s Warner Bros. pokračuje v nemilosrdném rušení dalších a dalších seriálových projektů. Po konci několika seriálů z vesmíru Arrowverse to tentokráte odnesla celá řada dalších a to včetně další komiksovky.

Seriálový Resident Evil míří na Netflix. Mrkněte na drsný trailer plný zombies
Seriálový Resident Evil míří na Netflix. Mrkněte na drsný trailer plný zombies
14.05.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Již brzy nás čeká premiéra prvního hraného seriálu ze světa populární videoherní série Resident Evil. Netflix nám proto nabízí první ochutnávku očekávaného projektu obsahující akci, zombíky i temné drama.

Mistr nechutností Cronenberg je zpět. Trailer jeho sci-fi novinky není pro citlivky
Mistr nechutností Cronenberg je zpět. Trailer jeho sci-fi novinky není pro citlivky
14.05.2022 8:30:00 | Filmové novinky

Režisér David Cronenberg se vrací k filmům, které ho zacementovaly jako svéráznou legendu s unikátním autorským rukopisem. Po civilních dramatech servíruje drsnou vizi budoucnosti.

Disney Plus ukazuje český dabing Obi-Wana a chystané marvelovky
Disney Plus ukazuje český dabing Obi-Wana a chystané marvelovky
14.05.2022 7:40:00 | Filmové novinky

Disney myslí vstup své streamovací služby Disney Plus na tuzemský trh rozhodně vážně a aktuálně začíná sypat na internet trailery na chystané hity. Díky tomu jsme dostali i dabované trailery Obi-Wana Kenobiho a Ms. Marvel. A znějí skvěle!