FB pixel TP pixel
Netflix možná chystá animovaného Zaklínače, dočkáme se před 2. řadou? © TMDB

Netflix možná chystá animovaného Zaklínače, dočkáme se před 2. řadou?

Zatímco Netflix v poslední době z pohledu novinek o seriálu Zaklínač mlčí a něčeho pořádného se zřejmě tradičně dočkáme až ve chvíli, kdy bude seriál za dveřmi, ve světě kuloárů se šeptá o něčem zcela novém. Streamingová služba dle nepotvrzených informací tvořila animovanou sérii Zaklínače.

Filmové novinky

Blog Recapped, který pravidelně postuje zákulisní informace a fámy ze světa filmů a seriálů, v nedělil zveřejnil zajímavou a poměrně překvapivou informaci o tom, jak Netflix mimo jiné plánoval (a možná stále plánuje) naložit se svou licencí Zaklínače. Na blogu neznámá osoba píše: "O 2. řadě Zaklínače nic nového. Před časem ale nabírali lidi pro animovaný seriál zasazený do světa Zaklínače, který by se věnoval některým vedlejším postavám. V plánu bylo zveřejnit jej na Netflixu mezi 1. a 2. řadou. Informace o tom, jestli k tomu opravdu dojde, ale chybí." Ano, v tuto chvíli je to pouhá fáma. Pokud se nad ní ale zamyslíme, lze leccos vydedukovat.

Netflix možná chystá animovaného Zaklínače, dočkáme se před 2. řadou? © TMDB

V první řadě je na místě podotknout, že Recapped se ve svých nepotvrzených sděleních o budoucnosti Zaklínače zatím ani jednou nemýlil. Právě zde se jako první objevila informace, že Yennefer ztvární Anya Chalotra a Geralta Henry Cavill. A byl to také Recapped, kdo již v květnu informoval, že Zaklínač bude mít premiéru letos krátce po půlce prosince. Za druhé by to nebylo poprvé, co Netflix zveřejni podpůrný materiál k seriálu v prodlevě mezi jednotlivými řadami. Udělal to již například u seriálu Marco Polo, když vydal vánoční prázdninový speciál Marco Polo One Hundred Eyes, který vyšel 26. prosince 2015. Za třetí jde o načasování, které dává smysl. Netflix v poslední době poměrně tlačí animaci, což ukazuje třeba Love, Death & Robots, chystaná verze herního animovaného kultu Cuphead či další chystané animované projekty, inspirované například řeckou a severskou mytologií. A v neposlední řadě tato fáma sedí k nedávné informaci, kterou jsme se dozvěděli z CV německé herečky Heleny Klaus, a sice že pro seriál Zaklínač dělala voice-over. Původně se předpokládalo, že šlo o práci na 1. řadě, ale nyní se jako smysluplnější vysvětlení zdá, že pracovala na zmíněné animované sérii.

 163 zobrazení   5 se líbí
PRVNÍ REAKCE: Irishman je filmem roku a zařadí se mezi gangsterské klasiky
PRVNÍ REAKCE: Irishman je filmem roku a zařadí se mezi gangsterské klasiky
30.09.2019 | Filmové novinky

Na newyorském filmovém festivalu proběhlo premiérové představení jednoho z nejočekávanějších snímků, které má Netflix v plánu uvést na své streamovací platformě. A podle prvních reakcí se máme na co těšit.

Zabili Kennyho! Netflix nově nabízí kultovní South Park, včetně titulků
Zabili Kennyho! Netflix nově nabízí kultovní South Park, včetně titulků
27.09.2019 13:00:00 | Filmové novinky

Netflix si přichystal milé předvíkendové překvapení a vypustil do světa česky otitulkované Městečko South Park. Zatím však většina seriálu chybí.

Melisandra z Hry o trůny promluvila o hlouposti posledních dílů seriálu
Melisandra z Hry o trůny promluvila o hlouposti posledních dílů seriálu
27.09.2019 | Filmové novinky

Každý, kdo závěr Hry o trůny viděl, si na něj udělal nějaký názor, ať už byl s vyústěním spokojen nebo ne. Málokdo však doposud vyslovil názor, který má na závěr Carice van Houten, jež ztvárnila rudou kněžku Melisandru. Té se totiž nesmyslnost a ignorování předchozích událostí na závěru líbilo.

Trailer na Infinity Ságu od Marvelu připomíná, že MCU je sérií dekády
Trailer na Infinity Ságu od Marvelu připomíná, že MCU je sérií dekády
23.09.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli má Marvel Cinematic Universe za sebou kromě řady parádních filmů i několik ostudných vystoupení (koukáme na vás druhý Thore a velenudná Captain Marvel!), při pohledu na celek nelze než uznale kývat hlavou nad úspěchem, jehož Marvel napříč roky dosáhl.