FB pixel TP pixel
Co sledovat v červnu na Netflixu? Streamovací gigant představuje největší hity © Netflix

Co sledovat v červnu na Netflixu? Streamovací gigant představuje největší hity

Netflix zveřejnil nové video, ve kterém láká na své největší červnové hity. Ve výběru streamera nechybí velké filmové události i seriály, od nichž si Netflix slibuje navýšení počtu předplatitelů, kteří službu v posledním kvartálu spíše opouští.

3. 6. 2022 14:00 | Filmové novinky

Netflix se rozhodl, že i pro Českou republiku začne vydávat sestřihy svých největší filmových a seriálových hitů, kterými se snaží zlákat diváky k novému předplatnému. V novém videu tak dostanete ochutnat toho nejzajímavějšího, co má služba pro následující dny a týdny k dispozici včetně data uvedení. Ve výběru samozřejmě nechybí očekávaná sci-fi Spiderhead, basketbalové drama Životní trefa, závěrečná řada gangsterky Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu nebo potenciálně velký seriálový hit Papírový dům: Korea. Nechybí ale ani upírská novinka První krev, návrat seriálu Láska a anarchie nebo třetí řada The Umbrella Academy. Je se zkrátka na co těšit.

 83 zobrazení  
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Seriálový nářez se vrací. Trailer nového Papírového domu bere dech
Seriálový nářez se vrací. Trailer nového Papírového domu bere dech
03.06.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Už 24. června představí Netflix novou verzi svého španělského hitu Papírový dům. Tentokrát misi do tiskárny cenin podnikne tým zlodějíčků z Jižní Koreje, který se rozhodne bojovat proti bohatnutí bohatých a chudnutí chudých.

Hry z Playstationu nemíří jen na Netflix: Kde uvidíme hity God of War a Horizon?
Hry z Playstationu nemíří jen na Netflix: Kde uvidíme hity God of War a Horizon?
02.06.2022 11:30:00 | Filmové novinky

Studio Sony se po filmové adaptaci Uncharted s Tomem Hollandem a připravovaném postapokalyptickém seriálu The Last of Us rozhodlo převést do seriálového světa další významné videoherní značky.

Konečně opravdu boží Star Wars? Nový špiónský seriál má tvůrčí tým snů
Konečně opravdu boží Star Wars? Nový špiónský seriál má tvůrčí tým snů
01.06.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli si sága Star Wars nikdy nestěžovala na nedostatek zdatných tvůrců, nový seriál Andor, který je spin-offem filmu Rogue One, dostává podle oficiálních informací kreativní tým snů, který nemá v historii série konkurenci. Očekáváme tedy nemalé věci.

Star Wars nezastavují. Nový seriál bude o rytířích Jedi, klony mají nový trailer
Star Wars nezastavují. Nový seriál bude o rytířích Jedi, klony mají nový trailer
31.05.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Nadupaný podzim v podání seriálů z vesmíru Star Wars pokračuje. Lucasfilm na globální oslavě nejslavnější vesmírné ságy představil trailer na očekávanou druhou řadu seriálu Bad Batch, ve kterém se vrací parta vadných klonů, komandér Cody nebo wookieeský Jedi.