FB pixel TP pixel
Netflix představil 5 nových ukázek na očekávané seriálové hity © TMDB

Netflix představil 5 nových ukázek na očekávané seriálové hity

Kvantita netflixovských oznámení je neskutečná a abychom všechno stíhali, musíme ukázky dokonce kompletovat po více kusech. Čerstvě jsme se dočkali nejen oznámení další řady Sexuální výchovy, ale i záběrů ze Stranger Things nebo další řady Castlevanie!

Filmové novinky

Stranger Things hlásí návrat

Třetí řada Stranger Things sice příběh "zakončila" teprve loni v červenci, Netflix ale ví, že milovaná značka potřebuje co nejdříve znovu vytěžit. Již na konci třetí řady jsme tak dostali vějičku, že všemu neštěstí s monstry a Upside Down není ještě konec a navíc došlo k naznačení, že Hopper nezemřel, ale dostal se záhadným způsobem do Sovětského svazu. V první upoutávce, která ukazuje záběry ze čtvrté řady, je toto definitivně potvrzeno, když samotného Hoppera v podání Davida Harboura konečně spatříme v pracovním táboře Sovětů. Zdá se, že tentokrát se opravdu vydáme daleko za hranice Hawkinsu! A předpokládá se, že k tomu dojde ještě během roku 2020.

Kovacs s novou tváří

Ještě před Stranger Things se ovšem vrátí Půjčovna masa, neboli kyberpunkový nářez Altered Carbon. Takeshi Kovacs však změní tvář a kromě nových schopností vyfasuje i charismatický vous Anthonyho Mackie, kterého znají především fanoušci Marvelu jako hrdinného Falcona. Kovacs bude pokračovat v hledání své dávné lásky, přičemž po něm půjdou po zuby ozbrojené jednotky, jež chtějí jeho bázi. Čeká nás tak další porce sci-fi akce i kyberpunkového dumání nad životem chrousta. Těšíme se již 27. února 2020.

Hvězdy To se mísí se Stranger Things

Pokud vám Stranger Things chybí vážně hodně a máte již za sebou nedávný Zámek a klíč, možná by vás mohla zaujmout novinka I am Not Okay with This, která přivádí na Netflix herecké hvězdy hororu To, Sophii Lillis a Wyatta Oleffa. Lillis bude v novém seriálu od producentů Stranger Things a režiséra The End of the F***ing World řešit trable ve škole, lesbické pudy a hlavně bující nadpřirozené schopnosti. První řada nás čeká jíž 26. února.

Boj s upíry nekončí

Ač druhá řada animované adaptace věhlasné videoherní série Castlevania přinesla kýžený konec příběhu Hraběte Drákuly, ukázka na třetí řadu nám připomíná, že zlo nezůstává pohřbené. Drákula se sice asi ještě nevrátí (že by až na konci řady?), jeho pohůnci však stále pustoší zemi a může je zastavit jen trojice Alucard - Sypha - Trevor Belmont. Poslední jmenovaný mimochodem v ukázce oblékne svůj ikonický plášť z NES videohry Dracula's Curse a zdá se, že se ohání i slavným bičem Vampire Killer. Stěžejní jsou však v ukázce hlavně útržky bitek, které opět vypadají parádně. Ostatně první dvě řady nastavily laťku pěkně vysoko, takže od pokračování mají fanoušci vysoká očekávání. Castlevania se vrátí 5. března.

Sexu není nikdy dost

Otis, Maeve a další trpitelé sexuálních tužeb teenagerů zakončili druhou řadu Sexuální výchovy jen pár týdnů zpět, Netflix už však stihl vyhodnotit čísla sledovanosti a neváhal tvůrcům série odklepnout 3. řadu. A protože Sexuální výchova patří aktuálně ke stavebním kamenům Netflixu, nedošlo jen na suché konstatování skrze sociální sítě, ale dočkali jsme se video-oznámení od samotného ředitele Groffa. Stihne Netflix 3. řadu ještě do konce roku? To asi ne. Ale lehce po novém roce by nemusela být cesta povedené dramedie na obrazovky nepředstavitelná.

 8 531 zobrazení   123 se líbí
Zopakujte si události 1. řady Půjčovny masa před pokračováním na Netflixu
Zopakujte si události 1. řady Půjčovny masa před pokračováním na Netflixu
16.02.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Příběh Takeshiho Kovacse se za necelé dva týdny dočká svého pokračování. Pokud ovšem nestíháte celou první řadu v návalu novinek nakoukat, Netflix pro vás má doslova dar z nebes v podobě přehledného opáčka.

3 očekávané seriály od HBO zveřejnily první ukázky. Máme se na co těšit?
3 očekávané seriály od HBO zveřejnily první ukázky. Máme se na co těšit?
14.02.2020 13:00:00 | Filmové novinky

HBO nelení a připravilo tři ambiciózní tituly: jeden koprodukční seriál a dvě minisérie. K dispozici jsou i trailery, tak si můžeme zrekapitulovat, na co se vlastně můžeme v nejbližší době těšit.

PRVNÍ POHLED: Robert Pattinson poprvé v kostýmu Batmana!
PRVNÍ POHLED: Robert Pattinson poprvé v kostýmu Batmana!
14.02.2020 10:00:00 | Filmové novinky

Natáčení snímku The Batman je v plném proudu a režisér Matt Reeves tak konečně oficiálně představil podobu nového Temného rytíře, jehož si zahraje Robert Pattinson. Vedle toho známe i podobu dalšího Batsignálu, jenž zveřejnil na sociálních sítích Gordonův představitel Jeffrey Wright.

Líbí se vám Zámek a klíč? Netflix předběžně chystá 2. řadu
Líbí se vám Zámek a klíč? Netflix předběžně chystá 2. řadu
11.02.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Strategie Netflixu je zřejmá. Nové značky v podobě filmů a seriálů, které lákají nové předplatitele. Tou nejnovější je komiksová adaptace Zámku a klíče, která má našlápnuto na pokračování.