FB pixel TP pixel
Netflix ukázal trailery na tři nové napínavé thrillery, které vám pocuchají nervy © Netflix

Netflix ukázal trailery na tři nové napínavé thrillery, které vám pocuchají nervy

Pokud jste fanoušky nervydrásajících příběhů, určitě vás potěší trojice projektů, které Netflix brzy vypustí do svého katalogu a na které právě láká v nových ukázkách. Těšit se můžete na adaptaci povídky Stephena Kinga, portrét sériového vraha a napínavý psychologický krimi thriller.

19. 9. 2022 15:00 | Filmové novinky

DAHMER - Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera

Dalším z projektů, který vzejde z lukrativní smlouvy mezi Ryanem Murphym a Netflixem, bude napínavý thriller s dlouhým názvem DAHMER - Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera. Ten v minisérii čítající deset epizod odvypráví příběh nechvalně proslulého sériového vraha Jeffreyho Dahmera, jeho obětí a systémového selhání, které mu umožnilo pokračovat ve vražedném řádění po více než deset let. Dahmer v letech 1978-1991 zavraždil 17 mužů a chlapců, přičemž se často dopouštěl rozčtvrcení, nekrofilie a kanibalismu. Tohoto zvráceného vraha ve filmu ztvární Evan Peters, který si již zahrál v Murphyho projektech American Horror Story a Pose. Na Netflixu k vidění od 21. září.

Telefon pana Harrigana

V adaptaci ceněné povídky Stephena Kinga Telefon pana Harrigana, kterou pro Netflix jako scenárista a režisér zpracoval John Lee Hancock (Zrození šampióna), se v hlavních rolích představí Jaeden Martell (Na nože) a Donald Sutherland. Ti nám přiblíží příběh, v němž se spřátelí mladý chlapec Craig (Martell) s panem Harriganem (Sutherland), starším, samotářským miliardářem. Postupně mezi nimi začne díky lásce ke knihám a ke čtení vznikat nepravděpodobné přátelství. Když pan Harrigan zemře, Craig zjistí, že je schopen se svým přítelem komunikovat ze záhrobí prostřednictvím iPhonu. Online na Netflixu od 5. října.

The Stranger

19. října se na Netflixu dočkáme premiéry australského thrilleru The Stranger, který letos debutoval na festivalu v Cannes a hlavní role v něm ztvárnili charismatičtí Joel Edgerton a Sean Harris. Snímek se zaměřuje na dva cizince - muže, který je hlavním podezřelým v případu pohřešovaných osob, a policistu v utajení, který s ním naváže intenzivní vztah ve snaze získat přiznání. V Cannes snímek sbíral převážně kladná hodnocení, kritici jej cenili především za působivou znepokojivou atmosféru a překvapivé zvraty, které diváka udrží v napětí.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Voyo konečně vrací jeden ze svých největších a nejbizarnějších hitů
Voyo konečně vrací jeden ze svých největších a nejbizarnějších hitů
16.09.2022 18:10:00 | Filmové novinky

Milovníci reality shows by měli zbystřit, Voyo totiž chystá návrat jednoho ze svých největších vztahových hitů. Ano, opět se vydáme na Kanárské ostrovy, kde se bude hledat láska, ale také taktizovat. Voyo slibuje značně vylepšenou podívanou.

Největší český hit roku je konečně online!
Největší český hit roku je konečně online!
16.09.2022 11:30:00 | Filmové novinky

A je to tady, kopyta! Julius Lavický konečně dorazil do online prostoru, kterým se šíří jako lavina. Víme, kde všude je nový fotbalový hit z České republiky dostupný.

Je 3D mrtvé? Režisér Avatara ho přirovnává k jiné filmové revoluci
Je 3D mrtvé? Režisér Avatara ho přirovnává k jiné filmové revoluci
16.09.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Veleočekávaný druhý díl Avatara bude mít premiéru již za tři měsíce. Protože je zájem o 3D promítání dlouhodobě na ústupu, kladou si mnozí otázku, jestli bude 3D verze nového Avatara divácky stejně úspěšná jako u jeho předchůdce. K tomu se vyjádřil i sám James Cameron, který má ohledně 3D dost jasno.

Režisér kultovního Drive natočil nový thriller pro Netflix. Trailer slibuje temnou jízdu
Režisér kultovního Drive natočil nový thriller pro Netflix. Trailer slibuje temnou jízdu
15.09.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Příznivci Nicolase W. Refna zajásají. Na Netflix totiž míří jeho nový seriál. K audiovizuální euforii vás tentokrát přivede šestidílný seriál jménem Copenhagen Cowboy.