FB pixel TP pixel
Netflix láká na očekávanou oscarovku, komedii a Umbrella Academy 2 © TMDB

Netflix láká na očekávanou oscarovku, komedii a Umbrella Academy 2

Netflix opět myslí na svou širokou diváckou základnu a láká své rozmanité fanoušky na bláznivou komedii s Willem Ferrellem, pokračování úspěšného superhrdinského seriálu a na ambiciózní drama oscarového Spikea Lee.

Filmové novinky
© TMDB

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga | USA | 2020 | Komedie | Situace

Americká bláznivá komedie režiséra Davida Dobkina sleduje osudy islandských zpěváků Larse Erickssonga (Will Ferrell) a Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams), kteří dostanou šanci reprezentovat svou zemi v pěvecké soutěži Eurovize. Netflixovský trailer pak představuje jejich soutěžní klip s písní Volcano Man a my můžeme jen obdivovat, jak se přepjatost a extravagantnost soutěže doplňuje se stylem ferrelovské komedie. Můžeme pak doufat, aby se divák dobře bavil zvolenou bizarností a snímek dosáhl alespoň kvalit podobně laděných Ledově ostrých. Hlavnímu páru budou sekundovat například Pierce Brosnan nebo Dan Stevens.

 65 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Ztřeštěný Will Ferrell ve svém živlu. Tak trochu satira hudebního průmyslu, více ale ujetá komedie s divokými nápady a hudebními klipy.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | český dabing | od 26. 6. 2020

Umbrella Academy je jeden z nejvýraznějších loňských komiksových hitů, kterým symbolicky Netflix vystoupil ze spolupráce s Marvelem, a přesvědčil všechny, že si dokáže vyprodukovat vlastní úspěšnou komiksovou adaptaci. V nové upoutávce konečně oznamuje datum přídělu nových epizod a za doprovodu osmdesátkového coveru I Think We’re Alone Now od Tiffany Darwish a bujarého domácího tančení všech členů Akademie (diváci první řady ví!) se v závěru dozvíme, že si máme do svých diářů poznamenat pátek 31. července jako den, kdy se se superhrdiny znovu potkáme.

© TMDB

Bratrstvo pěti

Da 5 Bloods | USA | 2020 | Drama | Vietnamská válka

Z trojice uvedených trailerů mají určitě nejvyšší ambice tvůrci válečného dramatu Bratrstvo pěti, které spolusepsal a zrežíroval mistr angažovaného filmu Spike Lee. Čtyři váleční veteráni se po dlouhých letech vracejí na místo činu zpět do Vietnamu, nejen aby našli ostatky svého velitele, ale aby objevili i tehdy společně ukrytý poklad. Hlavními hvězdami snímku pak budou Delroy Lindo (Dobrý boj), Clarke Peters (The Wire), Chadwick Boseman (Black Panther) nebo Jean Reno. Jak moc se Leemu podařilo vybalancovat závažné téma a přitom zůstat filmařsky podnětný se dozvíme již 12. června.

 65 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Další z amerických kultovních režisérů točí přímo pro Netflix. Tentokrát v dramatu, který se snaží řešit rasismus skrze zápletku o vietnamské válce.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | od 12. 6. 2020
 3 281 zobrazení   58 se líbí
Filmtoro
Na HBO dorazil jeden z nejlepších a nejvtipnějších seriálů roku
Na HBO dorazil jeden z nejlepších a nejvtipnějších seriálů roku
18.05.2020 14:00:00 | Filmové novinky

Na streamovací službě HBO GO se díky zakoupené licenci od americké Hulu objevila očekávaná a předně skvěle hodnocená seriálová novinka o Kateřině Veliké. Nečekejte však nudné kostýmní drama. Čeká vás totiž trefná, nekompromisní a sexy satira.

Jsi čaroděj, Harry! Sága Harryho Pottera dorazila na Netflix i s dabingem
Jsi čaroděj, Harry! Sága Harryho Pottera dorazila na Netflix i s dabingem
15.05.2020 | Filmové novinky

Pokud si neplatíte HBO GO a věnujete své peníze pouze Netflixu, máme pro vás dobrou zprávu. Na Netflixu je ode dneška dostupná série o Harry Potterovi a to včetně českého dabingu a titulků. Inu, plány na víkend jsou jasné.

Netflix v trailerech láká na květnovou sci-fi pecku a finále 13 Reasons Why
Netflix v trailerech láká na květnovou sci-fi pecku a finále 13 Reasons Why
13.05.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix právě vydal dva nové trailery. Jeden ohlašuje poslední řadu mysteriózního teen hitu Proč? 13x proto, druhý je naopak novou adaptací postapokalyptické sci-fi Ledová archa s Jennifer Connelly v hlavní roli.

Nejočekávanější nový sci-fi seriál HBO dorazí už v srpnu!
Nejočekávanější nový sci-fi seriál HBO dorazí už v srpnu!
07.05.2020 14:00:00 | Filmové novinky

Lovecraftova země, seriálová novinka producenta J.J. Abramse s prvky rasismu a nadpřirozena z hlavy H.P. Lovecrafta má venku první trailer a konečně známe i přibližné datum uvedení!