FB pixel TP pixel
Netflix v rytmickém traileru láká na jeden z nejočekávanějších filmů roku © TMDB

Netflix v rytmickém traileru láká na jeden z nejočekávanějších filmů roku

Netflix vydal první ukázku k muzikálu, ve kterém jako režisér debutuje miláček Broadwaye Lin-Manuel Miranda a hlavní roli ztvárnil talentovaný Andrew Garfield.

Filmové novinky

Představovat Lin-Manuela Mirandu, jednu z nejzářivějším hvězd současného divadelního světa, který se rozhodl debutovat jako režisér i ve filmovém světě, je možná zbytečné. Přesto připomeňme, že stojí za veleúspěšným muzikálem Hamilton, který ve stylovém mixu hip-hopu a soulu vyprávěl o životě jednoho z otců zakladatelů Spojených států amerických. Byl za něj oceněn Pulitzerovou cenou, dvěma cenami Tony i cenou Grammy. Ve filmovém světě je znám jako tvůrce několika písní k animáku Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa nebo jako představitel lampáře Jacka ve filmu Mary Poppins se vrací či Lee Scoresbyho v Jeho temných esencích.

Tento talentovaný tvůrce se dohodl s Netflixem na režii snímku Tick, Tick… Boom, který je adaptací autobiografického muzikálu Jonathana Larsona. Hlavní roli ve snímku ztvárnil představitel Spider-Mana Andrew Garfield. Sledujeme jej jako mladého divadelního skladatele Jona, který obsluhuje v newyorském bistru a zároveň píše hru, o níž doufá, že se stane dalším velkým americkým muzikálem. Krize středního věku a nepřicházející úspěch jej ale vedou k pochybám. Vedle Garfielda ve filmu uvidíme i Vanessu Hudgens, Alexandru Shipp nebo Joshuu Henryho. Vydání ambiciózního muzikálu majícího za cíl zaútočit na nejrůznější filmová ocenění, bychom se měli dočkat během letošního podzimu. A Netflix pro nedočkavce právě vydal chytlavou rytmickou ukázku, ve které na svůj chystaný snímek láká.

 2 049 zobrazení  
Hádky i vyhazovy. Tvorba Jupiter's Legacy ukazuje (ne)fungování Netflixu
Hádky i vyhazovy. Tvorba Jupiter's Legacy ukazuje (ne)fungování Netflixu
13.06.2021 15:00:00 | Filmové novinky

S koncem seriálu Jupiter's Legacy se vyrojily nové zprávy, které nastiňují, jak probíhalo natáčení předraženého seriálu Netflixu. A není to hezké čtení.

První záběry 2. řady Zaklínače jsou tady! Plus další novinky Netflixu
První záběry 2. řady Zaklínače jsou tady! Plus další novinky Netflixu
11.06.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Netflix dnes odhalil první záběry z druhé řady Zaklínače, které se věnují Ciri, která už není dívkou v nesnázích. Plus byl představen například Splinter Cell.

Netflix ukázal He-Mana, Resident Evil i nový projekt Zacka Snydera
Netflix ukázal He-Mana, Resident Evil i nový projekt Zacka Snydera
11.06.2021 19:30:00 | Filmové novinky

Streamovací gigant na akci Geeked Week prezentoval i své anime projekty, díky čemuž jsme se dozvěděli žhavé novinky z tvorby Kevina Smithe či Zacka Snydera.

Netflix odhalil mrazivý trailer na hororovou trilogii. Vrací se Outer Banks
Netflix odhalil mrazivý trailer na hororovou trilogii. Vrací se Outer Banks
10.06.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Netflix pokračuje ve své akci pro geeky, při které hází do placu nové upoutávky. Aktuálně nejžhavějším zbožím jsou jednoznačně potenciální hitovky Ulice strachu a Outer Banks.