FB pixel TP pixel
Které seriály Netflix zrušil v roce 2022? Máme kompletní seznam desítek titulů © Netflix

Které seriály Netflix zrušil v roce 2022? Máme kompletní seznam desítek titulů

Už jsme si zvykli, že Netflix své seriály nekompromisně ruší, pokud nenaplní vkládaný potenciál. Po právě zrušeném fantasy Válečná jeptiška jsme se pro pořádek rozhodli vydat seznam projektů, které po tomto roce již další epizody nedostanou.

15. 12. 2022 14:40 | Filmové novinky

Předplatitelé Netflixu si čím dál častěji musejí zvykat, že pokud daný seriál nenaplní vkládaný potenciál, Netflix neváhá ani chvíli a nekompromisně jej zruší. A je jedno, že skončil bez řádného konce a často naopak s cliffhangerem lákajícím k další řadě. Nejsou tomu ani dva týdny, co jsme informovali o konci hororového seriálu Půlnoční klub od renomovaného Mikea Flanagana. Chvíli předtím se muselo odporoučet teen fantasy Winx Saga: Osud a podle nejnovějších zpráv se musíme rozloučit s jiným oblíbeným fantasy - akční Válečnou jeptiškou. Příběh o devatenáctileté dívce Avě, která jako členka prastarého řádu jeptišek chrání Zemi před démony, končí po dvou odvysílaných řadách. V roce 2022 již bylo oficiálně zrušeno více než 20 původních seriálů Netflixu a mnoha jiným projektům zrušení hrozí. Které seriály to tedy v tomto roce schytaly a my se již dalších epizod nedočkáme?

Zrušené seriály v roce 2022:

Půlnoční klub
Válečná jeptiška
Nepodezřelí
Nedokonalí
Kariéra na spadnutí
Winx Saga: Osud
Maldivas
Láska je slepá: Japonsko
Resident Evil: lék
První krev
Jednotka-Q
Vedoucí katedry
Pěkná divočina
Půlnoční evangelium
K popukání
Feria: Nejtemnější svit
Fantastická výchova
Jednotky vesmírného nasazení
Pěkně chytré
S nervama v koncích
AlienTV
Diablero
Archive 81
Kristy a její klub
Gentefied
S Paris v kuchyni
Jiný život

Zdroj: What’s New on Netflix

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Thor dostane přes tlamu. Nový epický fantasy seriál slibuje božskou akci
Thor dostane přes tlamu. Nový epický fantasy seriál slibuje božskou akci
15.12.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Je to jen pár týdnů, co se na videoherní trh dostal druhý a závěrečný díl restartu série God of War, a nyní je oficiálně potvrzeno, že se tahle fantasy řežba dočká i seriálového zpracování.

Režisér Deadpoola 3 prozradil, jak to bude s brutalitou. Nechce opakovat obří chybu
Režisér Deadpoola 3 prozradil, jak to bude s brutalitou. Nechce opakovat obří chybu
15.12.2022 12:15:00 | Filmové novinky

Režisér Shawn Levy se konečně chystá na tvorbu svého vůbec nejočekávanějšího filmu. Deadpoolova trojka nepřijde o nic ze svých původních kvalit a těšit se můžeme i na oblíbené postavy.

Nejlepší Spider-Man se vrací! Trailer bombastického pokračování vám vytře zrak
Nejlepší Spider-Man se vrací! Trailer bombastického pokračování vám vytře zrak
14.12.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Spider-Man: Paralelní světy je mnoha kritiky i diváky považován za vůbec nejlepší pavoučí dobrodružství. které dokonce inspirovalo snímek Spider-Man: Bez domova. Nyní tento trhák konečně dostává své pokračování a už v traileru ukazuje, že bude ještě šílenější než posledně.

Netflix chystá na Vánoce špionážní pecku. Trailer láká na hvězdu od Marvelu
Netflix chystá na Vánoce špionážní pecku. Trailer láká na hvězdu od Marvelu
14.12.2022 12:15:00 | Filmové novinky

Na vánoční svátky si Netflix připravil pětidílnou špionážní minisérii Vlastizrada. V hlavní roli agenta MI6 čelícímu obvinění ze zrady uvidíme sympaťáka Charlieho Coxe, který se proslavil především jako komiksový Daredevil.