FB pixel TP pixel
Prequel loutkového Temného krystalu má nádherný první trailer © TMDB

Prequel loutkového Temného krystalu má nádherný první trailer

Seriálová fantasy s oficiálním názvem The Dark Crystal: Age of Resistance, která je prequelem osmdesátkového filmového hitu Temný krystal, má svou první regulérní upoutávku. A vypadá moc dobře!

Filmové novinky

Milovníky původního filmu loutkáře Jima Hensona jistě potěší, že dle ukázky byla zachována ona zvláštní atmosféra vycházející z využití animatronických loutek, nádherné výtvárné stránky lokací a dekorací, a podmanivé hudby. Přidány byly samozřejmě digitální efekty, ty však podle ukázky nevypadají rušivě a jen doplňují rozmanitý barevný svět. Vizuálně je The Dark Crystal: Age of Resistance okouzlující, doufejme, že samotný příběh nebude zaostávat. Vyprávění se bude soustředit na události před filmovým Temným krystalem. V něm budou tři mladí gelflingové stát v zárodku povstání proti krutému císaři, když odhalí strašlivé tajemství, které se skrývá za mocí skeksisů.

Za seriálem stojí producentka a dcera tvůrce Jima Hensona Lisa Henson společně s režisérem Louisem Leterrierem. Ti očividně dostáli svému slibu, když prohlašovali, že chtějí být co nejvěrnější původnímu filmu z roku 1982. K projektu se svými hlasy přidala opravdu široká skladba hereckých hvězd. Mezi jinými nechybí Mark Hamill, Simon Pegg, Jason Isaacs, Eddie Izzard, Mark Strong nebo Alicia Vikander. Hlavní postavy pak namluvili Taron Egerton, Anya Taylor Joy a Nathalie Emmanuel. Seriál bude mít deset epizod a jeho premiéra je naplánována před začátek školního roku na 30. srpna.

 167 zobrazení   18 se líbí
První řada Zaklínače je dotočena. Kdy se jí dočkáme?
První řada Zaklínače je dotočena. Kdy se jí dočkáme?
04.06.2019 | Filmové novinky

Seriál Netflixu o geneticky vylepšeném námezdním bojovníkovi Geraltovi z Rivie s Henry Cavillem v hlavní roli ukončil natáčení 1. řady. Jeden z členů štábu rovněž prozradil, že se premiéry série na motivy knih Andrzeje Sapkowského dočkáme v prosinci.

Trailer k 2. řadě dramatu o cestování v čase Dark slibuje rovnou trilogii
Trailer k 2. řadě dramatu o cestování v čase Dark slibuje rovnou trilogii
03.06.2019 | Filmové novinky

Již za tři týdny 21. června budou mít fanoušci německého seriálového thrilleru Dark možnost zhlédnout jeho celou 2. řadu. Podle ukázky se můžeme těšit na další dávku pořádné deprese a rozvíjení hry s časovými rovinami.

Čekáte na 3. řadu Stranger Things? Doplňte si příběh novým komiksem
Čekáte na 3. řadu Stranger Things? Doplňte si příběh novým komiksem
31.05.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Třetí řada milovaného sci-fi seriálu Stranger Things sice dorazí na Netflix až 4. července, vy si však do té doby můžete doplnit znalosti ohledně Willova pobytu v paralelní dimenzi Upside Down, v níž uvízl v první řadě. Vychází totiž komiks, který události úvodního seznámení s Eleven a spol. umně doplňuje.

Rambo chystá krvavou rozlučku ve stylu Narcos. Máme první trailer!
Rambo chystá krvavou rozlučku ve stylu Narcos. Máme první trailer!
31.05.2019 9:00:00 | Filmové novinky

V prvním traileru na závěrečné dobrodružství slavného Johna Ramba vidíme nový neowestern, ve kterém se jeden z nejpopulárnějších hrdinů definitivně rozloučí ve velkém stylu.