FB pixel TP pixel
Nový seriál ze světa Živí mrtví již ohlásil tři hlavní postavy © TMDB

Nový seriál ze světa Živí mrtví již ohlásil tři hlavní postavy

Nedávno oznámený spin-off seriálu Živí mrtví od stanice AMC je již třetím seriálem z tohoto alternativního světa stiženého zombie apokalypsou. Ten by se měl nyní zaměřit na dospívání první generace, která se v něm narodila. První tři významné dětské postavy byly právě obsazeny.

Filmové novinky

Producentům seriálu Živí mrtví se jimi vytvořený svět zdá tak nosný (a výdělečný), že se rozhodli jej dále rozvíjet, ale možná by bylo přiléhavější použít výraz ždímat. Dle dostupných anotací bude nový spin-off zaměřen především na dospívající děti, a tak nepřekvapí, že mezi prvními třemi oznámenými jmény figurují převážně teenageři. Jsou jimi Alexa Mansour (Unfriended: Dark Web), Nicolas Cantu (hlas Gumballa z Gumballova úžasného světa) a Australan Hal Cumpston. Příběh nového seriálu by se měl točit kolem dvojice dívek, kdy jednu z nich, sympatickou rebelku skrývající svůj smutek za humor, bude hrát právě Mansour. Druhá ženská postava pak ještě není obsazena. Cantu a Campston zase ztvární dvě rozdílné postavy, jeden hraje postavu ovládající bojové umění, ale trpící komplexem ze své malé výšky, druhý je naopak na svůj věk vysokým samotářem, kterého štve, že se jej ostatní bojí.

Nový seriál ze světa Živí mrtví již ohlásil tři hlavní postavy © TMDB

Seriál Živí mrtví je adaptací populárního komiksu scenáristy Roberta Kirkmana. Seriál se vysílá na stanici AMC od roku 2010, kdy se na jeho vývoji podílel režisér Frank Darabont, který byl během natáčení druhé řady vyhozen. Svého diváckého vrcholu seriál dosáhl během páté řady, od té doby se sledovanost neustále propadá. Na podzim bychom se přesto měli dočkat už desáté řady. První spin-off z názvem Živí mrtví: Počátek konce je prequelem k osudu Ricka Grimese a dosud stihl odvysílat pět řad. Navíc se natáčí i trilogie filmů právě s hrdinou Rickem Grimesem ztvárněným hercem Andrew Lincolnem. Nový spin-off, který ještě nedostal oficiální název, bude mít ve své první řadě deset epizod, natáčení by se mělo rozběhnout ještě toto léto a debutovat by měl někdy během příštího roku. V ČR je seriál Živí mrtví dostupný v celkem 8 řadách na Netflixu či HBO Go. Spin-off Živí mrtví: Počátek konce pak najdete na Amazon Prime.

 223 zobrazení   3 se líbí
Nelíbila se vám Hra o trůny? Ceny Emmy daly poslední řadě 32 nominací
Nelíbila se vám Hra o trůny? Ceny Emmy daly poslední řadě 32 nominací
17.07.2019 11:00:00 | Filmové novinky

Jaké seriály aktuálně vládnou televizním obrazovkám? Podle cen Emmy patří mezi nejlepší kousky hlavně seriály HBO – Černobyl, Barry nebo Hra o trůny.

Tvůrci Stranger Things nelení a lákají na 4. řadu
Tvůrci Stranger Things nelení a lákají na 4. řadu
16.07.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Ross a Matt Dufferovi v interview potvrdili, že již mají hotový plán pro zřejmě nevyhnutelnou 4. řadu jejich seriálového hitu Stranger Things, který aktuálně září na Netflixu. Dvojice zároveň odhalila několik detailů o tom, co fanoušci od případné další řady mohou očekávat.

Potvrzeno! Druhá řada Mindhunter dorazí podle Davida Finchera 16. srpna
Potvrzeno! Druhá řada Mindhunter dorazí podle Davida Finchera 16. srpna
15.07.2019 | Filmové novinky

Seriál z dílny Davida Finchera se dočká druhé řady již za měsíc, tedy 16. srpna. Režisér to potvrdil v rozhovoru, v němž zároveň odhalil, na co se můžeme v pokračování chválené procedurálky na Netflixu těšit.

Teorie velkého třesku je nově i na Netflixu. Ovšem s tragickým překladem
Teorie velkého třesku je nově i na Netflixu. Ovšem s tragickým překladem
11.07.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Oblíbený a nedávno ukončený sitcom byl dosud devízou hlavně českého HBO. Minulý týden se však dočkali i předplatitelé Netflixu. Avšak tomu se velmi nepovedla česká lokalizace, jež připomíná hrubý překlad Google překladače.