FB pixel TP pixel
Očekávaná gangsterka Irishman má konečně první trailer! Čicháme Oscary? © TMDB

Očekávaná gangsterka Irishman má konečně první trailer! Čicháme Oscary?

Dlouho vyhlížený gangsterský snímek Martina Scorseseho, jenž znovu spojí síly Roberta De Nira a Joe Pesciho, má první upoutávku. A vypadá to, že by mohl mít Netflix v ruce i letos oscarové želízko.

Filmové novinky

První upoutávka představuje tři stěžejní příběhové hráče filmu. Mafiánského bosse Russella Bufalina (Joe Pesci), zabijáka Franka Sheerana (Robert De Niro) a odborářského šéfa Jimmyho Hoffu (Al Pacino), jehož vraždu si Bufalina od Sheerana objednal. První ukázka zároveň potvrzuje, že film odehrávající se primárně v 70. letech představí i mladší verze postav, k čemuž byl uplatněn omlazovací digitální proces podobně jako u posledních filmů od Marvelu. Poslední záběr na omlazeného De Nira vypadá rozhodně slušně, byť prozatím ne stoprocentně. Režírující Martin Scorsese má však stále 2 měsíce na to, aby film doladil. Irishman si totiž odbyde premiéru 27. září na filmovém festivalu v New Yorku. Oficiální premiéru v kinech a na Netflixu by pak měl stihnout do konce roku kvůli oscarové kampani. Pravděpodobně na začátku prosince. Datum však Netflix zatím neprozradil.

 188 zobrazení   14 se líbí
První trailer 2. série Mindhunter láká na Charlese Mansona
První trailer 2. série Mindhunter láká na Charlese Mansona
31.07.2019 10:00:00 | Filmové novinky

Po měsících spekulací jsme se konečně dočkali. Netflix totiž vypustil první ukázku z druhé série kriminálky Mindhunter, v níž se bude duo vyšetřovatelů snažit chytit nepolapitelného zabijáka dětí, který řádil v Atlantě roku 1979. A nechybí ani krátký pohled na Charlese Mansona a potvrzení data premiéry.

Příběh služebnice na Hulu i HBO boduje, dočká se čtvrté řady
Příběh služebnice na Hulu i HBO boduje, dočká se čtvrté řady
31.07.2019 | Filmové novinky

Čeští diváci si aktuálně vychutnávají třetí řadu Příběhu služebnice na HBO a mateřská stanice seriálu, americká Hulu, během své páteční prezentace pro Asociaci televizních kritiků oznámila, že již June a dalším služebnicím odklepla čtvrté pokračování.

Dočkají se Sedmilhářky od HBO třetí řady? Šance jsou prý nízké
Dočkají se Sedmilhářky od HBO třetí řady? Šance jsou prý nízké
30.07.2019 | Filmové novinky

Programový ředitel HBO Casey Bloys se v nedávném rozhovoru vyjádřil k možné třetí řadě seriálu Sedmilhářky, a navíc promluvil ohledně probíraného vyšachování režisérky Andrey Arnold na konečné podobě druhé série.

Scorseseho Irishman otevře festival v New Yorku. Máme první fotografie
Scorseseho Irishman otevře festival v New Yorku. Máme první fotografie
29.07.2019 22:30:00 | Filmové novinky

Očekávaný gangsterský megafilm Martina Scorseseho, Irishman, se konečně představuje na prvních fotografiích. Záběry novinky od Netflixu přišly společně s oznámením, že film jako první uvidí diváci na festivalu v New Yorku. Kdy se dočkají ostatní?